man eram retoric si iti dadeam dreptate, dar am adus si argumente
Greu de zis. Ronaldo cârâ 7 mi se pare cel mai bun jucator pe care l-a avut Real vreodata. De cand e la Real a dat mai multe goluri decat meciuri jucate. A mai facut cineva asa ceva? In ultimii 5 ani ,Real Madrid a marcat aproape 550 de goluri, mai mult decat orice alta echipa din lume. Nu as desconsidera echipa atat de mult.
S-ar putea si actuala echipa sa ajunga emblematica dupa cativa ani. E greu de zis, vorbim peste inca 10 ani. Dupa ce s-a format echipa prezentata de Dante, trofeele nu au mai venit. Prea se continua trendul de "vedete". Parca se fac si aceleasi greseli. Sezonul asta o sa fie interesant, asteptarile sunt si ele mai mari.
Astia scot acei 80 milioane cheltuiti in maxim o luna de zile. Marketing maxim, banii vin cu galeata, raman si cu jucator bun in echipa. Mai nou se pare ca asta e moda![]()
Real Madrid are datorii de aproape 600mil €. Chiar citisem un articol de curand si te apuca groaza cand citesti ce prostii face F. Perez.
Aici era: James Rodriguez Signing Latest Example of Real Madrid's Wasteful Spending | Bleacher Report
PJANIC INCREDIBLE GOAL 3-1 Manchester United vs A…:
Real Madrid Vs Inter Milan 1-1 (2-3) - Gareth Bal…:
Totti a intrat ca reserva in minutul 68 si a dat un gol in minutul 89. La 37 de ani. Cat de mare ajungea daca pleca la o echipa care sa il puna in valoare? Ar fi ajuns la acelasi nivel cu Zidane.
am citit ca anceloti ar incredere in bale ca va deveni cel mai bun jucator de la RM sezonul acestasi ati vazut ce masa musculara are de cand a ajuns la RM?
---------- Post added 27-07-2014 at 14:32 ----------
sfaturi pentru rooney cum sa suteze Louis van Gaal gives Wayne Rooney and Antonio Valencia the most ridiculously basic coaching ever | Metro News
---------- Post added 27-07-2014 at 14:34 ----------
si varianta barcelona) ce funny e
Se vede clar ca in video vorbeste cu Valencia de fapt care e foarte cunoscut pentru a avea prostul obicei de a baga capul in pamant si a centra/suta fara sa se uite.
in artocol scrie clar ca vorbea cu amandoi, in plus il striga pe rooney la inceput. oricum nu asta e important
Daca ala nu iti convine:
https://eurosport.yahoo.com/news/fri...8462--sow.html
Nu stiu daca Bale va deveni cel mai bun jucator RM daca il pune pe Messi RM la Barca cu venirea lui Suarez
Steven Gerrard: the past three months have been the worst of my life | Football | theguardian.com
Everybody slipsI haven’t lost my man at a set-piece. I haven’t missed a penalty. I haven’t made a bad pass or a mistake. That’s why it was cruel. Every single person on the planet slips at some point in their life, whether it is on a set of stairs, on the floor or whatever.
Bookmarks