O data de lansare mai mult decat rezonabila!
Luati in calcul ca un joc intra in stadiul gold (versiunea de pe disc) cu aprox 2 luni inainte de lansare.
O amanare de cateva luni e in grafic, similar cu RDR2 daca imi aduc bine aminte.
Traditia Rockstar ne spune ca jocul cel mai probabil se va lansa in toamna lui 2026,GTA V in 2013 trebuia sa se lanseze in primavara si s-a lansat in 17 septembrie,RDR2 trebuia de asemenea sa se lanseze in primavara 2018 dupa ce a luat delay din toamna 2017 si pana la urma s-a lansat in 26 octombrie 2018,tind sa cred ca se va repeta si acel 26 mai se va transforma intr-un septembrie/octombrie cu un delay anuntat prin februarie,nu cred ca Rockstar vor lansa GTA VI aproape de vara si toamna sa fie un moment benefic si pentru ei sa il mai finiseze.
Da, dar GTA IV a iesit in Aprilie 2008, deci tot ar putea sa lanseze in prima jumatate a anului - mai ales ca vine dupa "normala" amanare a Rockstar.
Foarte bine. Să îl polisheze maxim. Că are și sonoritate cumva goty 2026 GTA 6. Dar ar fi fain să mai ofere niște previews, poate un story trailer mai amănunțit, ori chiar un gameplay trailer, de ce nu ...
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
Trailer 2:
Originally Posted by Rockstar Games
Set poze 1:
- Jason Duval - Jason wants an easy life, but things just keep getting harder.
- Lucia Caminos - Lucia’s father taught her to fight as soon as she could walk.
- Cal Hampton - What if everything on the internet was true?
- Boobie Ike - It's all about heart — the Jack of Hearts.
Mie mi se pare plictisitor, American junk life style la 100 de euro.
Nici GTA5 nu m-a prins, numai am varsta necesara sa ma dea pe spate GTA ca atunci cand aveam 10 ani.
Incredibil! Arată fix cum mi-am dorit. Nici prea realist, dar totuși departe de orice alt joc de acest gen. Cu adevarat next-gen. Can hardly wait...
P.S. Cred ca daca-l mai amana un pic, il jucam pe PS6.
Set poze 2:
- Dre'Quan Priest - Only Raw... Records
- Real Dimez - Viral videos. Viral hooks.
- Raul Bautista - Experience counts.
- Brian Heder - Nothing better than a Mudslide at sunset.
"Captured on PS5" - nu zice PS5 Pro, deci e si mai impresionant daca asa de bine arata pe base PS5.
Consola de la 2:10 arata cam suspect.
EDIT: mai multe informatii pe pagina oficiala: https://www.rockstargames.com/VI .
Singurul joc care mi se pare ca
arata cu adevarat "next gen" din generatia actuala.E incredibil cat de detaliat si crisp arata jocul.Cred ca story-ul o sa fie epic.Sunt curios tare ce imbunatatiri aduce pe partea de gameplay.Sincer si daca e asemanator cu 5-ul tot nu-mi pasa fiindca oricum o sa fie helluva ride.![]()
Faptul ca nu il vom putea experimenta pe vreo varianta pro/nextgen de la Xbox ma nelinisteste teribil.
Am actualizat toate pozele in rezolutie mai mare.
Set poze 3:
- Vice City
- Port Gellhorn
- Mount Kalaga National Park
Bookmarks