Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 107

Thread: IPhone 3GS is out !

1. #81 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Ghostly Discovery este o aplicatie iPhone ce-ti descopera in functie de starea pe care o ai, de ritmul pe care il vrei, de genul pe care il doresti, piesele din banca lor de date care ti se potrivesc cel mai bine in momentul cautarii.
    1. E foarte tare ca e GRATIS
    2. Afli o gramada de treburi noi.

Sit oficial : http://ghostly.com/

*Se gaseste in Magazinul de Aplicatii Apple iPhone/iPod Touch (USA)

2. #82 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Oferta orange pentru iphone 3gs e chiar ok... nu ma asteptam sa fie asa ieftin

3. #83 SP
    Senior Member huber's Avatar
    nici nu imi vine sa cred si nesimtiti de pe unele site-uri sau forumuri vand la 900-1000 de euro 3GS

4. #84 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Asta e,cand te da banu afara din casa si esti atat de prost inca nu sti sa folosesti Gugalu', dai 1000 euro pe un telefon,in loc sa cauti putin.
    Daca tot vrei tehnologie ... macar invata sa o folosesti ... parerea mea

5. #85 SP
    Hei.. faceti socoteala la abonament. Trece de 1000 de euro. Acolo ai 1000 de euro si atat. Aici ai 199e dar ai ratele lunare de 60 euro. Pentru unii e un avantaj.

Pe mine m'a impresionat comparativ cu iphone 3g: la acelasi abonament dadeai pe telefon pe la 3-4-500 de euro, daca imi amintesc bine.

6. #86 SP
    nu ai inteles ia uitate la pretul standard http://www.orange.ro/iphone/oferta-ro.html

7. #87 SP
    20eu x 24luni = 480 + 349 pret initial = 829 eu

nu faceam referire la postul tau cu ultimul post ci mai mult era o lamurire pentru postul meu (82)

8. #88 SP
    da , nu am fost eu atent dar fara abonament la telefonul asta nici nu prea ai ce sa faci cu el , din cate stiu eu cosmote nu ofera internet ar mai fi vodafone

9. #89 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    oricum daca esti client orange si ai deja abonament trebuie activata doar optiunea pentru internet

10. #90 SP
    Senior Member erik95's Avatar

11. #91 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incredibil... nici in 3.x nu au reusit sa introduca suport pt. Adobe Flash... Pacat. Makes me think twice...

12. #92 SP
    de ce nu merg MP3-uri pe el ce fel de muzica se poate ascultata pe el , asta mi se par eun mare dezavantaj

13. #93 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    de ce nu merge MP3-uri pe el ce fel de muzica se poate ascultata pe el , asta mi se par eun mare dezavantaj
    cum sa nu mearga MP3... merge sigur

14. #94 SP
    Admin MonkY's Avatar
    huber: iti merge orice fel de .mp3, stai linistit. Doar ca trebuie sa-l treci prin iTunes...

15. #95 SP
    Pai am vazut emisiune lu aia de la itarena parca de pe tvr 2 si au zis ca cica nu merge mp3-ul si ca semnalul e prost rau si cica ei au fost cu primul om din Romania care a cumparat 3GS de la Orange alta prostei ei nu stiu ca mai sunt si oameni care circula pe dincolo .

16. #96 SP
    Admin MonkY's Avatar
    TVR2... well, eu zic sa-i ignori. Uite aici test referitor la audio pe 3GS: Apple iPhone 3GS review: Same clothes, new feel - GSMArena.com. Dar huber, cu limba romana ce-ai avut ?

17. #97 SP
    faptul ca nu am dormit 2 zile la rand , si vand ca nici acum nu prea pot .

18. #98 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Dupa lupte seculare intre producatori, care o are mai mare, mai sensibila la atingere, cu mai multe culori, megapixeli s.a.m.d., suport pt Flash au introdus HTC in browser-ul lor de pe Hero, dar sincer sa fiu, eu nu l-am gasit.
    Iphone ramane inca cel mai bun terminal pt redare de mp3-uri, un player audio pus la punct, interfata intuitiva aka usor de folosit, cu o calitate audio peste medie etc etc, functii la care ceilalti producatori inca viseaza (sau nu sunt prea interesati). Singurul lucru care nu-mi place la Iphone (ca si mp3 player), este bomba iTunes, pe care pur si simplu nu pot sa o sufar. dar ma rog, asta este unul din multele minusurile ale iPhone-ului care m-au facut sa ma indepartez de aceasta platforma promitatoare. Deh, politica Apple: iti vand un produs si il folosesti cum vor ei.

19. #99 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cititi comentarii aici ca sa vedeti ce de romanasi de-ai nostrii au probleme cu 3GS-ul: Orange Romania ne crede prosti? | boio.ro

20. #100 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Incredibil... nici in 3.x nu au reusit sa introduca suport pt. Adobe Flash... Pacat. Makes me think twice...
    Deci oricum o sa fi dezamagit, pentru ca nu e cine stie ce scula... E un telefon normal, pe care poti sa asculti muzica sau sa te dai decent pe net. Prin decent a se intelege ca orice repriza mai mare de 10 min. pe net ti se va pare un chin... Oricum nu te vad eu pe tine stand pe mess sau pe net pe tel. asta micut...

E cel mai bun telefon de pe piata, fara indoiala, insa fata de cate ofera consolele portabile de ex. Iphone-ul pare o gluma proasta. Ma refer la valoarea lui intrinseca, ca si gadget. Pentru cat costa tel. asta, iti iei un PSP, un DS, plus un telefon decent!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast