Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast
Results 81 to 100 of 137

Thread: Call of Juarez: Bound in Blood

1. #81 SP
    Member Istrate's Avatar
    E frumos jocul, iese din mediocritate, dar linearitatea cu care ma confrunt ma face uneori sa inchid consola prin metode barbare (unplug). Am patit-o chiar de la prima misiune, trebuia sa ajung la capitan si eu admiram peisajul, sa ma astepte, ca nu moare. Si imediat primesc un Game Over. Parca prea te tine legat de firul epic. Alegeri, cam putine de facut, mereu ti se indica drumul de undeva de sus, de parca totul este predestinat.

Scazandu-i un punct sau doua din nota finala pentru argumentul de mai sus, in opinia mea alte defecte nu mai sunt. Bine, ca trag ca un copil in cai si astept sa moara, dar saracii nici macar nu simt gloantele. Inca nu m-am hotarat pentru o nota, voi reveni dupa ce termin jocul.

2. #82 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mie sincer imi convine foarte mult linearitatea. M-am saturat de free roaming s..t!
    In legatura cu "game over" din primul capitol, vei vedea ca mai tarziu in joc nu se mai intampla si poti admira peisajul cat doresti. Adevarul e ca ai ce admira!

3. #83 SP
    Deci: vreau sa joc online cu cei care au jocul ORIGINAL.
    Cine se anunta?

4. #84 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    hehe.. asteapta pana se vinde jocul la 70-80 RON. Acum lumea strange bani pt CoD6 Collector's

5. #85 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cine se anunta?
    Pe ce platforma l-ai luat man?

6. #86 SP
    Pe 360.
    Acum imi strang bani sa deblochez veteranul. Oricum rifleman e preferatul meu, astfel incat cred ca voi fi confortabil cu noua clasa. Abia astept sa aud cum suna arma aceea!

7. #87 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Nu numai ca suna excelent dar sa vezi damage ce are. De fapt, Veteranul este arma de la Sniper (Classic Rifle) fara luneta. One-shot, one-kill in 95% din cazuri. Nu o sa fii dezamagit, crede-ma.

8. #88 SP
    Sunt foarte placut surprins de modul cum merge online. Lag 0. Sper sa fie la fel si pe PSN, dar pe Live merge impecabil. Nevasta-mea e terorizata de cand am jocul asta saraca. Azi noapte s-a trezit speriata ca trageam ca dementul cu saw shotgun cu volumul la peste 50%.

9. #89 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Ce moduri online joci? Ai incercat WWL? E chiar dragutz sa stii. Daca ai o sesiune full in modul ala de joc, devine foarte haotic dar in acelasi timp foarte FUN. Give it a go...

10. #90 SP
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Ce moduri online joci? Ai incercat WWL? E chiar dragutz sa stii. Daca ai o sesiune full in modul ala de joc, devine foarte haotic dar in acelasi timp foarte FUN. Give it a go...
    Le-am incercat toate. WWL imi place foarte mult, dar momentan ma axez pe shootout pentru experienta si pentru a invata hartile.

11. #91 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cine se anunta?
    Rasko,jocu eu cu tine imediat ce imi vine consola si imi iau jocul

12. #92 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Si la Fallout 3 este o diferenta sau cel putin asa pare. Oblivion si Bioshock arata mai bine pe PS3, dar majoritatea arata la fel pe ambele platforme( Dead Space, Prince of Persia, Bad Company, Far Cry 2 etc)
    Scuze de offtopic dar am vazut ca ai scris Far Cry 2, il ai tu cumva pe ambele?crede-ma ca e diferenta enorma dintre 360 si ps3.Pe ps3 daca pui tina si te indepartezi cativa metri incepe sa dispara din texturi pe cand la 360 te indepartezi cat vrei si nu e nicio problema.

13. #93 SP
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Nu numai ca suna excelent dar sa vezi damage ce are. De fapt, Veteranul este arma de la Sniper (Classic Rifle) fara luneta. One-shot, one-kill in 95% din cazuri. Nu o sa fii dezamagit, crede-ma.
    Am pus mana pe ea, dar nu in multiplayer, am cumparat-o in camania single in capitolul 11. Ce sa zic? E dementiala, arma preferata din joc!

14. #94 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Very Hard este enervant de greu. Arunca aia dinamita in prostie, te omoara chiar si prin cele mai inguste spatii dintre obiecte...cheap mofo

15. #95 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ii sta mai bine pe aria asta, fiind multiplatform.

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Very Hard este enervant de greu. Arunca aia dinamita in prostie, te omoara chiar si prin cele mai inguste spatii dintre obiecte...cheap mofo
    Mai fac un "run" pe hard inainte sa ma apuc de very hard. Nu ma incumet inca.

17. #97 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    cam cati $ reusesti sa strangi intr-un singur run in singleplayer ?
    Se raporteaza apoi in cel-de-al 2 lea run suma adunata ?

18. #98 SP
    Am deblocat veteranul aseara!

Nonelito, tun zici? Putin spus!! Hahaha e dementiala arma in multiplayer. Cam asa au decurs 3 meciuri de shootout: shot kill, shot kill, shot kill etc...Straight flush dupa straight flush!

People get the game you don't know what you're missin'!!

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    cam cati $ reusesti sa strangi intr-un singur run in singleplayer ?
    Se raporteaza apoi in cel-de-al 2 lea run suma adunata ?
    Intr-un singur run probabil poti strange in jur de 10.000.
    Se raporteaza daca nu ii cheltui si la al 2-lea run alegi sa joci selectand misiunile din meniu, nu "new game".

19. #99 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Astazi imi ajunge si mie

20. #100 SP
    Ce platforma?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast