I ain't even mad
Bravo Microsoft! Era si timpul sa faca ceea ce au facut cu ,,Scorpio''sa nu mai avem atatia baieti rai care sa comenteze ca xbox e mai slab,acum se vor inversa rolurile.
Mai avem de asteptat un an jumate, multe se pot intampla, acest "acum"e pe hartie deocamdataEu vreau Scorpio dar mai e mult pana vedem produsul final, de proiecte sunt satul. Sincer, sper sa fie o palma sanatoasa pentru Sony, o merita din plin.
Stai linistit ca dupa ce iese Scorpio o sa scoata si Sony una cu x% mai puternica. Generatia trecuta se intreceau in jocuri, generatia asta se intrec in pixeli dar jocurile sunt jalnice si de-o parte si de alta (Halo si Bloodborne sunt singurele care merita cu adevarat jucate, cel putin dupa gusturile mele)
doar alea doua nu e cazul. au fost mai mult de 2. dar nu indeajuns de multe. e bine sa avem si 8k, dar daca ne jucam remasterizari ale unor jocuri de acum 10 ani, sau side scrollere si indies avem degeaba.
^Baiatul care a "leakuit" imaginile si detaliile si-a sters contul imediat dupa.
De asemenea a mai zis ca in Decembrie vom vedea un teaser, in iunie vom vedea trailerul si in 2018 se va lansa, ceea ce mie mi se pare o absurditate.
Da. Iunie la anul. Oricum, astia sunt trolli mai mult ca sigur. Au fost si inainte de E3 si vad ca sunt si acum.
Mda......Acum m-am dezumflat.Frate nu inteleg de ce la face placere sa puna tot felul de fake-uri la care fraierii (eu)pun botul...
In mod clar e si un sambure de adevar in toata povestea asta, intrucat am auzit-o din cel putin 10 surse pana acum. Basically, cu ce trebuie sa ramanem din asta, este faptul ca jocul este in productie si ca vom vedea anu asta, cu siguranta, un trailer si mai multe detalii.
Jocurile care au "castigat" E3, din parteasi Eurogamer.
By OEE in forum Console Club
By AfyLynx in forum Tech News
By dark18 in forum Console Club
By Dant3 in forum Console Club
Bookmarks