Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 185

Thread: Darksiders Warmastered Edition

1. #101 SP
    Member Vami's Avatar
    Ce awesome arata Death :X

2. #102 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by wZZ View Post
    cum dreq il omor pe tiamat?

3. #103 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by wZZ View Post
    cum dreq il omor pe tiamat?
    Mi-a mancat 2-3 ore ieri seara ...

4. #104 SP
    Member Atrium's Avatar
    Dupa 3 ore de jucat pot spune ca e este un joc excelent. Da, mai are din cand in cand niste probleme cu control-ul, si sistemul de block este cam prost implementat, insa jocul si povestea (oarecum) te captiveaza in final. Nu stiu ce, nu stiu de ce, dar abia astept sa vad ce se intampla in continuare.

Momentan, si eu am ajuns pe acasa pe la Tiamat, am inteles ca trebuie sa-i transmit urari de bine.

5. #105 SP
    90% Trophies. Mai bag un second run scurt + un ultim chest cu Wrath Shard si fac platina.

6. #106 SP
    Somebody help me.
    Cum pot ajunge aici?

LE: GOT IT.

7. #107 SP
    Member drik's Avatar
    Here are some artworks by the awesome Paul Richards... Pentru cine e pasionat de chestii de acest gen... Hell knows I am...

Darksiders - Creatures
    Darksiders - Bosses
    Darksiders - Characters
    Darksiders - Angelic Figures
    Darksiders - Environments
    Darksiders - Hellgrowth
    Darksiders - Weapons
    Darksiders - Artifacts

Cateva personaje care nu au aparut in jocul final... aparent si niste oameni ce au supravietuit apocalipsei, ceea ce e destul de interesant. De asemenea arme... All kinds of crazy stuff... Creaturi si bossi care nu au aparut, ca Lilith de exemplu. Also ceilalti 3 Calareti... Strife is still my fav...

De asemenea un articol dragut desi comparatiile imi fac sila in cel mai extrem mod... http://www.destructoid.com/how-darks...a-160748.phtml "Link is a pussy".

Also if you have the time see my nifty little Darksiders review here -> http://www.consolegames.ro/forum/f46...ew-darksiders/
    Attached Images Attached Images ds_horsemen1.jpg

8. #108 SP
    Manager paul's Avatar

9. #109 SP
    Member kaoru's Avatar
    asaaa...so: cum particip la concursul pt Chaoseater sau War figure?
    Am jucat vreo 20h si imi place din ce in ce mai tare.

cateva imagini care mi-au placut

Ultimele 3 sunt castigatorii concursului de pe deviant - mai multe detalii aici >> News: Darksiders: Your Last Days Contest Winners
    Attached Images Attached Images darksiders__bzero_by_emreargunsah.jpg darksiders_cover_by_tonywash.jpg darksiders_promo_by_liquidology.jpg darksiders_war_paints_by_splashcolors.jpg waking_up_to_apocalypse_by_eldeivi.jpg judgement_by_sandara.jpg war_by_el_grimlock.jpg

10. #110 SP
    Member kside's Avatar
    Quote Originally Posted by kaoru View Post
    cateva imagini care mi-au placut/URL]
    Faine, intradevar. Voi pune si eu cateva...

b4c2fdde82db632e940dac49a3369870.jpg 8628cae94c2ed79de4116ca4e4d8e9a7.jpg apocalypse_lottery_winner_by_airt.jpg day_of_the_beast_by_alexiuss.jpg ice_age_2_by_siniucmircea.jpg the_end____by_denver_k.jpg some_like_it_hot_____by_davidbrown.jpg darksiders_jam_by_jpm1023.jpg

encounter_by_jouey_.jpg apocalypse_darksiders_by_pierremassine.jpg the_fourth_seal_is_broken_by_iosifchezan.jpg and_the_angel_said__it_is_done_by_sabin_boykinov_.jpg

Tema Apocaliptica + Joc + Premii --> multi artisti talentati.

11. #111 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

12. #112 SP
    Member drik's Avatar
    "I think that those guys should probably take a look at Darksiders before they go and make another Zelda game" Jeff Gerstmann

Nuff Said.

13. #113 SP
    Member kside's Avatar
    Orice joc de pe Wii se va vinde in milioane si milioane de copii daca are "Zelda" in nume, sau "Pokemon" sau "Mario", cu mult mai mult decat vor spera vreodata cei de la Vigil.

Mie-mi place mai mult decat Zelda :-)

14. #114 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Desi il am de o saptamana cumparat a stat cuminte in raft sigilat si abia ieri am reusit sa incep sa joc! Interesanta ideea de a folosi cate o arma pe tasta diferita, imi place cand sunt inconjurat de inamici sa tin apasat pe triunghi sa ii linistesc putin folosind coasa

Alt lucru care imi place foarte mult este ca ii rasplateste pe cei curiosi: eram intr-o cladire si imi parea mie ciudat ca nu pot ajunge la un anumit etaj dar observ un obelisk care arata mai interesat, am luat un stalp de pe strada si l-am aruncat in el si hopa: scara catre etajul respectiv, si acolo se afla un chest cu o bucata din armura!

15. #115 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by kside View Post
    A 5-a imagine de pe primul rand este facuta de un roman.

16. #116 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by kside View Post
    Orice joc de pe Wii se va vinde in milioane si milioane de copii daca are "Zelda" in nume, sau "Pokemon" sau "Mario", cu mult mai mult decat vor spera vreodata cei de la Vigil.

Mie-mi place mai mult decat Zelda :-)
    Din păcate Darksiders stă prost la capitolul succes comercial:
    Gamasutra News: Analyst: Darksiders A Disappointment For THQ?
    Quote Originally Posted by Todd Greenwald

Darksiders didn't perform up to THQ's expectations, likely selling less than 1 million units despite heavy marketing dollars, 2-3 years of development costs, and was also subject to discounting just 2 weeks after its release

17. #117 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Chiar imi pare rau pentru THQ si baietii de la Vigil, care ne-au dat un antierou demn sa stea in aceeasi camera cu Kratos. Desi as pune sub semnul intrebarii treaba aia cu heavy spending pe marketing, tot nu prea inteleg de ce nu s-a vandut bine jocu asta. Review-urile au conchis la unison ca e bun, pretul de achizitie a scazut la foarte putin timp de la lansare /comparativ cu MW2, AC2 sau U2/ si practic singurul sau concurent serios din perioada de lansare a fost Bayonetta. Poate o fi criza de vina...

18. #118 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Eu am auzit de joc la o saptamana inainte de lansare,de unde atata marketing nu stiu.

19. #119 SP
    Member Atrium's Avatar
    Au bagat destui bani, la numarul relativ mare de trailere care au iesit. Ma gandesc totusi ca la asta se refera.

Darksiders Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com

Chiar pacat, jocul este excelent si merita sa fie cumparat. Un numar mai mare de vanzari poate ducea la o continuare...

20. #120 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Decizia de a nu lansa un demo i-a costat destul de mult, sunt destule persoane care nici nu au auzit de joc.
    Vanzarile vor creste, nu toata lumea isi ia jocurile la lansare, mai ales cand urmeaza o perioada aglomerata, dar nu vor creste extrem de mult. Nu cred ca o sa treaca de 1.5 milioane, defapt ar fi bine sa ajunga la valoarea asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast