Mie mi s-a parut excelent Mr. Robot, nu am mai vazut de foarte mult timp un serial cu o realizare atat de diferita.
Mie mi s-a parut excelent Mr. Robot, nu am mai vazut de foarte mult timp un serial cu o realizare atat de diferita.
As vrea si eu niste recomandari de seriale de genul crima, drama. N-am vazut decat cateva, poate cele mai cunoscute (The Sopranos, House of Cards, Breaking Bad...). Ma gandeam sa incerc The Wire. Voi ce ziceti ?
Eu ti-as recomanda Sherlock. Mi se pare genial modul in care personajul lui Arthur Conan Doyle a fost adaptat la secolul XXI.
The Wire este probabil unul dintre cele mai bune seriale crima/drama facute vreodata, asa ca poti sa-l incepi linistit. Altele care merita: OZ, The Shield, Person of Interest, True Detective (sezonul I), Homeland, Dexter, Sons of Anarchy, Fargo, Luther, Hannibal, Peaky Blinders, Mad Men, Justified, Whitechapel, Vikings, Boston Legal, Broadchurch, Rectify, Banshee, The Killing, The Fall, Rome, Life, The Bridge, The Americans, The Blacklist, Lie to Me, Endeavour, Southland, Strike Back, White Collar. Si daca-ti place genul, niste minserii senzationale despre razboi facute de HBO: Band of Brothers, The Pacific si Generation Kill.
este ok filmul, abia astept sa apara si sezonul 2. nu mulge ceea ce a creeat breaking bad, are povestea lui (buna).
si s-a terminat under the dome. am avut o pauza de un an, l-am reluat. a fost o lalaiala maxima, pacat de Big Jim, a jucat exemplar.
ultimul episod nu aduce nimic nou. am ramas cu un gol asa mare ca o sa caut sa citesc cartea.
Un alt serial fantatic, narcos ! Recomand, a intrat imediat in topul preferintelor mele.
Am renunțat la Mr. Robot după 4 episoade, mi se pare previzibil, pauză deocamdată.
Am trecut la sezonul 3 din Bates Motel, superb.
mr.robot previzibil? crede-ma nu e previzibil, daca ti-ai dat seama de twist inseamna ca esti geniu si nu sunt ironic. scrie te rog in spoiler ce a devenit atat de previzibil... si cum ti-ai dat seama de plot dupa daor 4 episoade.
am terminat narcos. recomand ! doar atat spun![]()
Am vazut si eu primele 4 episoade si mi-au placut. Urmeaza sa il continui asta seara dupa meci![]()
Bookmarks