Am jucat Alan Wake la un prieten care lucreaza la Microsoft (e original nu piratat) si pot spune ca este o capodopera, grafica, storyline, gameplay de nota 10 de departe cel mai frumos joc jucat vreodata![]()
Ce copil.... Auzi tu numa ca o jucat Alan Wake la un prieten de la MicrosoftPuteai veni si tu cu ceva mai inteligent
![]()
Da ce sa-i ceri unui om care se baga numa in seama![]()
that must be it. Tipu poate ne scrie acuma de la prietenul sau din SUA care lucreaza la Microsft . logic , nu ?
Eu o chestie nu inteleg : de ce zici ca jocul X e super tare cu 2-3 zile inainte sa apara , astfel riscand sa iei ban , in loc sa zici in ziua lansarii sau mai tarziu ca jocul X e super tare si atunci esti in siguranta ?
Mai tin minte un membru (nu mai stiu exact care ) ce a spus ca Batman AA e super tare si ca deja l-a terminat(iar Batman AA urma sa se lanseze a 2a zi ) . Dupa aceea tot sustinea ca el nu l-a luat de pe net , da l-a primit de la ceva prieten din SUA care i l-a trimis . Yeah right .
mamutule, io zic sa lasi ifosele astea de Robin Hood pentru alte forumuri. Aici exista o politica in ceea ce priveste warezul, fie ca-ti place, fie ca nu.
tu nu faci decat sa incurajezi pirateria,probabil ca simti o anumita mandrie ca ai terminat jocul ca el fara sa se fi lanseze inca pe piata.apropo vezi ca esti cam analfabet NO OFFENCE!
atata cearta pt unul care cine stie ce o avea in cap de zici nu mai prosti .. infine .. jocul e frumos
Bookmarks