spre sfarsitul si inceputul sezoanelor are un ritm mai alert si mai intrigant.
Under The Dome o lalaie la greu. Dupa un prim sezon 1 care mi-a placut mult de tot, sezonul 2 mi s-a parut o vesnicie. Nu l-am vazut pana la capat.
Pentru altii, recomand serialul The Bridge, 2 sezoane a cate 13 episoade fiecare, dar bune rau de tot.
Toata lumea se intreaba ce-a fost in capul celor care au anulat un serial atat de bun dupa doar 2 sezoane, in care ne-au aratat la greu secvente ce par desprinse din True Detective si Breaking Bad. Urmariti acest serial si va garantez ca n-o sa va para rau.
Last Edit : Damien Bichir, actorul mexican din serial, pare atat de potrivit pentru rolul lui Joel din filmul The Last Of Us...
Am terminat și eu serialul. Primele 6 episoade au fost foarte bune, ultimele mai puțin. M-a dezamăgit finalul, parcă se pierde pe parcurs. De la mine primește un 8.
---------- Post added 23-08-2015 at 22:16 ----------
Cum e al doilea sezon, l-ai văzut?
Homicide: Life on the Street (TV Series 1993–1999) - IMDb
daca The Wire a fost pe gustul vostru
Am vazut toate cele trei sezoane în 3 zile. Ce-i drept, pe la ultimul sezon s-au cam împiedicat pe alocuri, dar tot e bun.
Am terminat Deustchland 83. Superb serial, e doar un sezon si nu cred ca vor mai fi facute si altele.
Doar 8 episoade, o calatorie scurta, dar foarte captivanta cu twist-uri la tot pasul. Neaparat sa-l vedeti.
Am ajuns la finalul sezonului 1 din The Last Ship. Parca ultimele 2 episoade concentreaza jumate din actiunea intregului sezon. Per total a fost ok pana acum, sunt curios care o sa fie deznodamatul in sezonul 2 (finalul sezonului 1 te lasa in pom).
Nu stiu daca a fost postat dar Under the Dome va avea finalul pe 10 septembrie:
'Under the Dome' to end this season | EW.com
Recomand primul sezon Scream.Parerea pe care mi-am format-o in urma vizionarii trailerului nu a fost una buna,insa acesta m-a surpsins intr-un mod placut.
Desi debordeaza de clisee si pare greu de digerat din trailer,modul in care acestea sunt livrate si valorificate este surprinzator si reuseste sa evoce atmosfera primelor filme din serie,motiv pentru care-i acord 9/10.
Nu,in ciuda trailerului este un serial bun si daca esti fan al genului slasher cred ca merita sa-i acorzi o sansa.
Mișto Mr. Robot, dar mi se pare ciudat acum după ce am jucat Until DawnAre actorul asta o față, zici ca-i psihopat
![]()
By MonkY in forum Muzica, Filme & Seriale
By Alex Khan in forum Funny
By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
By Hitman in forum Hardware
By zinodaur in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks