Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 81 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 1605

Thread: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

  1. #1361 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Va recomand Outlander, senzațional serial. Actorii principali de nota 10, coloana sonoră tot de 10. Am văzut câteva episoade din primul sezon si m-a cucerit. Băi si cat l-am evitat pentru că apărea scris "Romantic".

    PS: Dacă aveți o iubită care a citit cele 8 cărți nu aveți voie să-l ratați!!! O ecranizare excelentă.

  2. #1362 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

  3. #1363 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Dude. Wtf. Am citit prima propozitie, am sarit din scaun si topait prin camera pana am dat click pe link. Now i'm sad.

  4. #1364 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Daca va place cat de cat mixul dintre conspiratie si politica, recomand Designated Survivor.

  5. #1365 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Credeam ca politica implica oricum conspirație

  6. #1366 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Incredibil, ce premiera a avut The Walking Dead. De mult timp nu am vazut un episod atat de dur.

  7. #1367 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie mi s-a parut o porcarie ordinara. O manipulare jegoasa a telespectatorului care s-a atasat de unele personaje, o manipulare menita doar sa iti trezeasca in mod abuziv anumite sentimente. O copiere a stilului din Game of Thrones, insa fara dezvoltarea personajului ca urmare a unor actiuni "dure" cum zici tu si fara a da un scop intamplarilor care tocmai au avut loc.

    S-a ajuns cu povestea aici din greseala, nimic nu a impins in mod real povestea aici, pare totul improvizat doar incat sa iti ia ochii cu astfel de momente.

  8. #1368 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Mie din contra, mi s-a parut unul din cele mai bune episoade din serial. Exista, in sfarsit, un pericol real venind din partea unui personaj pe care cititorii de comic-uri il cer pe TV de ani de zile. Ma taram pe jos de plictiseala in cursul sezoanelor 3 si 4, m-am fortat in mod absolut stupid sa vad o actiune care dura cate un sezon intreg si care putea fi comprimata fara probleme in trei, cel mult patru episoade. De vreun sezon si jumatate incoace, si-a revenit. Nu la nivelul primelor doua sezoane, dar semnificativ. Iar ultimul episod al sezonului trecut a semnalat inca din primele sale momente o amenintare uriasa.

    Nu prea inteleg de ce spui ca ce s-a intamplat nu are niciun scop. E clar ca Negan isi doreste controlul total al grupului si face lucrurile pe care le face pentru a arata ca nu se joaca, plus ca ii acuza de faptul ca le-a ucis oameni. Mi se pare ca e exact ceea ce trebuie pentru serial in momentul acesta, care se desfasura intr-un context mult prea tras de par dupa sase sezoane - fugim, gasim adapost, ne aud/vad zombi, iar fugim, iar gasim adapost, iar ne aud zombi, iar fugim. Din acest motiv, imi place sa vad o amenintare reala, care isi face debutul cu niste acte socante pentru telespectator. E extrem de puternic, are toate resursele din lume si e intruchiparea absoluta a raului. Asta e personajul care ii creeaza serialului premisa ideala de a iesi din tiparul cu care suntem atat de obisnuiti.

  9. #1369 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    "Nu la nivelul primelor doua sezoane"
    Adica sezonul 2 a fost un sezon bun? Ma gandeam sa ma reapuc de serial, dar in cazul asta, daca sez 2 e considerat bun si luat ca reper pentru restul sezoanelor, o las balta

  10. #1370 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    a aparut sezonul 3 din Black Mirror

    cat despre walking dead, pentru Negan principalul scop e sa bage frica in oameni, sa ii tina in control. dar asa e si in comics so....

  11. #1371 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @Razzosinni: Eu nu iti impart parerea. Nu poti analiza serialul doar pe baza acestui episod, nu poti spune ca face in sfarsit un pas bun, un pas inainte datorita acestui episod. Luat per total, sezonul 1 a fost nemaipomenit, insa apoi a devenit treptat o telenovela fara sfarsit, cu o actiune care nu a insemnat nimic si cu niste personaje lipsite de orice personalitate, mai putin a celor stereotipice.

    Nu poti sa nu vezi in ansamblu totul, iar asta inseamna si ultimele episoade din sezonul trecut, caz in care chiar mi se pare o porcarie felul in care s-a ajuns aici. Cred ca sunt unele metode de a-ti da seama cat de buna e o poveste, o carte, un film sau un serial. Una dintre ele care mie imi sare mereu in ochi este "iar apoi". Pentru ca daca faci un rezumat la tot ce s-a intamplat pana la punctul culminant care a fost episodul 1 din sezonul 7, ai rezuma povestea ca: S-a intamplat aia, iar apoi s-a intamplat aia, apoi s-au dus acolo, apoi s-au batut cu aia, iar apoi au facut nu mai stiu ce. Nu exista justificare pentru progresul povestii si e de fapt doar o serie de evenimente sau actiuni care au avut rol de a starni ceva in telespectator. Adu-ti aminte cum au zis ca a murit Glenn, ca apoi dupa 2-3 episoade sa ne zica, haha, nu a murit. A fost o chestie inutila, s-a intamplat asta doar pentru reactie, nu pentru a impinge povestea inainte.

    Asta e problema mea cu telenovela asta de serial. Povestea nu inseamna nimic, e doar o serie de lucruri care se intampla, fara urmarirea niciunui fir narativ, cu momente precum cele din acest episod nou menite doar sa ii dea acest aer de "fresh" sau "nou", fara a avea vreo structura. Repet, fa o comparatie cu Breaking Bad sau GoT, seriale destul de recente, pentru a vedea cum s-a ajuns la momentele memorabile din serial.

  12. #1372 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Împărtășesc aceeași părere, după sezonul doi pe mine m-a pierdut, am tras de mine sa termin sezonul 3 si mi-a părut rău. Primul sezon excelent, apoi din ce în ce mai slab.

  13. #1373 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    OK, inteleg ce spui. Pe mine nu ma deranjeaza acea lipsa de structura despre care vorbesti tu. Mi-am modelat asteptarile in functie de ceea ce am vazut pana acum, iar motivul principal pentru care voi continua sa ma uit la el tine de doua personaje care imi plac extrem de mult. Comparatia cu Game Of Thrones sau Breaking Bad e inutila, nu am cum sa compar TWD cu cele doua, care din punctul meu de vedere sunt niste capodopere (mie mi-a placut si ultimul sezon din GoT extrem de mult).

    Am, insa, o curiozitate. Cum se face ca te-ai uitat la intregul serial daca tie inca de pe la sezonul 2 nu ti-a placut? Chiar sunt curios. Dant3, de exemplu, am observat ca are extrem de sanatosul obicei de a renunta la a se mai uita atunci cand i se pare ca devine stupid.

    In ceea ce ma priveste, exista urmatoarele tipuri de seriale (printre altele) : alea care sunt foarte bune (ca tot suntem on-topic, cel mai recent exemplu care imi vine in minte e House Of Cards, care pur si simplu "curge", e atat de bun si atat de inteligent construit incat vreau sa ma uit non-stop la el), alea decente si alea care sunt absolut ingrozitoare. Ce anume te impinge sa vezi sase sezoane dintr-o chestie care ti se pare o porcarie? Daca stai sa faci o socoteala, iti iese un numar urias de ore. Eu, de exemplu, am continuat sa ma uit la TWD in cele mai oribile momente ale lui pentru ca inca mai aveam sperante ca o va lua pe fagasul cel bun.

  14. #1374 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am vazut primele 3 sezoane, doar datorita primului si cu speranta ca poate isi revine. Am vazut cateva episoade din 4 si 5, am urmarit acele episoade explicatorii (habar n-am cum sa le numesc, de regula cele dinainte de premiera unui sezon), iar sezonul 6 l-am vazut anul trecut cand eram in avion pentru 16 ore si nu aveam ce sa fac.

    Si eu renunt la seriale daca nu imi plac, pot spune insa ca am o slabiciune pentru TWD datorita acelui prim sezon, care mie mi-a placut enorm, iar mereu am speranta aia ca poate isi revine. Din acest motiv am si urmarit intregul sezon 6 cand mai puteam alege intre Suits si Orange is the New Black (alte telenovele).

  15. #1375 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Credeam ca sunt singurul care a abandonat TWD dupa cel de-al doilea sezon... Inca il am acolo pe lista, dar dupa ce am citit pe aici slabe sanse sa il vad prea curand

    Cu o intarziere de 3 ani am inceput si eu House of Cards. Pur si simplu genial

  16. #1376 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hai ca din discuția asta am cules ceva bun, ma apuc in curând de HoC.

  17. #1377 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Whaaat?? La cate ai mai zis in timp ca vizionezi, fix pe asta nu l-ai vazut? Eu doar la asta si Mr Robot ma mai uit. Uita-te la el, e de nota 10.

  18. #1378 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încă nu am apucat sa vad HoC, Narcos, Marco Polo. M-a mâncat în fund sa încerc porcăriile alea Marvel. După ce îmi iau consola îmi fac din nou abonament si sunt călare.

  19. #1379 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ce nu ti-a placut la cele de la Marvel? Daredevil mi se pare cel mai bun serial cu super-eroi ever.

  20. #1380 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred că nu sunt fan Marvel, nu stiu, nu mi-au plăcut nici actorii, nu stau sa scriu recenzii despre filme, chiar nu mă pricep. Nu m-au prins, dacă nu îmi plac actorii nu prea ma poți convinge cu un film sau serial. Le-am încercat apoi si pe celelalte, maxim doua episoade. Mi-am făcut un obicei acum, dacă un serial nu ma prinde dupa doua episoade renunț, prefer să încerc altceva. Îți dau un exemplu, stiu ca nu e un serial care ar merita premii dar din astea mai recente m-am simțit bine când am văzut Lucifer, m-a distrat, actorul din rolul principal mi se pare bun.

    PS: Cu Daredevil am avut răbdare un sezon întreg, apoi am renunțat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 81 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ultimul film vizionat / Recomandari filme By MonkY in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 4861 Last Post: 30-12-2022, 02:04
  2. Canale /Seriale de Comedie By Alex Khan in forum Funny
    Replies: 2 Last Post: 24-11-2020, 17:56
  3. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  4. Variante cablu serial ? By Hitman in forum Hardware
    Replies: 0 Last Post: 14-08-2014, 11:01
  5. Seriale de comedie By zinodaur in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 58 Last Post: 16-02-2014, 01:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts