Din primul a ajuns al treilea. Asta da (r)evolutie.
Nu imi amintesc cand l-am vazut ultima data pe messi sa greseasca atatea intr-un meci,cu noroc au castigat barca,suarez in continuare ii = cu torres,varza!
Suarez da, Torres a dat 2 cu Real. Nu mai e Torres cel de la Liverpool dar nu joaca chiar rău la Atletico. În schimb Suarez nici o preluare nu mai e în stare sa facă.
Pai cum, nici o preluare nu mai e in stare sa faca. De asta are nevoie Dinamo, desculti care nu pot face o preluare?
Ironii de genul ca nu e in stare sa faca o preluare, la astea te referi? Si la ce sezon te referi, la astea 2 luni de cand joaca? in ce sens e praf, nu marcheaza ca la Liverpool? Daca te astepti sa faca asta, nu o sa se intample, nici sezonul asta, nici cel urmator. Hai sa ne punem intrebarea, de ce "praf"? Analizam putin? Sau e praf din punct de vedere al sumei transferului?
Asta e analiza? Un link de pe digi cu statistici de goluri? Pasele de gol unde sunt? Faptul ca joaca de doua luni, dupa 4 luni de stat pe bara? Ca a schimbat echipa si campionatul? Ca nu mai e vioara 1 si nici nu o sa fie? Ca a schimbat sistemul? Cati atacanti au fost eficienti la Barcelona in primul an? Este foarte complicata adaptarea la stilul Barcei, nu oricine e facut pt asta. Calitatea lui Suarez e incontestabila, dar ii va trebui timp sa se adapteze la stilul echipei. Nu ma indoiesc ca odata ce va incepe sa dea goluri, ii va creste increderea si va rupe!![]()
Barcelona avea nevoie de un atacant gen Benzema, unul care sa ii serveasca pe Messi si Neymar, asa cum face Benzema cu Ronaldo si Bale. Nu mi se pare un transfer reusit si nu cred ca poate da randament intr-o echipa care joaca in stilul Barcelonei. Ei nu au nevoie de un golgheter atacant, nu atacantul da golurile la Barcelona. De aia e atat de subestimat si Benzema la Real, unii nu isi dau seama ce rol important are in echipa. Ma rog, parerea mea.
Sunt fan barca si parerea mea este ca Suarez este unul dintre cei mai buni varfi ai momentului,dar sa nu ne grabim!Amintitiva cum juca neymar cand a venit primele luni...si in + cum a zis tudy,la barca nu atacantul da golurile...el a fost obisnuit la liverpool sa fie tot cu fata la poarta si sa se descurce singur,dar aici nu mai merge asa,trebe sa isi schimbe stilul...sa il adapteze la BBVA-Barca,pentru ca calitati are.
Aguero era bun, daca nu ar fi fost un Vermalen 2. Joaca juma de sezon, apoi sta pe tusa. 80 e mult pt 2 goluri si 5 pase de gol, daca I s-ar termina contractul maine.
---------- Post added 23-01-2015 at 11:32 ----------
Da, si dupa aia s-a schimbat sistemul, ca a plecat Mourinho.![]()
Ce meci nebun a fost Man City - Middlesbrough din FA Cup de azi. I-au ciuruit Middlesbrough pe Man City.
Chelsea , Southamton , Man. City , eliminate din FA Cup . Probabil au jucat cu juniorii![]()
Bookmarks