Am intampinat o problema mare in joc !!!
Am decis sa incep cele mai tari campionate in tournament mode ...
Ligue 1 PSG am salvat dupa prima etapa .
Premier League Manchester Utd am salvat dupa prima etapa .
Bundesliga Dortmund am salvat dupa prima etapa .
Iar acuma urmeaza buba :-) am inceput La Liga cu Real Madrid iar dupa prima etapa nu pot salva doar pe cele 3 campionate incepute :-(
Nu stiu ce sa fac !!! daca stiti o solutie :-(
Aveti probleme in seasons/ultimate team cu conexiunea sau e de la mine ? Orice meci as juca am lag ! Am schimbat routerul chiar inainte sa cumpar fifa 17, am cautat pe google si cred ca am reusit sa fac portforward la ip.ul consolei, tot nu reusesc, desi acum imi apare viteza mai mare cand dau test con. speed...
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Nimic despre injury si stamina, mi se pare de rahat să ai jucători peste 80 care sunt leșinați în min 70.
Sent from my EVA-L09
Da, am pe Touran si pe Nasri, abia apuca să termine un meci. Mă prinsese la un moment dat UT dar cred că o să mă las cu ocazia asta, mi se pare prea mult timp pierdut.
Trimis de pe al meu Nexus 4 folosind Tapatalk
Mie mi se pare OP R2+ L2 si ca aceasta este fundamental singura schema de joc. Nu folosesti asta, nu ai nicio sansa. Iar asta se va corecta abia la Fifa 18, sunt convins. As juca oricand Fifa 15 sau 16 daca ar avea noutatile precum squad challenges sau *** Champions.
Eu îl folosesc foarte rar și cu o echipa de 20k am promovat consecutiv pîna în 4 unde nu am apucat sa joc. Am luat cupa în fiecare divizie mai puțin în 5.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Si ce tactica de atac folosesti? Eu numai abuseri de genul asta am intalnit + ping pongeri.
Pase, nu prea le am eu cu driblingulÎncerc sa recuperez mingea cat mai sus.
A întâmpinat cineva această problemă în fifa 17 ? Mai precis (la începutul video-ului și apoi prin min 1:12) jocul se opreste pentru 1-2 sec iar apoi se derulează pe repede-înainte. Am problema asta doar la fifa 17 online (ultimate team/seasons). Am net de la RDS FiberLink 300 + router wireless Dlink DIR 850L care au mers perfect pana la fifa 17...
Wireless sau cablu? Eu nu am pățit asa, dacă e lag e din cauza conexiunii la cel cu care joc dar nu merge ca la tine pe repede înainte.
Salut, am o foarte mare problema! Am si eu un weekend liber si am reusit sa ma si calific la *** champions in weekend league.
Azi cand am venit acasa am avut marea surpriza sa vad ca nu mai merge netul pe ps4. Am incercat sa ma conectez si de pe laptop la ps store insa nu merge site-ul.
Am internet de la telekom. Am vazut pe net ca solutia pentru unii este sa pui la dns 8.8.8.8 si 8.8.4.4 sau sa schimbi mtu insa la mine nu merge.
A mai patit careva chestia asta?
Din cauza la PSN. A intrat in mentenanta.
EA : "Due to connectivity issues impacting PS3/PS4, we have disabled match creation in #*** temporarily"
Bookmarks