Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 81 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1606

Thread: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

1. #61 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by urioc View Post
    Laurentiu, ai vazut Scrubs ?
    Nope. Dar il trec pe lista si il voi incerca

2. #62 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Recomand " Chuck" e un serial f bun care merita vazut,acuma e la sezonul 3 si e din ce in ce mai fain

3. #63 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

Un serial foarte bun , interzis copiilor .

4. #64 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    cine stie ceva serial care sa se asemene in gen cu SUPERNATURAL?

5. #65 SP
    Manager paul's Avatar
    Chuck, V, Lie to me - continua.
    Heroes, FlashForward, Better off Ted, Scrubs - cancelled.

Pacat de Better off Ted, a fost foarte comic serialul, nu inteleg cum de n-a prins la public. Si sper ca din episoadele ramase din FlashForward sa aflam odata ce s-a intamplat.

6. #66 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am terminat si eu Spartacus: Blood & Sand. Cred ca ar fi trebuit sa se numeasca "Spartacus: Blood & Sex". Oricum, mult mai bun decat ma asteptam. Astept cu interes partea a doua. Prima poate primi cu usurinta nota 9/10 si e recomandata oricui i-a placut Rome si 300

7. #67 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Californication,un serial foarte bun.Atat si cum spune si naz.

8. #68 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by FormableTube View Post
    Californication,un serial foarte bun.Atat si cum spune si naz.
    Am prin un maraton sez. 3 sambata noaptea pe HBO Comedy de m-a uns la suflet !

9. #69 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Am prin un maraton sez. 3 sambata noaptea pe HBO Comedy de m-a uns la suflet !
    si ti-a placut?Cum ti se pare?amuzant sau plictisitor?

10. #70 SP
    Californication e un serial care are de toate, mai ales umor de calitate. Il urmaresc de cand a aparut acum vreo 2-3 ani....

11. #71 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Serialul este de nota 10 , actorul este foarte amuzant și povestea mă �nc�ntă , at�t cat și cuceririle episodice ale lui Hank.
    Știu ca �ntrebarea nu a fost adresată către mine dar �i fac reclamă pentru ca merită.

Una dintre replicile lui

12. #72 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    monky, partea a 2-a din spartacus o sa fie un prequel de 6 episoade. mai avem de asteptat pana la sezonul 2 oficial sa ii zic asa, pentru ca cel care il joaca pe spartacus are cancer, la fel ca si michael c.hall (tipu de il joaca pe dexter) dar s-a confirmat ca o sa apara in acest prequel si el timp de 2 episoade si in rest ne vom intalnii cu restul personajelor cum ar fi : ashur, barca, batiatus, lucretia. sunt curios daca o sa il avem si pe varo, chiar mi-a placut de el. oricum, pana in 2011 mai e

13. #73 SP
    24, cel mai bun final de sezon pana acum......EVAH...si nu s-a terminat inca !
    Attached Images Attached Images 24-8x22-2.jpg

14. #74 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Am terminat de vazut spartacus:blood and sand (sex).

Un serial bun dar..... poate mult prea violent.

recomand.

15. #75 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am terminat si eu Spartacus: Blood & Sand. Cred ca ar fi trebuit sa se numeasca "Spartacus: Blood & Sex". Oricum, mult mai bun decat ma asteptam. Astept cu interes partea a doua. Prima poate primi cu usurinta nota 9/10 si e recomandata oricui i-a placut Rome si 300
    hmmm...cam asa e. am vazut mai multe scene de sex pe nisip decat sange in minutul ala jumate lol. oricum realizarea e destul de complexa si te atrage. unde il pot vedea?

16. #76 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Uitati-va la Reaper, e amuzant si story-ul e interesant. Pacat ca are doar 2 sezoane, chiar ar fi mers un al treilea sa vedem ce s-a intamplat cu personajele.

17. #77 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Mai este un serial din punctul meu de vedere excelent pe care nu l-a mentionat nimeni : Jericho "Jericho" (2006)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ2MzgxOTY1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTE4MjczMQ@@._ V1._SX93_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ2MzgxOTY1Nl5BMl 5BanBnXkFtZTcwOTE4MjczMQ@@@@AMEPARAM@@SX93@@AMEPAR AM@@SY140

Topul meu este urmatorul :
    1. FlashForward - Cel mai bun serial facut vreodata.Lost-ul a cam scartait in ultimul sezon,asa ca a pierdut numarul 1.
    2. Lost - Poveste interesanta.Modul in care progreseaza te tine in suspans.
    3. Prison Break - Este singurul serial de genul asta,asa ca nu are concurenta.Oricum,foarte bine facut.
    4. Chuck - Singurul TV Show la care am ras cu adevarat.Comedie pura.
    5. Jericho - Merita vazut.Actiune si poveste interesanta.Pacat totusi ca a fost anulat dupa sezonul 2.

18. #78 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    nu vreau sa iti insult gusturile sau ceva asemanator, dar esti sigur ca flash forward merita denumirea de cel mai bun serial facut vreodata ?
    nu stiu, eu chiar nu il vad intr-o asa postura. e prea grabit, prea axat sa se termine in cliffhanger, acting slabut..

ai vazut vre-un serial marca Showtime sau HBO ?

19. #79 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    Am ajuns la zi cu The Tudors. Foarte tare serialul. Urmareste viata lui Henry a l8lea. Chiar merita vazut. It's good to be king!

20. #80 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by pwwj5 View Post
    Mai este un serial din punctul meu de vedere excelent pe care nu l-a mentionat nimeni : Jericho "Jericho" (2006)

Topul meu este urmatorul :
    1. FlashForward - Cel mai bun serial facut vreodata.Lost-ul a cam scartait in ultimul sezon,asa ca a pierdut numarul 1.
    2. Lost - Poveste interesanta.Modul in care progreseaza te tine in suspans.
    3. Prison Break - Este singurul serial de genul asta,asa ca nu are concurenta.Oricum,foarte bine facut.
    4. Chuck - Singurul TV Show la care am ras cu adevarat.Comedie pura.
    5. Jericho - Merita vazut.Actiune si poveste interesanta.Pacat totusi ca a fost anulat dupa sezonul 2.
    No offence, dar daca intr-un top 5 apar FlashForward si Prison Break... riiight.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 81 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast