Simplu .
Ajung an de an in faza eliminatorie UCL iar la 1-2 ani vinde cate un jucator pe bani mulți .
James , Falcao , Danilo , Hulk , Mangala , Witsel s.a.m.d .
Simplu .
Ajung an de an in faza eliminatorie UCL iar la 1-2 ani vinde cate un jucator pe bani mulți .
James , Falcao , Danilo , Hulk , Mangala , Witsel s.a.m.d .
Witsel n-a jucat la Porto.
In alta ordine de idei, tocmai ce a anuntat United si achizitia lui Matteo Darmian, bun fundas dreapta, ceea ce nu prea aveau. E doar Rafael, care 6 luni pe sezon e accidentat. Trei transferuri super reusite pana acum, mai trebuie un atacant in caz ca pleaca RVP.
E gata transferul, au anuntat acum pe twitter cei de la Real. Asta inseamna un singur lucru, De Gea la Real.
Exact .
Au spus o si înainte ca in cazul in care o sa vina De Gea , unul dintr e cei 2 portari o sa părăsească Real Madrid iar Iker nu cred ca accepta sa fie rezerva lui De Gea .
In 15 din 17 ani de cand tin cu Real, Casillas a fost in poarta. Mi-e aproape imposibil sa vad echipa fara el. Lumea vorbeste prostii pentru sezoanele mai putin reusite din ultimii doi ani, dar a fost fara indoiala ani la rand cel mai bun portar din lume. Impreuna cu Buffon a fost intr-o cu totul alta liga fata de altii. Degeaba vorbiti acum de Neuer si De Gea sau Lloris, acestia mai au mult pana sa ajunga sa fie la fel de buni si cu un impact precum al lui Casillas.
E ca despartirea de Raul, poate chiar mai nasoala datorita perioadei si mai indelungate in care l-am vazut la echipa. Sper sa nu cumva sa plece Ramos, se alege praful de toata echipa daca pleaca si el.
Pai daca s-au inteles sa il aduca pe De Gea renuntand la Ramos si aratandu-i usa lui Casillas, chiar s-au tampit. Politica lor de transferuri mi s-a parut mereu tampita, cu mici exceptii, dar deja o da in prostie. L-au dat afara pe Casillas si poate si pe Ramos, dar altii precum Arbeloa si Pepe care au 50 de ani raman la echipa. Sa il trimita pe Pepe la Manchester, e mai bun decat oricine din echipa lor si aia oricum n-au treaba ca e batran. Si mai da-l incolo pe De Gea asta, pe cat ziceam ca e bun ca e spaniol, mai da-l incolo. Figuri ca nu vrea competitie de la Iker, vrea si ditamai salariul si e cel mai apreciat jucator la actuala lui echipa dar vrea sa plece. Mie nu imi inspira incredere deloc caracterul lui, prea multe figuri. Sa ramana acolo unde e si sa ramana Navas impreuna cu un pusti din academie, Iisus ala sau cum il cheama
Am vazut si eu poza aia pe Twitter si chiar ma gandeam ca poate au grija sa il tina la echipa. Astept sa-l vad cu tricoul de contract nou pana in 2020.
Tehnic, stiu ca e simplu si foarte posibil. Insa stim cu totii ca Porto nu cumpara si nici nu plateste scump, de-asta mi se pare putin deplasat sa ii dai 7 milioane pe an unui portar, cand cu banii astia plateau probabil 3-4 tineri buni.
---------- Post added 12-07-2015 at 12:14 ----------
Crezi ca Realul avea nevoie de Danilo ? Eu zic ca nu, Carvajal mi se pare foarte bun, cel putin de nivelul lui Danilo daca nu chiar mai ridicat. De-asta am spus cu cateva posturi mai in spate ca Barca a cumparat cu cap.
"Man City have agreed a fee worth up to £49m to sign Raheem Sterling from Liverpool."
Cum sa dai atatia bani pe Sterling...
Dati-ne campionatul
BBC Sport - Morgan Schneiderlin: Southampton midfielder has Man Utd medical
L-au dat pe Di Maria cu 60 de milioanema uimesc arabii... Daca vine Cavani nu il vad bine, dar daca reusesc sa il ia pe Lewa...Daca mai cumpara Utd doi fundasi buni si un atacant au sanse mari sa castige campionatul
PS daca renunta olandezul la 352![]()
Bookmarks