Clar. Au jucat muult prea nesportiv Olandezii. Ma mir cum de le-a eliminat doar un singur om. Meritau cel putin 2-3 eliminari.
Oricum, urat meci. Ce construiau spaniolii, distrugeau olandezii cu faulturi.
Clar. Au jucat muult prea nesportiv Olandezii. Ma mir cum de le-a eliminat doar un singur om. Meritau cel putin 2-3 eliminari.
Oricum, urat meci. Ce construiau spaniolii, distrugeau olandezii cu faulturi.
dracu stie unde ai gaseste fifa dar arbitri mai prosti ca la cupa asta mondiala eu nu am mai vazut , rusine fifa
daca si howard webb e un arbitru slab....a preferat sa nu omoare de tot jocul in favoarea spaniolilor, dar nu e arbitru slab![]()
Viva Espa�a!!! Si asta-i tot ce conteaza pentru toti cei care s-au abtinut de la a face comentarii de prost gust pe forum si au fost suporteri adevarati. Atat pentru tine, cat si pentru alti guralivi de pe-aici, am certitudinea ca v-ati inghitit cuvintele si ca v-au alunecat pe gat cu mare greutate.
Raman cu un singur regret: Fernando Torres, ucigasul de acum doi ani al nemtilor, si nu in ultimul rand, de la un suporter al Realului, vin felicitari suporterilor Barcei! Xavi, Iniesta si incredibilul Puyol au fost cei care au purtat Spania in finala si i-au adus trofeul.
Nu ma pasioneaza fotbalul. Nu mi place sa l joc nici in realitate, nici pe console si cu atat mai mult nu mi place sa ma uit la meciuri, DAR m am uitat la finala asta doar pt a vedea daca acea (the) caracatita va avea dreptate din nou.
Animalul ala e dat dracului. Ar fi trebuit sa pun la pariuri.
e bine ca am fost pregatit sufleteste de arbitrii din meciul cu Anglia, cand le-au anulat golul ala cu mingea in jumate de poarta.
oricum, dragut sa primesti gol dintro faza care trebuia sa fie corner in favoarea ta.
Spania a jucat fotbal. Olanda a jucat karate.
Concluzia: cei care joaca fotbal merita sa castige la fotbal, iar cei care joaca carate merita sa castige la kumite.
Sa ma scuzi, dar arbitrul ala a fost praf. La o simpla atingere a dat fault si cartonas pentru Olanda, acelasi lucru facut de un spaniol, nici macar fault. Cartonase scoase mult prea usor. Golul Spaniei a fost dat dintr-o faza la care Olanda avea un corner... Sper doar sa nu mai trimita niciodata intr-o faza eliminatorie arbitrii care au gresit la acest CM, dar stiu ca sper degeaba.
Legat de campioana... Imi pare rau ca a castigat una dintre cele mai slabe echipe de la CM. Pana la CM Spania a avut un joc foarte bun si ii priveam ca favoriti, dar cand te chinui cu Chile sau Paraguay... nu meriti sa ajungi in finala, ce sa mai spunem de victorie. Singurele meciuri bune ale lor au fost cu Germania si Olanda, atat.
Poate esti tu obisnuit cu fotbalul din tarile latine unde se da fault foarte usor si se simuleaza foarte mult. In Anglia treaba sta altfel, iar asta asteptam de la acest arbitru.
Nu au gresit numai in favoarea Spaniei,a gresit si in favoarea Olandei...ca tot ziceai ca la acelasi fault Olanda lua cartonas si Spania nu,in prelungiri Robben de ce nu a luat al-2 lea galben cand a sutat in minge dupa fluierul arbitrului si Xavi a luat pentru acelasi lucru?Sau cand a sarit ala si l-a lovit pe Alonso cu crampoanele in piept?de ce nu a luat rosu?
Nu mai vorbi prostii ca deja nu este frumos. Doi jucatori ai Olandei au fost ierati desi ambi au facut fault de cartonas rosu. Arbitru care toti il criticati a fost prea fairplay si nu a dat rosu de la bun inceput sa nu strice farmecul finalei. Ce a simult jucatorul Spaniei cand a primit gheata cu crampoane primita in piept din unghiul morti intr-o executie pur sange a la Jean Claude Van-Damme? A simulat cum i s-au indoit coastele!? Daca esti Olandez la origine macar recunoaste si te las in treaba ta, dar nu mai exagera ca a fost furata Olanda si ca merita cupa sau ca arbitrul a fost idiot ca nu este deloc asa. Pana si Paul a simtit-o de la bun inceput
Si apropo la inceputul meciului si eu mi-am dorit ca Olanda sa ia cupa (Poate crezi ca am prieteni plecati la "capsuni" de crezi ca tin cu Spania).
Favorita mea la turneul asta nu a fost nici Olanda, nici Spania. Am sperat ca Anglia va face in sfarsit ceva, dar am sperat degeaba. Iar din punct de vedere al jocului, vedeam favorita Germania. Lui Robben nu i-a dat al doilea cartonas tocmai din acest motiv, nu dai un cartonas decisiv pentru un asemenea lucru. La interventia lui De Jong sunt complet de acord, merita eliminat. Ca tot vorbeam de eliminari, de Puyol sau Capdevilla care l-au faultat pe Robben din postura de ultim aparator ce zici? Nu meritau eliminati?
Bookmarks