Primul Teaser PES 2014, ce are la baza noul motor grafic "FOX Engine".
Primul Teaser PES 2014, ce are la baza noul motor grafic "FOX Engine".
N-am inteles care-i faza cu EEE...
Oricum, cu filtrele corecte, orice engine poate arata realist. Din ce vad aici, numarul de poligoane este incredibil de scazut.
Oricum, din punctul meu de vedere, daca imbunatatesc modul Be a Player (sau cum ii spun, care este 15 clase peste cel din FIFA) cu siguranta il iau.
Sper sa fie ceva nou PES next-gen, m-am saturat de Fifa unde daca joci destula vreme, prinzi 3 scheme de joc si dai gol la fiecare contraatac. Sper sa aflam mai multe la conferinta Konami. Go PES!
vor urma PES2015,2016 and so on .. nicidecum nu va fi ultima incercare .. daca umbla la gameplay in mod serios,va fi atractiv .. altfel,muzica din 'teaser' and posibila coperta sunt interesante .. deocamdata,vedem ce urmeaza ..
Stire Bomba!
Incredibil! PES 2014 nu va fi Next-Gen!
Smecher rau! Zici ca te uiti la meci pe TV! Imi plac animatiile, iar Neymar arata incredibil de real! La ce vad acum zic "pa!" la FIFA anul asta.![]()
merge si pe curent gen nu..nefiind neaparat nevoie de next gen deocamdata pt ei..!?ps:bomba adevarata o sa fie cand pes 2014 pe act gen o s fie mai bun dct fifa 14 pe next gen..sa te ti atunci..![]()
Sper sa fie asa! La cum arata "minunatul" FIFA 14 NG, as zice ca PES 2014 CG vine tare din spate. Ciudat, acum cand FIFA a trecut la alt nivel, s-au trezit si cei de la KONAMI... dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Mie chiar mi-a placut gameplayul de la PES 2014 si de data asta chiar pare promitator, nu gluma! (vorbesc momentan pt generatia actuala de console).
https://www.youtube.com/watch?v=foGfXQ73jHw
Trailerul arata grozav, chiar mai bine decat Fifa 14 pe Ignite. Gameplay-ul pare putin dezamagitor, foarte asemanator cu precedentul. Mi se pare cam aiurea sageata din timpul jocului, jucatorii se pozitioneaza nenatural iar ca aspect general nu este destul de fluid pe cat as fi vrut. Totusi mi-au placut tortele care ar trebui sa fie si in fifa iar jucatorii arata foarte realist.
Bookmarks