...se pare că degeaba pun episoadele din Invisible Walls...că lumea nu se uită la ele (lumea de pe forum). Vă rog insistent să vă uitați la această...emisiune, că nu e o prostie...dar mai ales la ultimul episod...unde se explica foarte CLAR care-i treaba cu Darksiders și ce a �mprumutat de la cine și de ce.
http://www.consolegames.ro/forum/252161-post56.html
Of Doamne...

e un joc dedicat unei anumite categorii de public...mai greu de digerat daca nu esti j-fan, anime and stuff - otherwise arata f bine - crazy and sexy
just my kind! 
Deabia astept sa-l joc.
)
, ori e jocul prea greu pe hard ori sunt eu 0 barat la astfel de jocuri (desi la Devil May Cry nu am avut probleme
)
.De obicei nu sunt masochist (d'aia nu am nici o platina la nici un joc ) si nu insist mai mult de 1 zi cam asa dar la jocul asta ziceai ca sunt posedat ....m-au apucat toti nervii imi venea sa sparg discul , plasma .....am smuls tastatura de pe controller ....imi venea sa-mi "bat " prietena ( si-a castigat dreptul sa comenteze la jocuri dupa ce a terminat GOW 1 si 2 + alte jocuri nu chiar usoare
) care incepuse cu faze de genul "da-mi mie ....!! da-mi mie !! ca tzi-l fac eu !!"

.
SUPERB!!!

Bookmarks