am vazut azi un episod pe antena 1 si mi-am adus aminte de copilarie cand ma uitam impreuna cu taica-meu. Columbo rulleaza
![]()
am vazut azi un episod pe antena 1 si mi-am adus aminte de copilarie cand ma uitam impreuna cu taica-meu. Columbo rulleaza
![]()
90% din succesul acestei serii il atribui actorului Peter Falk.
Nota 10/10. Minunat, te roade curiozitatea pana la capat si satisfactia finalului este pe masura.
Ronan, ce ma bucur ca mai exista fani columbo, unul din cele mai tari seriale si personaje. Nu inteleg de ce nu-ti iei boxsetul cu toate, sa le vezi cand vrei tu, dar foarte bine ca le da si la noi![]()
E altul sentimentul cand il vezi la tv. Serialele vechi nu prea isi au rostul pe dvd, din cauza faptului ca poti sa opresti oricand, sa pui pauza... si isi pierd mult farmecul. Sunt facute sa te uiti la ele nerabdator, sa astepti pauza pentru orice problema sau necesitate... sa savurezi fiecare minut.
Cel putin asa cred eu (si din cate imi amintesc, si Ronan la fel).
Barem pt calitatea video si tot ar trebui sa iei in calcul dvd-urile. Ciudata logica, dar fiecare cu pasarica lui![]()
glumind putin, mie imi cam suna a "OZOSEPT"![]()
o caut cate ceva despre film. pare interesant
si vine si cu argumente la ce am zis:
10x. Am pus STBul pe inregistrare si imi ia toate episoadele. Cu toate ca eu zic ca le-am vazut pe toate, poate dau de ceva nou.
Foarte tare:
ps: ronan, banuiesc ca nu stii dar eu colectionez figurine "realistice" (mai postez pe threadul de action figures). Dar ce vroiam sa zic, in curand o sa-ti arat o surpriza(indiciu: columbo la scara 1/6! D-abea astept, e unul din preferatii mei
si am zis sa-ti zic pt ca se pare ca-i si unul din ai tai).
Man, great news![]()
Check this link sa vezi poze cu figurina Columbo!! Imi mai trebuie coat-ul si un trabuc si e cum am visat, sa-l am pe columbo in sufragerie
Teaser pic:
Am primit un comment foarte interesant la clipul ăsta
The ending of "Last Salute to the Commodore," originally aired in 1976. One is struck by the air of finality in this scene - even though Columbo says he's meeting up with his wife at the yacht club, having him row off into the distance has a hail and farewell quality to it. Word has it that Peter Falk's "Columbo" contract expired with this episode, so maybe this was a way to bring things to a conclusion - but, of course, Columbo was too popular for Falk not to return.
Bookmarks