Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 19 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 363

Thread: FIFA 17

1. #281 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

2. #282 SP
    Member Sepy's Avatar
    Am intampinat o problema mare in joc !!!
    Am decis sa incep cele mai tari campionate in tournament mode ...
    Ligue 1 PSG am salvat dupa prima etapa .
    Premier League Manchester Utd am salvat dupa prima etapa .
    Bundesliga Dortmund am salvat dupa prima etapa .
    Iar acuma urmeaza buba :-) am inceput La Liga cu Real Madrid iar dupa prima etapa nu pot salva doar pe cele 3 campionate incepute :-(
    Nu stiu ce sa fac !!! daca stiti o solutie :-(

3. #283 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Aveti probleme in seasons/ultimate team cu conexiunea sau e de la mine ? Orice meci as juca am lag ! Am schimbat routerul chiar inainte sa cumpar fifa 17, am cautat pe google si cred ca am reusit sa fac portforward la ip.ul consolei, tot nu reusesc, desi acum imi apare viteza mai mare cand dau test con. speed...

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

4. #284 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Știe careva ce conține udateul ?

Sent from my EVA-L09

5. #285 SP
    Member nerazzurr's Avatar

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

6. #286 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nimic despre injury si stamina, mi se pare de rahat să ai jucători peste 80 care sunt leșinați în min 70.

Sent from my EVA-L09

7. #287 SP
    Junior Member dreamcatcher80's Avatar
    Da, am pe Touran si pe Nasri, abia apuca să termine un meci. Mă prinsese la un moment dat UT dar cred că o să mă las cu ocazia asta, mi se pare prea mult timp pierdut.

Trimis de pe al meu Nexus 4 folosind Tapatalk

8. #288 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mie mi se pare OP R2+ L2 si ca aceasta este fundamental singura schema de joc. Nu folosesti asta, nu ai nicio sansa. Iar asta se va corecta abia la Fifa 18, sunt convins. As juca oricand Fifa 15 sau 16 daca ar avea noutatile precum squad challenges sau *** Champions.

9. #289 SP
    Member micul_'s Avatar
    Eu îl folosesc foarte rar și cu o echipa de 20k am promovat consecutiv pîna în 4 unde nu am apucat sa joc. Am luat cupa în fiecare divizie mai puțin în 5.

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk

10. #290 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Si ce tactica de atac folosesti? Eu numai abuseri de genul asta am intalnit + ping pongeri.

11. #291 SP
    Member micul_'s Avatar
    Pase, nu prea le am eu cu driblingul Încerc sa recuperez mingea cat mai sus.

12. #292 SP
    Member M4nU370's Avatar
    A întâmpinat cineva această problemă în fifa 17 ? Mai precis (la începutul video-ului și apoi prin min 1:12) jocul se opreste pentru 1-2 sec iar apoi se derulează pe repede-înainte. Am problema asta doar la fifa 17 online (ultimate team/seasons). Am net de la RDS FiberLink 300 + router wireless Dlink DIR 850L care au mers perfect pana la fifa 17...

13. #293 SP
    Member sollo's Avatar
    Asa pateam eu la fifa16 in unele meciuri... dar foarte rar

14. #294 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by sollo View Post
    Asa pateam eu la fifa16 in unele meciuri... dar foarte rar
    Eu in fiecare meci, uneori nu pot juca practic alteori ca in video...

15. #295 SP
    Member micul_'s Avatar
    Wireless sau cablu? Eu nu am pățit asa, dacă e lag e din cauza conexiunii la cel cu care joc dar nu merge ca la tine pe repede înainte.

16. #296 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Wireless sau cablu? Eu nu am pățit asa, dacă e lag e din cauza conexiunii la cel cu care joc dar nu merge ca la tine pe repede înainte.

Wireless...acum o sa incerc si prin cablu...

Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk

17. #297 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Puneti cablu ..e mai stabil

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

18. #298 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Merge perfect prin cablu

Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk

19. #299 SP
    Member maghear's Avatar
    Salut, am o foarte mare problema! Am si eu un weekend liber si am reusit sa ma si calific la *** champions in weekend league.
    Azi cand am venit acasa am avut marea surpriza sa vad ca nu mai merge netul pe ps4. Am incercat sa ma conectez si de pe laptop la ps store insa nu merge site-ul.
    Am internet de la telekom. Am vazut pe net ca solutia pentru unii este sa pui la dns 8.8.8.8 si 8.8.4.4 sau sa schimbi mtu insa la mine nu merge.
    A mai patit careva chestia asta?

20. #300 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Din cauza la PSN. A intrat in mentenanta.

EA : "Due to connectivity issues impacting PS3/PS4, we have disabled match creation in #*** temporarily"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 19 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast

Bookmarks