Well, noutati... Toata lumea e fericita in Aquamonk. Inca nu m-am prins exact cati puiuti de ancistrusi au iesit (insa sunt haioase foc mogaldetele). Rechinasii sfideaza legile speciei lor (de aceea nici nu se pun 2 masculi in acelasi acvariu, pentru ca sunt teritoriali). Ai mei, n-au nicio treaba unul cu celalalt. Botia kubotai sunt criminali, nu alta... si au devenit mai curajosi (inainte in timpul zilei nu prea se avantau mult pe-afara). Cei 2 SAE s-au facut cat niste mici balene. Cei 2 hoplo mananca si fac bule in disperare (tot vor sa-si construiasca un cuib ceva). Betta e in lumea lui... la suprafata. Mananca de sparge (de multe ori isi face o gusa cat el de mare). Tetrazonele sunt dementiale. Cateodata se aleaga/joaca toata ziua. Sunt pestii care dau "viata" acvariului. Ramirezii cu care mi-am incercat din nou norocul (de la Hornbach) sunt inca in viata... dar cam sfiosi. Ma mir pentru ca ceilalti pe care i-am avut erau cei mai curajosi/curiosi pesti. Neonii se tot grupeaza in diverse parti ale acvariului... Cory fac show-uri noaptea (cand ies in grup)... Cam asta cu pestiucii...
Plantele... well, unele cresc in nebunie, altele se chinuie. Alge deja sunt foarte putine... semn ca a inceput mici ecosistemul sa se formeze cum trebuie. Nu stiu insa cum o sa fac cu plantutele de suprafata, pentru ca au un ritm de inmultire infernal... si deja mi-au taiat 50% din lumina... Am un feeling ca maine voi face o triere...
In rest, totul ok. Ph-ul mentinut la 6.80, Temperatura 25-26grade, lumina 10 ore pe zi cu paua de 2 ore la pranz, schimb de apa la picatura, fertilizare zilnica... Heaven, nu alta![]()

asa mi-au murit mie vreo 5 pestisori cand eram mic pentru ca aveam un acvariu micut pentru ei..

Bookmarks