Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 18 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 LastLast
Results 301 to 320 of 357

Thread: 2010 FIFA World Cup South Africa

1. #301 SP
    Member Cata25's Avatar
    Da, la 21:30.
    Sursă.

2. #302 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    1-1, frumos meci, la inceput am zis ca o sa ma uit din cand in cand la el dar se pare ca nu am plecat inca din fata televizorului

3. #303 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    se vede ca nu joaca pe cine stie ce miza, si joaca mai relaxat. d-aia e asa frumos. actiuni frumoase, pase frumoase, fara multe faulturi si simulari

4. #304 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Partea stanga a germanilor e foarte slaba si nu se integreaza deloc in jocul echipei. Jansen e execrabil, (dupa a mea parere, antrenorul germanilor a gresit si in meciul cu Spania, bagandu-l in teren in a doua repriza) iar Aogo, fundas de flanc stang mediocru cel mult..... Eu zic ca Jansen trebuie schimbat neaparat si incercat in locul lui poate Trochowski, cel care l-a inlocuit pe Muller in meciul cu Spania. E adevarat, e de profil mai ofensiv fata de Jansen, dar cred ca s-ar descurca si pe partea aia si ar fi o schimbare de bun augur. Nu inteleg cum un jucator ca Jansen e chiar si in lotul Germaniei pt un campionat mondial.....

5. #305 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    2-1....hai germania
    2-2 se poate

---------- Post added 10-07-2010 at 11:11 PM ----------

3-2 dacami iese si rezultatul de azi si cel de maine....o sa ma dau cu capul de pereti ca nu am jucat la pariuri

6. #306 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Deutschland �ber alles. Felicitari Germania...hic.

7. #307 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Frumos meciul. Daca nu era gluma aia de portar altfel era meciu. A gresit la toate golurile marcate de nemti, pacat.

8. #308 SP
    Senior Member tray's Avatar
    hai Olanda

9. #309 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Diseara mici si bere. Hai Olandaaaa!!

10. #310 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Diseara doar bere. hai Olandaaa!! lol

11. #311 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cred ca daca castiga olanda e teroare in Amsterdam, fumeaza fiecare cate un joint lol

12. #312 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Am fost la pariuri aici(Atena) si toti pakistanezii pun de la 100-150 pana la 500 de euro pe Spania. Acuma nu stiu cum joaca, daca joaca la 90 de minute cam greu, au cota 2,00 spaniolii la 90 de minute. Astia-s nebuni.

13. #313 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Am pus pariu cu taicamiu ( pe Spania ) si stau la Tv ca pe ace .

14. #314 SP
    o sa piarda la bani pakistanezii aia.....s-au luat dupa caracatita

15. #315 SP
    Urat meci...numai faulturi... oricum, nu cred ca o sa fie mai mult de 1 gol...

16. #316 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Hai ca asa joaca pana cand lesina toti de oboseala ca nu se da gol, la penalty o sa se arate castigatorul.

17. #317 SP
    in sfarsit a eliminat un olandez...wow...

si stai linistit ca la penalty e mai mult vorba de noroc, nu de care e mai bun...

18. #318 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Da dar totusi acolo castiga unul sigur, asa ...

Edit: GOOOOLLL

19. #319 SP
    au meritat

20. #320 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Felicitari Spania .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 18 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 LastLast