Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 18 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 354

Thread: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

1. #221 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Asa e si cu For Honor (culmea e ca deluxe-ul e mai ieftin la altex). Pe uk e aceeasi treaba. Daca il vrei standard, ori il iei fizic, ori de pe us.

2. #222 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Intrebare pentru cine-l joaca deja. Daca nu am vazut un filmulet d-ala de misiune care aparea in partea stanga cu Hold X to view, de unde-l pot vedea ? Ca nu gasesc nicio sectiune cu asa ceva.
    Deschizi tab-ul tacmap (pe ps4 e apelabil cu touchpad, probabil "back" pe XOne), iar acolo ai doua optiuni intre care navighezi cu sagetile crucii directionale sau cu butoane de acces direct: Missions si Kingslayer files. Sub Kingslayer files ai toate elementele story related pe care le gasesti.

3. #223 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Tks, dar nu le vad asa. Stiu sigur ca am ratat 2 din prima regiune si nu le gasesc acolo, cand sunt in prima regiune. Btw, il am pe PS4

4. #224 SP
    Member esop's Avatar
    Nu vreau sa supar pe nimeni si stiu ca sunt in minoritate aici, citind ce a scris fiecare pe thread, dar consider ca este un joc slab. Prost? NU! Dar sub asteptari sigur. Singurul lucru interesant este co-op in 4 sau pvp. In rest....

Ca sa argumentez... Un lucru pe care l-am realizat cu trecerea anilor, este ca majoritatea jocurilor (filmelor, s.a.m.d.) vizeaza o anumita categorie demografica, majoritatea sub 30 de ani. Nu spun ca este singurul factor, sau poate pur si simplu ma insel in aceasta privinta, DAR, oricine se uita in urma, o sa vada "evolutia" si directia in care se merge.

Uitati-va cum, nu toate (mai apar din cand in cand, intr-un an, cateva jocuri cu adevarat reusite), dar marea majoritate sunt de-a dreptul de #&@. Cat mai simple, sa ne tina de mana la fiecare pas, ca nu cumva sa ne obosim prea mult, sa fie pe placul tuturor si sa iasa banul repede si mult. X-ray vision, questuri generice, markers pentru absolut orice si lista poate continua.
    Recunosc, cum am spus si la inceput; Wildlands nu este un joc prost, din acestea avem destule (Homefront Revolution, No Mans Sky, Quantum Break, Steep, The Division, Mafia 3) dar nici nu vad sa exceleze la absolut nici un capitol.

5. #225 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Tks, dar nu le vad asa. Stiu sigur ca am ratat 2 din prima regiune si nu le gasesc acolo, cand sunt in prima regiune. Btw, il am pe PS4
    Auuu, sa nu-mi spui: apar la tacmap pentru ca le poti vedea doar cand te gasesti in acea regiune . Ar fi maximum! Imi pot vedea fotografiile facute in Italia de pe tel mobil doar cand sunt in Italia! That makes sense!

6. #226 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Am și eu o întrebare,dacă îmi activez seson pass și deluxe pe contul meu primary cu plus,pot avea pe toate conturile?,de exemplu pe contul de UK.Acolo joc cel mai des.

Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

7. #227 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Auuu, sa nu-mi spui: apar la tacmap pentru ca le poti vedea doar cand te gasesti in acea regiune . Ar fi maximum! Imi pot vedea fotografiile facute in Italia de pe tel mobil doar cand sunt in Italia! That makes sense!
    Nu nu nu. Tre' sa duci cursoru peste regiunea aia si vezi tot ce trebe acolo, dar tot nu vad ce voiam

8. #228 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Știe cineva cum să procedez înainte să fac vreo greșeală?,să activez pe contul respectiv unde joc?

9. #229 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Trebuie sa activezi pe contul unde ai cumpărat jocul, dacă îl ai digital.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

---------- Post added 09-03-2017 at 18:17 ----------

În principiu, dacă îți funcționează pe contul primary dlc-ul, îți funcționează și pe celelalte. Dar au fost și excepții când n-au mers.

10. #230 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Fizic îl am.

11. #231 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Am zis în al doilea paragraf. Singura problema pe care am avut-o eu și nu a funcționat pe celelalte conturi, a fost season pass ul de la The club. În rest, toate au mers.

12. #232 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Quote Originally Posted by DiablQ View Post
    Fizic îl am.

Deci propui sa activez pe contul respectiv unde joc atunci?

13. #233 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Ce regiune e contul?

14. #234 SP
    Member DiablQ's Avatar
    UK, dar am primar pe ro și pe uk

15. #235 SP
    Member Dell 17's Avatar
    În principiu dacă jocul e luat din ro, trebuie și season pass pe ro. Dacă e primary, la fel, ar trebui sa iti meargă pe toate conturile de pe consola.

16. #236 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Jocul este pe cd în caz dacă nu ai înțeles.

17. #237 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Pai da, jocul e luat dintr-un magazin romanesc, la asta m-am referit.

18. #238 SP
    Member DiablQ's Avatar
    E zona 2.Sper ca e bine căci voi activa pe contul de uk.Asta voiam să știu, că nu am activat niciodată seson pass,și de asemenea întrebam.

19. #239 SP
    Astazi am gasit un incarcator extins pentru assault rifles. L-am luat, doar ca n-a aparut nicaieri. Incredibil!
    Da, stiu de unde sa-mi montez accesoriile pentru arme gasite in joc.

20. #240 SP
    Pai vezi ca nu merg toate accesoriile la toate armele. Probabil ala de 50 (in caz ca la ala te referi) merge pe un singur model (nu mai stiu numele, dar a fost si in Splinter Cell cu un design mai futurist).

Oricum, dupa app 20h doar de co-op, pot spune ca jocul este mult peste medie. Grafic exceleaza la aproape toate capitolele si nu inceteaza sa ma uimeasca. Cel putin noaptea/la asfintit si pe ploaie...

Odata obisnuit cu controlul vehiculelor si cu felul de organizare pentru misiuni, jocul se deschide altfel.

Da, inca mai sunt probleme de AI sau de Cover si inca mai sunt momente in care-mi creste tensiunea, dar overall, il consider un joc de 8, cel putin pana acum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 18 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast