Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 185

Thread: Darksiders Warmastered Edition

1. #61 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Darksiders Review | Eurogamer

[spoiler=Nota]8/10[/spoiler]

2. #62 SP
    Member Painkiller's Avatar
    nu stiu de ce, dar jocul asta nu imi place deloc din ce am vazut pana acum. clar nu e o prioritate, il iau cand se linistesc apele, prin aprilie-mai.

3. #63 SP
    Member kside's Avatar
    GameSpot Forums - Darksiders - PS3 vs 360
    "...many multi-platform games look slightly better on 360 but Darksiders isn't one of them."
    http://burn360.net/reviews/darksiders-wrath-war-review/
    ...Unfortunately, I experienced this immediately after battling the second to last boss. I had to repeat a 10 minute long battle which I had already lost twice. In the video below you will see one of the glitches that plagued me throughout the game. A simple explanation is that the next area was not loading before my character entered into it, forcing me into this glitch, which makes you reload your save. The worst part about these two glitches is that they happen immediately after one another right before the final boss battle...

4. #64 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mi se pare mie sau varianta de Xbox360 are culorile mai vii?

5. #65 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    De ce mi se pare ca seamana cu Too Human /

6. #66 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Mie culorile mi se par la fel...dar e numai imaginatia mea sau pe ps3 se misca mai repede charu? si nu zic de frame-uri.Pana apare jocu ..iar vad tot gameplay-ul + ending pe youtube god damn it.

7. #67 SP
    Senior Member Nash's Avatar

8. #68 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Eu nu m-am putut abtine si am facut pana la urma pre-order pe shopto(pt x360). M-au anuntat ca a plecat spre mine azi, cu 2 zile inainte de lansarea oficiala se pare.
    E posibil sa ma fi grabit, vom vedea.
    Mi-a placut mult god of war...

9. #69 SP
    Member maweryck's Avatar
    eu nu cred ca te-ai grabit

10. #70 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

[SPOILER=NOTA]8.4[/SPOILER]

11. #71 SP
    Worldoflies said: his name is war

MRC1988 said: Considering he is one of the 4 horseman of the apacolypse(War, Famine, Pestilence, and Death) Yea..his name is war..what do you want it to be? John?

12. #72 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

13. #73 SP
    Member maweryck's Avatar
    jocul are mici "scapari " si pe PS3 ....Framerate drops , dar nici un fel de screen-tearing...A imprumutat multe de la God of War ceea ce , pana la urma nu e neaparat un lucru rau
    Prima mea impresie este ca jocul isi merita toti banii

14. #74 SP

15. #75 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    jocul are mici "scapari " si pe PS3 ....Framerate drops , dar nici un fel de screen-tearing...A imprumutat multe de la God of War ceea ce , pana la urma nu e neaparat un lucru rau
    Prima mea impresie este ca jocul isi merita toti banii
    Ce a imprumutat de la God of War ca sunt curios?

16. #76 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Ce a imprumutat de la God of War ca sunt curios?
    Cam ce a imprumutat si God of War de la PacMan ... placerea de a juca.

17. #77 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Cam ce a imprumutat si God of War de la PacMan ... placerea de a juca.
    Pai asta vroiam sa aud din gura lui.

18. #78 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    sunt doua jocuri diferite de acelasi gen
    e ca si cum ai zice ca dirt cu nfs...si ca unul a imprumutat ceva de la altul...stilul: racing...ok..dar atmosfera..povestea..etc etc..e diferita
    asa si bayonetta si dantes inferno si dmc4 si multe altele

19. #79 SP
    Member maweryck's Avatar
    Nu mai fiti rai . Cand spun ca imprumuta sau ca s-a inspirat destul de mult d'acolo stiu ce spun . De la cuferele pe care le gasesti prin joc pana la unele dintre combouri , sau ceva care seamana cu rage of the gods(doar ca se numeste si arata altfel ) .Am si spus ca nu e de rau deloc daca imprumuta de la GOW , mai ales ca o face intr-un stil propriu si diferit . Nu sunt genul care sa spun ca orice FPS este clona dupa wolfenstein 3d sau ca orice racing este copie dupa primul nfs ....wtf ...
    Astia de la Vigil Games , macar nu au imprumutat si controlul ca aia de au facut dante's inferno .
    Ma gandeam acum (ca orice copil ) care e mai tare ? Kratos sau War ? Amandoi nu au multa minte , nu au pic de diplomatie si rezolva orice cu sabia . Este ca si cum ai realiza un celebrity deathmatch intre Bruce Lee si Schwarzenegger . Oricum , pe langa baietzii astia doi Dante pare o scolaritza virgina .

Bafta

20. #80 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu l-am jucat inca, dar omul are dreptate. Toate siteurile mari de specialitate l-au definit ca fiind o intrepatrundere intre God of War si Zelda. E la mintea cocosului ca a imprumutat stilul de combat de la Kratos si partea de explorare de la Zelda. Si nu e un lucru rau la urma urmei - why try to fix something if it ain't broken?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast