Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 193 of 360 FirstFirst ... 93 143 183 191 192 193 194 195 203 243 293 ... LastLast
Results 3,841 to 3,860 of 7199

Thread: Fotbal

  1. #3841 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Se va impune imediat, este genul de jucator puternic atat fizic, cat si mental. Iar Realul a stiut exact pe ce da banii ...

  2. #3842 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pai in acest caz cine joaca? Khedira placa iar Xabi Alonso e cam gata

    I have no phockin idea. Dar nu cred ca se impune la Real.

  3. #3843 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Fantastic jucator.


  4. #3844 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    De mult n-am mai vazut un meci asa prost ca Rapid - steaua. Poate m-am uitat prea mult la Campionatul Mondial, dar totusi...

  5. #3845 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uploadfromtaptalk1405799274026.jpg

  6. #3846 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ar fi mai fun asa... poate m-ar convinge si pe mine sa ma uit la football


  7. #3847 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    gata a venit si asta

  8. #3848 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Incredibil ce prim 11 o sa aiba in sezonul viitor.

  9. #3849 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Asta daca nu o sa plece di maria si nu mai joaca cu alonso titular, e un jucator bun, dar isi arata varsta. Modric a avut un sezon fantastic si nu m-a surprins si pe mine si a demonstrat ca e un jucator de baza la mijlocul terenului

  10. #3850 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu prea vad logica, jur. Ok, a fost specaculos la WC, dar chiar 80mil€? Poate o sa fie teapa cum a fost Kaka. Eu unul mai aduceam un fundas, as fi scapat de Pepe, puneam mana pe un portar gen Neuer/Courtouis sau oricare altul si un atacant tinerel. Real Madrid are acum un singur jucator ceva mai defensiv la mijloc, Modric. Alonso e cam pa si pusi iar restul sunt ofensivi. Cine aduce mingea din aparare? Di Maria alearga fantastic. E gen opusul lui Messi la treaba asta.

    O sa plece si Khedira si Di Maria. Chisr as vrea sa stiu daca antrenorul are vreun cuvant de spus sau el nu ia nicio decizie.

  11. #3851 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pepe si-a mai revenit, dar nu stiu ce naiba are ramos, eu zic sa-i plateasca clubul niste sedinte la psiholog sa-si revina, in plus in aparare mi-ar placea sa-l vad pe varane. Da 80 de milioane e o suma ridicola, dar nu ai vazut ca asa functioneaza fotbalul, nu sunt singurii, pe mine m-a surprins si MU cu banii pe care ii cheltuie.

    De cativa ani stim ca pretul unui jucator nu mai reprezinta valoarea lui actuala, e vorba si de mult marketing la mijloc. Iar ca portat l-au adus le keilos navas care a fost foarte bun la wc, iti dai seama ca chelsea sau bm nu are renunta la portarii lor. Totusi ma intreb, atacul echipei va sta tot in benzema, care este cel mai lenes jucatori de la rm, imi aduce aminte de anelka imo

  12. #3852 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Era galactica a inceput iar, e clar. Nici Ancelotti nu cred ca va mai rezista mult la echipa. Eu presimt ca iar se duce totul la vale.

  13. #3853 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Nu e asa mult 80 de milioane pentru golgeterul ultimului mondial in vara in care David Luiz a costat 50 (cincizeci) de milioane. Oricum, nimeni nu ii intrece pe englezi la preturi. Nu pot sa inteleg de ce sunt asa scumpi jucatorii englezi (Shaw 30m, Lallana 25m etc.).

  14. #3854 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Macar asta sa aibe si fotbalistii lor, preturi mari. Dar se cumpara intre ei oricum, cluburile din Europa nu mai cumpara englezi, nu au pe cine. Toti care mai jucau ceva sunt batrani acum: Gerrard, Lampard, Terry, etc.

  15. #3855 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    +1 pt. un fundas, Hummels
    Modric nu e defensiv, poate cand era Mou, el joaca cel mai bine mijlocas ofensiv. Kroos o sa joace in locul lui Alonso. Nu aveau cum sa il ia pe Neuer, probabil voiau 40-50 de milioane, nu merita atat niciun portar.
    Barca a dat 94 de milioane pe Suarez, Real 80 pe James... nu stiu parca au luat-o razna. Doar 2 jucatori meritau banii astia, Messi si CR, cu ei iti scoti banii doar din tricouri vândute

  16. #3856 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Apropo de Barca si Real, cam asa negociază ei
    uploadfromtaptalk1406055781584.jpg

  17. #3857 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Parca tot mai bine arata echipa din 2003

    Real Madrid 2003Casillas - Salgado, Hierro, Huelgera, Roberto Carlos - Beckham, Figo, Zidane, Makelele - Raul, Ronaldo

    Real Madrid 2014Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrici, James - Bale, Benzema, Ronaldo

  18. #3858 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    man cum naiba sa nu fie mai buna echipa din 2003 cu jucatori adevarati ca zidane, ronaldo si figo, nu mai vorbesc de restul, raul jucatorul emblematic al realului, makelele care acopera toata linia de mijloc si de la el pornea totul, roberto carlos un atlet extraordinar, hierro unul dintre capitani de legenda al clubului si beckham chiar daca avea fite, era un jucator foarte bune .

  19. #3859 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Apropo de Barca si Real, cam asa negociază ei
    Attachment 227885
    Pff, bitch please. Nu asa se negocieaza, bagi oferte tari, un apartament in centru, un video, o dacie 1310...

  20. #3860 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    man cum naiba sa nu fie mai buna echipa din 2003
    A zis cineva altceva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
    Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts