Are antrenor
LE: Aruncați prosopul, cred că se termină 7-0
Imi place de Conte la nebunie... Se vede ca exista pasiunea pentru fotbal, si la 5-0 sare pe toata banca de rezerve si bate cuba cu spectatorii)))))))
Abramovici vulpoiul e tot un zambet , pregateste o prima de Sambata mortilor)))))
Guys, stiti vreun site safe de unde pot sa cumpar niste bilete la niste meciuri din strainatate din UCL? In 22 noiembrie o sa fiu in Lisabona si ma gandeam sa merg la meciul Sporting - Real. Am gasit multe site-uri online, cu preturi de la 150eur in sus, dar nu stiu ce e safe si unde pot gasi un deal mai bun. Poate stiti ceva.
Ce gol a dat Coutinho. CIne e baiatul asta? A facut un meci bun in prima repriza.
Brazilia a jucat un fotbal frumos, iar Argentina e la pamant. Tactica pare falimentara, mijlocul nu este de gasit.
Form is temporary, class is permament...
Bravo, mă, Cristi!
Se vede o bucată de toarnă din trofeu.
Hala Madrid y Nada Más'
---------- Post added 20-11-2016 at 00:46 ----------
![]()
Arbitru mai avea putin si prelungea meciul cu inca o repriza si barca nu putea sa iasa din propria jumatate 😂
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Am vazut si eu acum faza, nu am putut sa vad meciul. Incredibil ce hotie. Nu zic mai multe ca supar lumea si rm a juca ca naiba de prost si au avut noroc, dar asa ceva mai rar. Sa speram ca săptămâna viitoare va fi bine
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
sa vedem cu Real ce o sa faca al 12-lea jucator
la noi suporterii sunt al 12-lea jucator iar la Barca arbitrii
![]()
Bravo, colegi de thread. Nu v-am vazut asa ofuscati la Barcelona-Malaga, in care exact aceeasi faza s-a incheiat cu acelasi deznodamant, gol anulat la Pique. Erati in concediu toti atunci, sau nu s-a propagat faza pe retelele de socializare pe care le frecventati?
Atunci cum de nu ati mai plans ca fura arbitri? Nu furau in directia buna?![]()
Nu esti singurul fan barca man!si la lumea ma refer la fanii barca si da sunt de acord cu tine ca pe forum suntem toti prieteni si ca avem simpatii diferite si uneori spiritele sau discutile se incing pentru ca aste e fotbalul. Dar niciodata nu trebuie luat prea in serios aceste rivalitati pentru ca fotbalul nu se mai joaca pentru club si suporteri, ci pentru poze si bani.
De ce sa ne certam noi ca chiorii cand astia nu vor sa alerge cand ploua putin afara, vezi benzema. In fine eu recunosc ca niciodata nu o sa-i pot simpatiza pe cei de la barcelona, motive personale si astfel o sa-i taxez mereucum nici tu, de ex, nu o sa-i poti simpatiza pe cei se la real madrid.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bookmarks