Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 185

Thread: Darksiders Warmastered Edition

1. #81 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...se pare că degeaba pun episoadele din Invisible Walls...că lumea nu se uită la ele (lumea de pe forum). Vă rog insistent să vă uitați la această...emisiune, că nu e o prostie...dar mai ales la ultimul episod...unde se explica foarte CLAR care-i treaba cu Darksiders și ce a �mprumutat de la cine și de ce.

http://www.consolegames.ro/forum/252161-post56.html

Of Doamne...

2. #82 SP
    Member kside's Avatar
    De aia i-au dat si note mai mici, pentru ca "seamana" cu mai multe jocuri.
    De aia Bayonetta e ridicat in slavi pt partea artistica (originalitate cica).

Mie mi se pare ca DarkSiders e un "joc" de actiune, si "Bayonetta" un ghiveci psihedelic cu "tzatze"...
    Si in afara de #1 (tatal lor) GoW3, vom avea si "Dante's Inferno", celalalt "button masher" care se vrea serios.

Jocurile de actiune 3rd person merg cel mai bine pe console (cu gamepad adica), si daca sunt fun - pot sa se copieze unele pe altele (jocurile) cat vor ei (developerii).

3. #83 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kside View Post
    "Bayonetta" un ghiveci psihedelic cu "tzatze"...
    Si inca cate "tzatze" de "matze"....

4. #84 SP
    Member kaoru's Avatar

Mie mi se pare ca DarkSiders e un "joc" de actiune, si "Bayonetta" un ghiveci psihedelic cu "tzatze"...
    Si in afara de #1 (tatal lor) GoW3, vom avea si "Dante's Inferno", celalalt "button masher" care se vrea serios.

Jocurile de actiune 3rd person merg cel mai bine pe console (cu gamepad adica), si daca sunt fun - pot sa se copieze unele pe altele (jocurile) cat vor ei (developerii).
    "tzatze"-le cele mai ... e un joc dedicat unei anumite categorii de public...mai greu de digerat daca nu esti j-fan, anime and stuff - otherwise arata f bine - crazy and sexy just my kind!

in legatura cu "tata lor"...mai greu. Mai conteaza si contextul, subiectul, atmosfera etc...
    Dar is deacord - ceva nou mai rar, atata timp cat iau unele de la celelalte inbunatatind si aducand si ceva in plus with a twist - works for me!

Mie unul Darksiders mi-a adus aminte intr-un fel de seria Legacy of Kain - care m-a tinut multe zile si nopti legat de comp si consola la vremea aia Deabia astept sa-l joc.

5. #85 SP
    Member Asghaar's Avatar

hihihi a zis tzatze ( scz nu puteam sa ma abtin )
    dar pana si cele mentionate mai sus au farmecul lor

6. #86 SP
    Comparatiile dintre cele 2 jocuri sunt irelevante. Singura lor "greseala" bietele de ele(jocurile cele doualol ) este ca au iesit in aceeasi perioada astfel incat comentariile neavenite erau de la sine intelese.

7. #87 SP
    wZZ
    Junior Member wZZ's Avatar
    sa revenim la joc ... la ce nivel ati ajuns ? au tocmai m-am batut cu Jailman sau ceva de gen

8. #88 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    WTFH is wrong with this game?

---------- Post added 12-01-2010 at 10:26 PM ----------

Spoiler

9. #89 SP
    Member maweryck's Avatar
    Left Stick + R1 daca nu ma insel . Pe ce nivel de dificultate il joci ?

10. #90 SP
    Da, ai dreptate.
    Apocalyptic.

11. #91 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Deci sa inteleg ca nu este foarte greu jocul sau?..

Nu de alta dar la Bayonetta deja ma dau cu capul de toti peretii , ori e jocul prea greu pe hard ori sunt eu 0 barat la astfel de jocuri (desi la Devil May Cry nu am avut probleme )

12. #92 SP
    E destul de ciudat cu dificultatea (vorbesc despre apocalyptic. Pe celalalte dificultati nu am jucat). Bosii mor fooarte greu (nu toti), iar monstrii de rand nu fac probleme. Adica te descurci singur contra 20-30 de monstruleti normali, dar 3 bosi te pun repede la pamant. Mai ales daca sunt diferiti.

Am stat in seara asta la un boss (cel din postul 88) cred ca 3 ore.

13. #93 SP
    Member maweryck's Avatar
    Si eu m-am chinuit vreo 2 zile ...2 seri cu o faza super frustranta la un boss...am intrat cu putzina viata si fara wrath iar nivelul nu are nici un fel de vulgrim location ca sa ma duc sa cumpar .De obicei nu sunt masochist (d'aia nu am nici o platina la nici un joc ) si nu insist mai mult de 1 zi cam asa dar la jocul asta ziceai ca sunt posedat ....m-au apucat toti nervii imi venea sa sparg discul , plasma .....am smuls tastatura de pe controller ....imi venea sa-mi "bat " prietena ( si-a castigat dreptul sa comenteze la jocuri dupa ce a terminat GOW 1 si 2 + alte jocuri nu chiar usoare ) care incepuse cu faze de genul "da-mi mie ....!! da-mi mie !! ca tzi-l fac eu !!"

La un moment dat am crezut ca e un glitch , am cautat pe net si am gasit pe unii care ziceau ca e chiar usor ...m-am enervat si mai rau lol. Cred ca a fost greu si din cauza ca e genul de boss cu care te chinui lejer peste 10 min si ai mari sanse sa-tzi pierzi concentrarea...mai ales daca esti si putzin obosit .
    Acum am trecut dar deja am prins frica de joc si cum am ocazia imi cumpar "viata " si wrath .
    Imi place la el ca pana acum nu am intalnit puzzle-uri f frustrante gen platform ....sa sari la limita pe niste chestii care se misca , in timp ce te feresti de niste cutite ....tre sa fii atent sa nu-tzi cada o bomba in cap si mai ai si doi negri mititei care incearca sa te impinga in prapastie ....daca vreau chestii d'astea joc LBP (sa sar sa ma prind sa ma agat )

Frumos jocul si mi se pare aiurea ca IGN plus alte cateva site-uri i-au dat note sub 8 doar pt ca nu are concepte originale si ca s-au inspirat ....wtf..pana la urma cate jocuri originale sunt ?? Exact cum zicea si raskolnikov :" why try to fix something if it ain't broken? "
    Pana la urma bravo Vigil games . Destepti baietzii, macar nu au riscat si pt primul lor joc au mers pe o reteta sigura . .

Bafta

14. #94 SP
    Am inceput jocul aseara. Mi-a intrecut toate asteptarile, imi aduce aminte foarte mult de Soul Reaver, which is a very good "tingy"... SUPERB!!!

15. #95 SP
    Member drik's Avatar
    Pentru ce ce nu stiu inca sau care nu au avut sansa sa afle poti introduce un cod pentru o coasa mai avansata...

Introduceti "The Hollow Lord" la Options>Input Code si apoi vorbiti cu Vulgrim. Va aparea in lista de cumparaturi cu pretul de 0 Souls. Merge sigur pentru varianta PS3. Nu stiu nimic despre varianta XBox.
    Enjoy!

Despre asemanari cu alte jocuri: Get the **** over it people!

16. #96 SP
    " The Hollow Lord - You automatically get "The Harvester," its basically just the scythe with a special skin. If you type this in, it is available at the store for 0 souls. (BTW, there is a trophy for buying the scythe, so basically this gets you that trophy for free)

If you already bought the scythe, it auto-changes.

As far as I can tell it doesn't appear to act any different, only it's blue.

Also please note guys, if you put in the code and buy The Harvester AFTER you have already bought the Scythe, you will lose any weapon levels gained on the Scythe and The Harvester will start at level 0."

Deci: aveti grija cu codul acesta!

17. #97 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    " The Hollow Lord - You automatically get "The Harvester," its basically just the scythe with a special skin. If you type this in, it is available at the store for 0 souls. (BTW, there is a trophy for buying the scythe, so basically this gets you that trophy for free)

As far as I can tell it doesn't appear to act any different, only it's blue.

Also please note guys, if you put in the code and buy The Harvester AFTER you have already bought the Scythe, you will lose any weapon levels gained on the Scythe and The Harvester will start at level 0."

Ce bine era daca spuneai asta ieri .

18. #98 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

19. #99 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

As far as I can tell it doesn't appear to act any different, only it's blue
    .

The Harvester is Death's scythe. In Darksiders, War is able to buy the Harvester from Vulgrim if a code has been entered. The Harvester replaces the regular Scythe (which has a different appearance) War can buy before a player enters the code and yields more Souls when killing an enemy than either the regular Scythe or any other weapon.

"As far as I can tell it doesn't appear to act any different, only it's blue." It`s actually kinda purple...

Astea nu sunt revealed cat sunt noi pentru autorului postului... Artworkuri cu toti 4 Calaretii se gasesc pe net de vreo 1-2 ani...
    Attached Images Attached Images darksiders.jpg

20. #100 SP
    wZZ
    Junior Member wZZ's Avatar
    cum dreq il omor pe tiamat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast