Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 217

Thread: Threadul maniacilor de cafea, espresso, cappuccino, ceai

1. #101 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci... referitor la intrebarile tale... sa le luam pe rand:
    • Suchard-ul intr-adevar e foarte ok (mult mai bun decat Milka). Dar trebuie sa recunosc ca nu beau prea des asa ceva, pentru ca are ceva cam mult zahar. Chestie de gust probabil (pentru ca eu nu mai folosesc zahar ci fructoza).
    • HAG nu beau pentru ca e fara cofeina (care mai este rostul unei cafele fara cofeina?).
    • Cele 2 ceaiuri preferate ale mele sunt: Earl Grey si Green Tea & Mint. Spre rusinea mea, nici pana in ziua de azi nu am testat English Breakfast.
    • Pentru un espresso scurt, cred ca cel mai tare de pana acum a fost Maestro Lorenzo Espresso Intenso. Mi-am facut odata un "turbo shot" cu 2 odata... si am avut palpitatii toata ziua
    • Pentru chestii mai light, latte machiatto de la Jacobs mi s-a parut ok
    • Cel mai mult recunosc ca am baut Jacobs Cafe Crema XL cu lapte
    • Una din preferate este si Starbucks, desi e cam expensive
    Daca tot iti iei ceva de la Klient, iti recomand sa cumperi si niste cantuccini (niste biscuitei cu migdale pentru ceai si cafea): Biscuiti PratoBelli Cantuccini cu migdale 250g. Crede-ma, sunt incredibili!

2. #102 SP
    Junior Member zalnam's Avatar
    Multumesc pentru recomandari, am facut o comanda... dar inca n-am luat cantuccini, am preferat sa mai testez un sortiment in plus (am vazut ca a aparut Chai Latte).

3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by zalnam View Post
    Multumesc pentru recomandari, am facut o comanda... dar inca n-am luat cantuccini, am preferat sa mai testez un sortiment in plus (am vazut ca a aparut Chai Latte).
    Tassimo Chai Latte consta dintr-un set de 8 disk-uri Chai Tea de la Twinnings + 8 disk-uri de lapte. Sa ne spui cum este

4. #104 SP
    Da, am observat ce contine... eram curios sa vad cum e

5. #105 SP
    A venit pachetul si am apucat sa testez un Chai Latte. E interesanta combinatia, dar o sa intreb si parerea unui bautor mai inrait de ceaiuri sa vad cum i se pare.

6. #106 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by zalnam View Post
    A venit pachetul si am apucat sa testez un Chai Latte. E interesanta combinatia, dar o sa intreb si parerea unui bautor mai inrait de ceaiuri sa vad cum i se pare.
    Cel mai probabil un bautor inrait de ceaiuri va spune "Blasfemie - mi-ai stricat ceaiul cu laptele!"
    Oricum, e bine ca poti folosi laptele si ceaiul separat...

7. #107 SP
    Surprinzator chiar i-a placut si persoanei respective Chai Latte, dar asta si pentru ca mai bause ceai + lapte.
    Am mai testat si Suchard-ul si mi-a placut, e mai fain decat Milka.

8. #108 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi-am luat si eu un aparat simplut, un Krups, care face de toate. Nu sunt un maniac al cafelei, dar am vrut sa incerc mai multe sortimente. De unde pot cumpara capsule cu arome? Vreau sa cumpar mult deodata, nu as avea rabdare sa cumpar toata ziua cand raman fara.

9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Mi-am luat si eu un aparat simplut, un Krups, care face de toate. Nu sunt un maniac al cafelei, dar am vrut sa incerc mai multe sortimente. De unde pot cumpara capsule cu arome? Vreau sa cumpar mult deodata, nu as avea rabdare sa cumpar toata ziua cand raman fara.
    Pune si tu o imagine, un model ceva... ca sa vedem despre ce este vorba. Krups face aparate pentru o groaza de producatori, prin urmare nu orice capsula merge.

10. #110 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Credeam ca sunt capsule universale. Nu ma pricep deloc. Asta e aparatul:

Krups KP 1508 Dolce Gusto Genio: Amazon.co.uk: Kitchen & Home

11. #111 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt n tipuri de capsule... Tie iti trebuiesc capsule Dolce Gusto. Vezi pe ebay (de obicei din Germania vin cele mai cheap... dar transportul e maricel. Merita daca iei multe bucati). Uite un search result pe ebay.co.uk: Dolce Gusto capsules | eBay

12. #112 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt n tipuri de capsule... Tie iti trebuiesc capsule Dolce Gusto. Vezi pe ebay (de obicei din Germania vin cele mai cheap... dar transportul e maricel. Merita daca iei multe bucati). Uite un search result pe ebay.co.uk: Dolce Gusto capsules | eBay
    Sunt cam mari preturile. Citisem mai in urma pe thread ca tu te-ai aprovizionat pentru un an intreg, si credeam ca iesi mai ieftin asa. In schimb, in toate supermarket-urile din Amsterdam am gasit mai ieftin decat pe ebay. Pretul per capsula e mai rentabil.

13. #113 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt cam mari preturile. Citisem mai in urma pe thread ca tu te-ai aprovizionat pentru un an intreg, si credeam ca iesi mai ieftin asa. In schimb, in toate supermarket-urile din Amsterdam am gasit mai ieftin decat pe ebay. Pretul per capsula e mai rentabil.
    Eu ti-am dat un exemplu, ca sa stii ce sa cauti... De-aia am zis sa cauti pe ebay Germania (sorry, nu stiu germana): Dolce Gusto Kapseln | eBay
    Uita-te la cei care vand in cantitati mari... Eu asa m-am aprovizionat de fiecare data. Si mai mult, am gasit pe unul care cerea 19 EUR per transport, indiferent cat de multe capsule cumparai... Bine, ca intr-un final a fost 2 x 19 EUR pentru ca am luat monstruos de multe

14. #114 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ca am gasit la nemti. Si e numai bine ca majoritatea nu cer transport pana in Olanda. E perfect. Abia astept sa incerc cateva

---------- Post added 30-07-2012 at 09:54 PM ----------

Ghinion. Am luat astazi doua sortimente pe care sa le incerc inainte sa imi vina comanda si aparatul nu functioneaza. Am sunat la garantie si trebuie sa il duc inapoi de unde l-am luat ca sa imi dea altul, adica la 600 km. Super distractie.

15. #115 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ghinion. Am luat astazi doua sortimente pe care sa le incerc inainte sa imi vina comanda si aparatul nu functioneaza. Am sunat la garantie si trebuie sa il duc inapoi de unde l-am luat ca sa imi dea altul, adica la 600 km. Super distractie.
    Deci nu se intampla doar in Romania?!?
    Serios acum... chiar sunt curios: de ce Dolce Gusto si nu Tassimo?

16. #116 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Deci nu se intampla doar in Romania?!?
    Serios acum... chiar sunt curios: de ce Dolce Gusto si nu Tassimo?
    Mai am un Krups in familie si functioneaza perfect de ani de zile. Am optat pentru Krups, dar am vrut neaparat un model automat sa nu stau eu sa trage de manete si mai stiu eu ce. Cum nu ma pricep, m-am luat dupa vanzator si mi l-a recomandat pe asta. Oricum, mi se pare cam galagios. Ceva e defect si nu trage apa, dar galagia pe care o face cand trage apa o face si acum cand e defect. Dar cred ca se aude si la vecini la cat de tare face.

17. #117 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Tocmai am primit un newsletter de la Altex - 50% reducere la toate modelele Tassimo.
    Poate exista persoane interesate de oferta...
    Expresor BOSCH TAS4012EE, 2l, 1300W, 3.3 bar, negru | ALTEX
    Expresor BOSCH TAS2002EE, 1.5l, 1300W, 3.3 bar, negru | ALTEX

18. #118 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Foarte bun pretul! Pacat ca nu au discount si la capsule

19. #119 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Mi-am cumparat si eu astazi un T20. Era bataie pe ele la Altex din ce am vazut. Erau 5 la casa, in fata mea care aveau Tassimo-uri in mana si mai erau inca 3 la bancul de proba. Mi-am luat si o cutie cu Espresso si una cu Latte Machiato. O sa iau si o Cafe Crema XL maine, cel mai probabil. Voi ce recomandati ? Si mai ales, de unde va luati capsulele ? Aveti idee unde gasesc capsule Starbucks ?

20. #120 SP
    Admin MonkY's Avatar
    GSOLs vezi ca s-a mai discutat in urma despre capsulele Tassimo si ce recomanda fiecare. Eu cele mai multe le-am luat de pe eBay.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast