Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 177

Thread: E3 2016

1. #121 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Voi ati vazut CUM ARATA For Honor ala singleplayer? Holly molly!!!! M-a impresionat cel mai tare alaturi de God of War.

2. #122 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    hmmm, s-a formatat cam aiurea tabelul sau mi se pare mie?

3. #123 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce stiti de Naughty Dog si Take2 ? Nu mai anunta nimic ? Sau stiti cand ar trebui sa anunte ?

4. #124 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Well damn! Acum am apucat sa vad si eu conf. de la Sony, and they nailed it, games, games si iar games, asa tata God of war si Horizon arata bestial Is curios si de jocul lui Kojima ce va iesi, chiar daca a fost numai un mic teaser, pare interesant. Misto mi-a placut, cea mai buna conferinta pt mine

5. #125 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Revin si eu cu umila mea parere, acum cand e mintea rece
    EA - am spus 4 dupa conferinta, am revazut-o, am exagerat cu nota, un 3 e mai ok. Cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o la E3, nu are rost sa ma mai repet, am visat cu ochii deschisi. Fy EA!!!

Ubi - noul ip, varza cu fasole batuta, GR Wilddivision destul de ok, dar m-am fript cu Division, Watch Hogs 2, nu e pentru mine, speram sa vad PoP, m-am ridicat de pe scaun cand am auzit Stra Trek, m-am asezat la loc cu o pastila de somn, nimic pentru mine, pentru South Park sunt prea batran. Le dau un 7, a fost ok, doua ore cu momente bune dar si mai putin bune, era greu sa depasesti EA Pork la capitolul prostie. Plusul de la ei ca in fiecare an, Aisha, care pare din ce in ce mai mare.

Microsoft - au inceput bine, am zis, hai ca asta e Scorpio pana la urma, de fapt nu stiam ce vorbesc. A urmat nebunia cu jocuri la foc automat, din pacate toate si pe PC, nu conteaza, trecem peste, mi-au placut doar doua jocuri, Gears si Horizon 3. A urmat apoi, nici nu stiu cum sa spun, bomba e ok? Dpmdv le-a cam bubuit in mana, nu ma pricep la afaceri, drept dovada ca inca sunt sarac, dar serios, de ce mai anunti consola slim daca anul viitor ne arunci o chestie super puternica, cifrele ma excita, recunosc, ce fac ei cu jocurile exclusive nu, sunt om si imi plac cifrele dar mai mult imi plac jocurile, din pacate prea putine pe placul meu. Cu toate astea ma gandesc serios la "Scorpie" si sper sa fie adevarat, sa nu mai fasaie cum au fasait Cloud-ul si alte gogosele. In concluzie, baietii au avut cojones, ori la bal ori la spital, eu le dau un Bravo si un 8/10.

Sony - am zis, sa vezi acum dupa ce au aruncat aia bomba incep si astia cu cifre si oameni care ne vorbesc in fata camerei de luat vederi si bla bla bla, ce puternica si tare e a mea. Ei bine, nu, au inceput in forta, desi e prea putin spus in forta, orchestra, noul Kratos e woooow, demo cu o coloana sonora in timp real, Dumnezeule ce prezentare. Am zis, hai ca incep asa bine si se sparge repede treaba, ohooo, ce fraier am fost, din fericire au urmat intr-o proportie de 90% jocuri exclusive PS4. Din pacate unele cred ca apar prin 2018 Kojima a fost simpatic cu "aim bac" foarte interesant proiectul si ciudat in acelasi timp. Nu vreau sa mai scriu multe, e o conferinta care ar trebui sa o vedeti cu un vin bun. Pentru mine a fost cea mai buna conferinta din ultimii ani, 10 cu steluta. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Scena, muzica, prezentare, chiar si nesuferitul de Shawn au fost de 10, cum a intrat el cu umbra aia de Crash, frumos mai nene, bravo, pacat ca vin si ei cu hardware nou atat de repede, chiar mai repede decat Microsoft. Sa fim sanatosi si la punga grosi, se anunta vremuri intersante. Va salut cu respect! Sa vina Nintendo acum, "baietii" care au un loc special in inima mea, imi doresc sa aiba un loc si in portofel, m-au pierdut de ani buni.

LE: Am uitat Bethesda, o conferinta ok, probabil o sa cumpar Skyrim Remasterd cand ajunge 50 de lei, Prey si Dishonored 2 nu prea m-au convins, parca nu ma mai atrage nimic de la ei. Un 5/10, am oftat dupa anul trecut, pacat.

6. #126 SP
    suntem pe aceeasi linie. mostly.

in alta ordine de idei, revin cu intrebarea: se pricepe cineva sa descifreze programul asta? ca eu nu inteleg legatura intre ele si conferintele generale programate.

E3 Schedule 2016 - Live Streams & Press Conferences - GameSpot - GameSpot

7. #127 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce e de descifrat? La E3 fiecare developer prezent are propriul booth unde isi expune jocurile, iar Gamespot merg la cele din lista respectiva pentru interviuri, hands-on, etc. Ai acolo programul cu ora si etc pentru fiecare developer si la ce ora merg la el, si iti mai spune si cine se ocupa de treaba asta in ultima coloana din tabel.

8. #128 SP
    pentru ca acolo sunt insirate toate cu ore, ca si cum ar fi prezentari individuale no boothuri permanente.

deci practic tu zici ca alea sunt orele la care GS trece pe la fiecare booth. ceea ce ar insemna teoretic ca nu mai avem mari sperantele la alte surprize

9. #129 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca era sa mai apara un TLOU 2 sau RDR 2 sau mai stiu eu ce, vedeam deja. Asteptati urmatorul event

10. #130 SP
    totusi aia de la Take Two anuntau in februarie o prezenta semnificativa la E3, si n-am vazut nimic de la ei pana acum

11. #131 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum nimic? Mafia 3, XCOM 2 si NBA 2k17 au fost la E3.

12. #132 SP
    Astea nu fusesera anuntate dinainte? Daca asta considera ei "in a big way"...

http://www.gamespot.com/articles/2k-.../1100-6435085/

13. #133 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    De fapt, exista un fel de zvon, ca la finalul conferintei Sony nu trebuiau sa arate gameplay-ul ala (ala venea in mod normal imediat dupa trailer la inceput), ci trebuia sa fie un trailer la RDR 2. Problema a fost ca in acel trailer era o scena in care impuscau oameni in nu stiu ce bar si avand in vedere evenimentele din SUA si faptul ca nu mai aveau timp sa modifice trailer-ul, au decis sa fie asa cum a fost.

14. #134 SP
    Hmmm, e posibil sa fie doar un zvon, dar e intr-adevar putin ciudat sa arati trailerul ala in prima parte a conferintei si la sfarsit sa mai bagi niste gameplay din acelasi joc. Cand vrei sa inchei o conferinta de asemenea amploare si grandoare nu bagi un gameplay destul de simplist la un joc pe care l-ai prezentat cu jumate de ora mai devreme.

15. #135 SP
    Member Mishy's Avatar
    Stie cineva cand prezentarea celor de la From Software? Am cautat dar nu am gasit nimic.

16. #136 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by BlueLightning View Post
    De fapt, exista un fel de zvon, ca la finalul conferintei Sony nu trebuiau sa arate gameplay-ul ala (ala venea in mod normal imediat dupa trailer la inceput), ci trebuia sa fie un trailer la RDR 2. Problema a fost ca in acel trailer era o scena in care impuscau oameni in nu stiu ce bar si avand in vedere evenimentele din SUA si faptul ca nu mai aveau timp sa modifice trailer-ul, au decis sa fie asa cum a fost.
    Are sens, ar fi trebuit sa vedem o conferinta de 90 de minute, hmmm, interesant si frumos din partea lor daca este adevarat.

17. #137 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Acum am vazut si eu conferinta celor de la Sony, in intregime. Atmosfera, prezentare, organizare, ce sa mai, au fost buni, buni de tot! Pe mine m-au atins cu Days Gone si Death Stranding. As fi vrut macar un teaser pentru TLoU2 ...

In alta ordine de idei, acum vreau sa vad macar niste highlights-uri din conferinta celor de la Microsoft, in special cele referitoare la hardware nou.

18. #138 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Where is Take -Two??????????????????

19. #139 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Da , foarte buna conferinta Sony.

20. #140 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu stiu daca e de ras sau de plans.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast