Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 32 FirstFirst ... 22 30 31 32
Results 621 to 633 of 633

Thread: Black Friday 2015

1. #621 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Nu stiu cine-s Bocris, insa eu am conandat de la emag pe 20 noiembrie si inca n-am primit nimic.

2. #622 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Am comandat de BF ceva de la emag pe 20, a ajuns pe 25. In schimb un prieten comanda tot pe 20, abia ieri i-a ajuns un produs, iar de restul nu stie nimic.

3. #623 SP
    Member westy9009's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Nu stiu cine-s Bocris, insa eu am conandat de la emag pe 20 noiembrie si inca n-am primit nimic.
    Subscriu

4. #624 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Raspuns primit de la ANPC, in urma sesizarii pentru comanda de PS Vita la Diverta. Poate asa se vor mai invata si ei mine:

uploadfromtaptalk1454672892474.jpg

5. #625 SP
    Junior Member Rekinu's Avatar
    pana la urma nu specifica ce fel de contraventie a fost, in lege fiind disponibile urmatoarele masuri:

Art. 5
    (1) Sanctiunile contraventionale sunt principale si complementare.
    (2) Sanctiunile contraventionale principale sunt:
    a) avertismentul;
    b) amenda contraventionala;
    c) prestarea unei activitati in folosul comunitatii.
    d) Abrogata.
    (3) Sanctiunile contraventionale complementare sunt:
    a) confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contraventii;
    b) suspendarea sau anularea, dupa caz, a avizului, acordului sau a autorizatiei de exercitare a unei activitati;
    c) inchiderea unitatii;
    d) blocarea contului bancar;
    e) suspendarea activitatii agentului economic;
    f) retragerea licentei sau a avizului pentru anumite operatiuni ori pentru activitati de comert exterior, temporar sau definitiv;
    g) desfiintarea lucrarilor si aducerea terenului in starea initiala.
    (4) Prin legi speciale se pot stabili si alte sanctiuni principale sau complementare.
    (5) Sanctiunea stabilita trebuie sa fie proportionala cu gradul de pericol social al faptei savarsite.
    (6) Sanctiunile complementare se aplica in functie de natura si de gravitatea faptei.
    (7) Pentru una si aceeasi contraventie se poate aplica numai o sanctiune contraventionala principala si una sau mai multe sanctiuni complementare.

deci a luat sau nu a luat amenda ??

6. #626 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Mi-ar fi placut si mie sa stiu. Poate or fi luat, daca au depus plangere la ANPC asa multi, cum ziceau pe aici.

7. #627 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce ma distreaza ca ei numesc acolo pe vanzator ca fiind "profesionistul"... Really?

8. #628 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Si eu am facut reclamatie la ANPC, insa nu au primit amenda fiindca produsele erau deja epuizate cand am comandat ("profesionistul a anulat comenzile lansate pentru achizitia unei console WII si a doua console Sony PS Vita, produsele nefiind in stoc")... mdeah, ce sa-i mai faci acestui profesionist care a avut 4 bucati de WII U si 5 de Vita, dar pe site puteai sa comanzi la infinit.

9. #629 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Acelasi raspuns de la ANPC
    Attached Images Attached Images 016.jpg

10. #630 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ANPC-u' asta poate sa ma.............. Va spun eu ca n-au patit aia nimic, le-a dat "avertisment".

Acum 2 ani ING-ul mi-a blocat accesul la cardul de credit intr-o zi de duminica, in timp ce ma aflam in strainatate si am ramas fara acces la bani. Motivul? Neactualizarea adresei de mail si a numarului de telefon in urma unui email trimis de ING, mail in care mi se solicitau aceste informatii. Era ceva legat de actualizarea datelor personale sau ceva aberatie de genul.

Normal ca am facut reclamatie la mult stimata institutie care face obiectul discutiei si stiti ce am rezolvat? Nimic, nada, zero. "Sunt acoperiti domne de lege" - mi s-a rapsuns intr-un mod mai elevat, de clasa a 2-a pregimnaziala desigur. Niste comunisti imputiti care ar trebui dati afara, vreo 6 luni la mititica si dupa aia angajati femei de serviciu la primarie, inclusiv cei cu "****".

11. #631 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Vor fi amendati doar in cazul in care se strang cateva zeci de reclamatii.
    Insa e foarte bine ca ati depus acele sesizari.

12. #632 SP
    Member eastbason's Avatar
    Am si eu una in curs de rezolvare...tot la dol.ro.

13. #633 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu am una pentru Magazin Jocuri SRL, daca tot suntem in topic. La mine cazul e diferit si in avantajul meu: nu mi-au trimis coletul, nu mi-au raspuns la mailuri, au trecut 30 de zile, timp in care jocul (LBP3, PS4) e tot in stoc la ei, pana si acum il au in stoc. O sa va tin la curent cand primesc un raspuns.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 32 FirstFirst ... 22 30 31 32