Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 250 of 360 FirstFirst ... 150 200 240 248 249 250 251 252 260 300 350 ... LastLast
Results 4,981 to 5,000 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4981 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Simplu .

Ajung an de an in faza eliminatorie UCL iar la 1-2 ani vinde cate un jucator pe bani mulți .

James , Falcao , Danilo , Hulk , Mangala , Witsel s.a.m.d .

2. #4982 SP
    Member Melo's Avatar
    Witsel n-a jucat la Porto.

In alta ordine de idei, tocmai ce a anuntat United si achizitia lui Matteo Darmian, bun fundas dreapta, ceea ce nu prea aveau. E doar Rafael, care 6 luni pe sezon e accidentat. Trei transferuri super reusite pana acum, mai trebuie un atacant in caz ca pleaca RVP.

3. #4983 SP
    Corect , a jucat la Benfica .

4. #4984 SP
    Member Melo's Avatar
    E gata transferul, au anuntat acum pe twitter cei de la Real. Asta inseamna un singur lucru, De Gea la Real.
    Attached Images Attached Images cjqoolvueaahbiv.jpg

5. #4985 SP
    Exact .

Au spus o si înainte ca in cazul in care o sa vina De Gea , unul dintr e cei 2 portari o sa părăsească Real Madrid iar Iker nu cred ca accepta sa fie rezerva lui De Gea .

6. #4986 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Asteptam acum sa anunte Realul aducerea lui Lloris.

7. #4987 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In 15 din 17 ani de cand tin cu Real, Casillas a fost in poarta. Mi-e aproape imposibil sa vad echipa fara el. Lumea vorbeste prostii pentru sezoanele mai putin reusite din ultimii doi ani, dar a fost fara indoiala ani la rand cel mai bun portar din lume. Impreuna cu Buffon a fost intr-o cu totul alta liga fata de altii. Degeaba vorbiti acum de Neuer si De Gea sau Lloris, acestia mai au mult pana sa ajunga sa fie la fel de buni si cu un impact precum al lui Casillas.

E ca despartirea de Raul, poate chiar mai nasoala datorita perioadei si mai indelungate in care l-am vazut la echipa. Sper sa nu cumva sa plece Ramos, se alege praful de toata echipa daca pleaca si el.

8. #4988 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Exact asta am vorbit în seara asta cu niște amici, nu mai înțeleg nimic
    uploadfromtaptalk1436654236836.jpg

9. #4989 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai daca s-au inteles sa il aduca pe De Gea renuntand la Ramos si aratandu-i usa lui Casillas, chiar s-au tampit. Politica lor de transferuri mi s-a parut mereu tampita, cu mici exceptii, dar deja o da in prostie. L-au dat afara pe Casillas si poate si pe Ramos, dar altii precum Arbeloa si Pepe care au 50 de ani raman la echipa. Sa il trimita pe Pepe la Manchester, e mai bun decat oricine din echipa lor si aia oricum n-au treaba ca e batran. Si mai da-l incolo pe De Gea asta, pe cat ziceam ca e bun ca e spaniol, mai da-l incolo. Figuri ca nu vrea competitie de la Iker, vrea si ditamai salariul si e cel mai apreciat jucator la actuala lui echipa dar vrea sa plece. Mie nu imi inspira incredere deloc caracterul lui, prea multe figuri. Sa ramana acolo unde e si sa ramana Navas impreuna cu un pusti din academie, Iisus ala sau cum il cheama

Am vazut si eu poza aia pe Twitter si chiar ma gandeam ca poate au grija sa il tina la echipa. Astept sa-l vad cu tricoul de contract nou pana in 2020.

10. #4990 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Simplu .

Ajung an de an in faza eliminatorie UCL iar la 1-2 ani vinde cate un jucator pe bani mulți .

James , Falcao , Danilo , Hulk , Mangala , Witsel s.a.m.d .
    Tehnic, stiu ca e simplu si foarte posibil. Insa stim cu totii ca Porto nu cumpara si nici nu plateste scump, de-asta mi se pare putin deplasat sa ii dai 7 milioane pe an unui portar, cand cu banii astia plateau probabil 3-4 tineri buni.

---------- Post added 12-07-2015 at 12:14 ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai daca s-au inteles sa il aduca pe De Gea renuntand la Ramos si aratandu-i usa lui Casillas, chiar s-au tampit. Politica lor de transferuri mi s-a parut mereu tampita, cu mici exceptii
    Crezi ca Realul avea nevoie de Danilo ? Eu zic ca nu, Carvajal mi se pare foarte bun, cel putin de nivelul lui Danilo daca nu chiar mai ridicat. De-asta am spus cu cateva posturi mai in spate ca Barca a cumparat cu cap.

11. #4991 SP

12. #4992 SP
    Member Melo's Avatar
    "Man City have agreed a fee worth up to £49m to sign Raheem Sterling from Liverpool."

Cum sa dai atatia bani pe Sterling...

13. #4993 SP
    Nu au ce face cu banii )

14. #4994 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Melo View Post
    "Man City have agreed a fee worth up to £49m to sign Raheem Sterling from Liverpool."

Cum sa dai atatia bani pe Sterling...
    Are Brendan bani de aruncat iar...

15. #4995 SP

16. #4996 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cam așa ceva în perioada asta
    uploadfromtaptalk1436775125057.jpg

17. #4997 SP
    Confirmat si Schneiderlin
    Attached Images Attached Images 11713930_10153102661037746_4460565209413252404_o.jpg

18. #4998 SP
    Member Melo's Avatar
    Mai trebuie un fundas central, un atacant si un portar daca pleaca De Gea.

19. #4999 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    L-au dat pe Di Maria cu 60 de milioane ma uimesc arabii... Daca vine Cavani nu il vad bine, dar daca reusesc sa il ia pe Lewa...Daca mai cumpara Utd doi fundasi buni si un atacant au sanse mari sa castige campionatul

PS daca renunta olandezul la 352

20. #5000 SP
    Unde l-au vandut ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.