Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 354

Thread: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

1. #181 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai e DLC, dar e gratis. Daca ai jocul, indiferent de versiune, poate fi si cea mai standard editie, vei primi acces la pvp fara sa platesti

2. #182 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    E acelasi sistem ca si la For Honor vad, season pass-ul nu e necesar.

Tare mi-e ca au pus acum pvp si celalalt mode (specifica in trailer, helicopter crash, trying to survive) ptr ca receptia nu a fost asa de buna si le-au tremurat izmenele. Presupun, dar cred ca nu erau programate ptr acum.

3. #183 SP
    Chestiile astea se fac din timp, motivul pentru care sunt prezentate inainte de lansare este ca sa dea playerilor de inteles ca va exista suport post-launch si content nou. Stai linistit ca se lucreaza la pvp de cu mult inainte sa fie beta-uri si receptie buna sau proasta si era oricum planuit sa fie aratat inainte de lansare... doar ca mai cu "intarziere" sa fie surpriza

4. #184 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din pacate, nu prea merita Season Pass la jocu asta. Ma asteptam la moduri noi de joc sau lucruri game changer, dar din ce vad, e vorba de doar 2 misiuni (chiar daca sunt putin mai mari) incluse.

Comparativ, Season Pass din The Division si-a meritat banii, mai ales pentru modul Survival. Aici...

5. #185 SP
    Păi Survival nu a fost anunțat înainte de lansare, nu stiai ca o sa vina din cate îmi amintesc. E posibil şi aici să intre mai multe în season pass dar încă nu sunt gata de anunțat.

6. #186 SP
    Ai dreptate, dar la lansare au zis ca Season Pass contine 3 DLC-uri si doar primul a fost anuntat (Underground).

Aici, deja spun ca va contine 2 DLC-uri si au si spus care sunt.

Eu doar spun ca nu consider ca merita Season Pass, dar jocul deja-l am precomandat pe Xbox, urmand sa-l iau si pe PS4

7. #187 SP
    Mai oameni buni, din cate am inteles Season Pass iti da exclusivitate asupra dlc-urilor (le ai cu sa zicem 7 zile inainte), ele fiind free ptr restul la lansare. Eu asa am inteles din clip. Pai daca e asa Seaon pass nu semerita daca ai putina rabdare.

8. #188 SP
    Eu n-am inteles asta. Eu am inteles ca ele sunt platite, dar daca ai Season Pass le ai cu 7 zile mai devreme...

9. #189 SP
    Probabil am inteles eu gresit. Nu vreau sa induc in eroare.

10. #190 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Se pare ca va fi mai mult de cat in 4 players co-op

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

11. #191 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ai greșit threadul

Sent from my EVA-L09

12. #192 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Vezi ca nu e acelasi joc

13. #193 SP
    "downgrade"
    Pause at 1:48.

14. #194 SP
    Pai tot jocul este Downgrade, nu ma surprins deloc grafica în Beta.

Și mă rog videoul este pt PC.

Sent from my EVA-L09

15. #195 SP
    Bă, its not Horizon level, dar downgrade nu există.

16. #196 SP
    Aia nu e grafica de 2017 Cu toate că jocul nu mă atrage pe partea de Co-Op, o să îl cumpăr pt. Multiplayer poate reușește să mă distreze dacă nu day one buy, next day sell.

Sent from my EVA-L09

17. #197 SP
    Atunci degeaba o sa "day one buy" din moment ce pvp-ul se lanseaza mai tarziu

18. #198 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Am vazut ca unii l-au primit deja !? Sunt curios Mediagalaxy cand isi va onora comenzile ca la ei scrie ca pe 7 martie e lansarea ? Pe youtube e plin de live streaming cu jocul.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

19. #199 SP
    E cam dubios ca le-a venit inainte de lansare, ca serverele ar trebui sa fie oprite pana atunci...

20. #200 SP
    Probabil ca joaca doar solo, nu stiu daca merge si co-op.

---------- Post added 06-03-2017 at 14:08 ----------

First reviews are in

Ghost Recon: Wildlands review: 'A stunning open world, brutal combat, and deep customization.' | GamesRadar+

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast