Call of Warez, cel mai bun joc de la Ubisoft![]()
Si cand te gandesti ca domnul Spike era cel cu gura mare si cu semnatura "cei care cred ca traxdata este joc original, **** off" sau ceva de genul
L.E.![]()
asta era chifteluta tovarase. nu zic ca nu am fost si eu un fan al jocurilor originale cand mi-am luat ps3-ul, dar intre timp mi-am schimbat parerea asupra acestui aspect din anumite puncte de vedere. dc tot sunt atatia doritori care vor sa polemizeze asupra acestei teme, dc sa nu o facem pe un thread separat? sau offtopicul e marca inregistrata aici si nu stiu eu?
Spike, mie personal imi placea mai mult de tine cand aveai PS3. Acum, fara suparare pentru adevaratii fani, ai devenit "just another warez boy". Mai ne si faci sa tragem concluzia ca pe PS3 erai un tip serios, iar pe X360 te simti mai bine ca ai jocurile inaintea celorlalti amarati (cum erai si tu). Poate ma lamureste si pe mine cineva cum vine asta ? Asta e adevaratul sens al evolutiei la romani ? Daca da, ma bucur ca nu avem Live oficial. Meritam !
Cat despre "offtopicul e marca inregistrata aici" cred ca de fapt noua nu ne place pirateria pe nici-un thread, asa ca nu mai e necesar sa deschideti altul. Ne-am lamurit.
On-topic: din ce am vazut in reviews, Call of Juarez nu e pentru mine. Cel putin nu acum. Astept cand va ajunge la preturi gen 50-80 RON. Maxim !
DeathWings - era doar o formula de exprimare, dc nu te-ai prins
Snake - Man dc sa iau jocul original cand pe cei de la microsoft ia mancat undeva sa scoata consola fara o protectie buna anti-warez (nu mai vorbesc de aspectul tehnic de toata jena), doar ca sa fie inaintea celor de la sony? Asta denota clar ca li s-a rupt de acest aspect, asa ca dc ar trebui sa ma intereseze pe mine? La fel si cu producatorii, dc lanseaza jocuri pe platforme pe care se pirateaza la greu (pc & xbox360) cand s-ar putea limita foarte frumos la playstation3 si sa scoata exclusivitati doar pt aia si toata lumea le-ar cumpara jocul? E clar ca au contractele facute de asa natura incat sa nu-i afecteze financiar acest lucru, asa ca nu am de ce sa cotizez in plus la conturile lor. Dc rationamentul meu ti se pare gresit, astept o explicatie (atat de la tine cat si de la altii de aici), dar sa fie un una rationala nu prostii de genul "n-ai bun simt", "sa piratezi e un pacat", "o sa-ti dea rrod consola" si alte vrajeli de genu ca nu mai suntem in perioada inchizitiei![]()
Eu am facut cadou jocul LOL. Fiind duminica magazinele inchise si ziua unui prieten foarte apropiat.. acum il voi cumpara cand ajung in tara. Nici nu am apucat sa il joc,
De ce sa nu-ti dau un pumn in gura daca te vad pe strada? Pentru ca vad ca nu porti masca de protectie deci in mod cert ti-ai permite sa-ti iei un pumn in freza
De ce sa dam banii pe sapun si apa calda caci nasul este facut sa suporte si mirosuri tari.
Hartia igienica din nou, face parte dintr-o industrie conspirativa. De ce dam banii pe ea cand am putea manca iaurt, pepene si bere ca sa curga totul lin si fara mizerii.
De ce mai existi?
Foarte bun rationament Spike, n-am ce zice...
Spike cu a lui gandire de roman din anii 90, ne-a parasit. Va rog, reveniti la topic. O seara buna.
Jocul arata extraordinar , singurul lucru care nu imi place la el este lipsync-ul prost , parca personajele fac playback
Incercati Multiplayer-ul. Deblocati toate clasele ca merita din plin. Odata ce prindeti ideea in joc si invatati hartile din MP, e foarte fun.
E putin mai sluggish Ray. Thomas e mai rapid, se suie singur pe garduri, are lasou etc. Ray cere mereu ajutorul si e ceva mai incet dar are avantajul dinamitelor si dual-wielding. Thomas FTW pentru mine. Marisaaaaaa on the other hand...![]()
"If this is known or not but while i was looking at the secrets, specifically the memories, if u press A on one to get a bigger view, if u wait a little, ray and william start talking about well there memories that pertain to the picture."
WTF ce cool
Pentru cei care nu sunt decisi pe ce platforma sa cumpere jocul
Lens of Truth Blog Archive Head2Head: Call Of Juarez - Bound In Blood
Bookmarks