Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 73 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1456

Thread: Iesiri la fotbal

1. #741 SP
    Junior Member schultzy's Avatar
    Deci nu mai mai avem probleme cu numarul de oameni.. acum hai sa facem rost de sala..
    Vineri eu am gasit cel mai devreme dupa ora 23:00 chiar 23:30...

2. #742 SP
    Member mukiki's Avatar
    De ce nu jucam tot la Diamond?

3. #743 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Nu cred ca au teren acoperit. Dat fiind faptul ca e frig afara am zis sa ne orientam catre un teren acoperit, eventual o sala.

4. #744 SP
    Junior Member dan1988's Avatar
    La sport team langa ambasada chinei? Voi ce credeti?

5. #745 SP
    E foarte misto acolo. Sa-mi spuneti cam cand vreti sa mergem. Repet, cu cat ne decidem mai repede cu atat e mai bine. In plus, cei care v-ati anuntat pentru iesirea de saptamana asta sa va dati si voi cu parerea in legatura cu locatia, data si ora.

6. #746 SP
    Member Dante's Avatar
    putem juca si noaptea, pe mine nu ma deranjeaza. vineri, sambata, duminica..... you name it

7. #747 SP
    Si pentru mine e ok, orice ora, vineri seara, sambata seara. Numai sa posteze si ceilalti care s-au anuntat sa mai prindem si noi un loc liber pe teren.

8. #748 SP
    Junior Member joeblow's Avatar
    Eu in weekend as cam prefera dimineata, ramane loc pentru alte activitati in weekend. Dar majoritatea ...

9. #749 SP
    Eu am anuntat deja ca ca pot oricand si oriunde
    Trebuie sa facem rezervare deja, oriunde se poate..

10. #750 SP
    Eu merg oricand

11. #751 SP
    Se pare ca va trebui sa o lasam pe alta data. E imposibil sa prindem ceva liber acum. Daca ne hotaram la inceputul saptamanii e ok, dar spre sfarsit e totul ocupat. Sper ca cei care vor sa mearga la fotbal sa posteze (cand au timp) o zi si o ora cand ar dori sa mearga. Mie imi convine vineri seara, sambata seara. Terenul de langa Ambasada Chinei este ok, acoperit, incalzit. Poate in 1-2 saptamani ne strangem destui, hotarati, motivati sa mergem.

12. #752 SP
    Junior Member joeblow's Avatar
    si eu ma retrag saptamana asta ca am probleme cu masina si n-as putea ajunge in Herastrau.
    Distractie placuta oricum!

13. #753 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Domnu' Pizzi eu nu trebuie sa ma mai anunt ca vin sigur cand va strangeti

14. #754 SP
    Suntem cativa obsedati care ar merge oricand, i know lol Dar pentru restul as dori sa spuna cand pot/vor, unde pot/vor. Oricum ramane cel mai devreme pentru saptamana viitoare pentru ca acum nu mai avem cum sa facem rezervare, terenurile fiind ocupate. In concluzie. Pentru sfarsitul saptamanii viitoare, vineri seara, sambata, probabil langa herastrau/ambasada chineza avem urmatoarea lista.

1. Pizzi
    2. Laurentiu

15. #755 SP
    Haideti fratilor chiar asa debea asteptam sa mai fac miscare si pac a cazut. Eu saptamana viitoare nu pot.

16. #756 SP
    Poate vorbi cineva in Herastrau? Eu inca vin... oricand si oriunde...
    1. Pizzi
    2. Laurentiu
    3. Schultzy

17. #757 SP
    Nu avem cum sa jucam saptamana asta. Suntem doar 5-6 oameni. Sper doar ca cei care doresc sa vina la fotbal saptamana viitoare sa posteze din timp.

18. #758 SP
    Daca e ceva concret sigur se vor strange mai multi, asa ca ramane problema terenului.. Eu am dat ceva telefoane dar nu am gasit nimic convenabil.. adica o ora acceptabila, nici prea dimineata, nici prea tarziu...
    Trebuie sa facem rost de teren!

19. #759 SP
    Nu e prima oara cand iesim la fotbal de aici de pe forum. Concret este mereu. Trebuie doar sa se anunte, ca doar nu rezervam de nebuni un teren asteptand sa vina oamenii. Intai se anunta cei disponibili, apoi rezervam terenul. Terenuri sunt destule, singura problema e sa rezervam din timp.

20. #760 SP
    "Intai se anunta cei disponibili, apoi rezervam terenul" - foarte corect rationamentul si stiu ca v-ati mai strans, dar mai sus eu am spus ca pot sa fac rost de oameni... doar ca ar fi placut sa mergem numai cei de aici de pe forum.. Chiar nu ma agit prea tare sa joc pentru ca inca nu sunt recuperat 100%, dar ar fi placut sa ne strangem, mai ales ca mai facem si putina miscare..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 73 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast