Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 217

Thread: Threadul maniacilor de cafea, espresso, cappuccino, ceai

1. #141 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum... nu te chinui si tu sa bei ceva ce nu-ti place. N-as suporta sa beau ceva naspa 67 de zile, doar ca sa termin ceva pe care am dat bani. Mai bine faci cate o cafeluta-doua celor care vin la tine (si care nu-ti sunt prieteni, desigur... ca lor le dai cafea buna, nu?).

Eu in locul tau as cumpara "de test" cateva originale (doamne ce aiurea suna... capsule pirat), ca sa fiu sigur ca macar acelea imi plac. Pentru ca daca nici alea nu-s ok, mai bine scapi de aparat si de capsule acum, nu te mai chinui inca nu stiu cate luni sa le termini. Parerea mea.

2. #142 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Le mai incerc pe toate sa vad ce iese. Din 8 cutii am incercat 4 si sunt groaznice. Mai am 4 de incercat si vad ce iese dupa ce le incerc pe toate. Nu prea am cui sa dau cafea, cine vine la mine, numai cafea nu vrea

Am fost azi in mediamarkt unde vand aparate si am intrebat-o pe gagica de acolo de unde pot lua capsule. Mi-a dat o adresa si maine daca am timp dau o tura sa vad ce gasesc, si mai ales la ce preturi gasesc. Capsulele astea fake m-au ajuns la un pret de vreo 50-60 de centi pe capsula, cea ce e foarte ok. La cel vechi ieseam chiar mai ieftin, si erau mai bune. Astept sa vad preturile si aici si vad daca ma lasa buzunarul sa iau altele sau mai trag de astea o vreme.

3. #143 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am gasit!

100 capsule m-au costat 37€. Not bad!
    Attached Images Attached Images image.jpg image.jpg image.jpg

4. #144 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si, pana la urma cum sunt astea noi? Se compara cu fake-urile?

5. #145 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu exista termen de comparatie, astea sunt

Celelalte chiar erau jegoase. Am gasit magazinul oficial si am rezolvat-o.

6. #146 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    digging up old thread...am gasit un expressor pe baza de capsule la un pret ok, este modelul Espressor BOSCH TAS4012, il are cineva din intamplare sau oarecum asemanator sa imi spuna daca este cat de cat ok ?

7. #147 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by lilmonkey View Post
    digging up old thread...am gasit un expressor pe baza de capsule la un pret ok, este modelul Espressor BOSCH TAS4012, il are cineva din intamplare sau oarecum asemanator sa imi spuna daca este cat de cat ok ?
    Pai ce ai gasit tu este un Tassimo clasic (varianta fara ecran, fara aluminiu si alte nebunii). Dar prepara absolut orice prepara orice Tassimo (despre care am tot vorbit de-a lungul threadului). Il gasesti la noi chiar mai ieftin (la jumatate de pret) decat pe amazon.co.uk: Bosch Tassimo TAS4012EE Magic Black Lista de preturi - cel mai mic pret desc

8. #148 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    yep, la altex l-am vazut si eu, mi-a sarit in ochi. imi tot zice de ceva timp jumatatea ca vrea ceva de genu (nu vroia cu capsule, dar cred ca o conving)...n-am nevoie de ecran, aluminiu si nebunii, tre sa fie ceva care sa poata sa faca rapid o cafea la 6AM .

9. #149 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La ce galagie fac expresoarele o sa trezesti tot blocul daca iti faci cafea la 6AM

10. #150 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca asta de la Tassimo e chiar silentios... fata de Nespresso & co. M-am jucat de curand cu un Nespresso facut de DeLongi la nemti... mi-era frica sa nu plece dupa masa, asa urat facea. Iar noaptea cand puneam de o cafea, stia tot blocul

lilmonkey: cred ca o convingi dupa ce-i arati ce stie sa faca: http://www.consolegames.ro/forum/f66...tml#post900401. La mine femeia e indragostita de ceaiurile Twinnings.

11. #151 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am folosit si eu Tassimo si nu am observat nicio diferenta intre ce am eu si Tassimo la nivel de galagie.

12. #152 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inseamna ca si tu ai unul silentios. Uite un exemplu:

Tassimo (se observa ca nu acopera nici macar vocea tipului care face review-ul, nici macar cand apropie microfonul de espressor): Tassimo T65 Review - YouTube.

Nespresso U (care e o versiune mai noua si mai silentioasa, si care tot zici ca are motor de tractor): Nespresso U - Exclusive Review - YouTube.

Diferenta este data in special de faptul ca Bosch nu foloseste boiler si lucreaza la presiune mai mica (doar in capsula), pe cand majoritatea au boiler unde se incalzeste apa si se trimite cu presiune foarte mare.

13. #153 SP
    Member momi's Avatar
    Citeva poze pentru cunoscatori si nu numai, cafea si ceaiuri Montecelio.
    Attached Images Attached Images dscn0089.jpg dscn0126.jpg dscn0127.jpg dscn0051.jpg

14. #154 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In caz ca e cineva interesat de Tassimo, vad ca la emag au reduceri de 40%:

Espressor Bosch Tassimo TAS4014EE, 2l, 3.3 bar, Portocaliu - reducere de la 559 RON la 335 RON.
    Espressor Bosch Tassimo automat TAS 2002EE, 1300 W, 3.3 bar, T-discuri, negru - reducere de la 399 RON la 239 RON.
    Espressor Bosch Tassimo TAS4302EE, 1300 W, Sistem Anti-calcar, T-Discuri, Negru - reducere de la 649 RON la 357 RON.

Oferta vad ca e limitata pt. perioada aceasta de "Black Friday" sau ce Dzeu este. Bafta la cumparaturi!
    Attached Images Attached Images tassimo_4.jpg tassimo_3.jpg tassimo_2.jpg tassimo_1.jpg

15. #155 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Se poate daca nu am folosit aparatul o vreme sa se faca depuneri pe canalul prin care se scurge cafeaua? Am impresia ca se misca mult mai greu, desi dozele sunt la fel ca si marime, doar ca dureaza mai mult.

Alta explicatie nu am gasit si habar n-am cum e treaba cu garantia ca l-am luat de pe site-ul oficial si nu l-am inregistrat. E vorba de un Nespresso.

16. #156 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, se poate. Pentru asta faci operatiunea de curatare (difera de la aparat la aparat). La Tassimo folosesti disk-ul de service, pui apa si un pahar (atentie mare, trebuie un pahar de vreo 500ml, altfel da pe afara, si e apa FIARTA). La Nespresso nu stiu cum se procedeaza, dar sigur are o operatiune de curatare. Care de obicei dureaza 10-15 minute or so.

P.S. Mai exista si solutii speciale (pentru decalcifiere si alte alea). Cam toate firmele care vand asa ceva, vand si pastile sau solutii de curatare. Eu n-am folosit niciodata in cativa ani, si merge ca in prima zi. Chiar m-am mirat. Dar in schimb a cerut sa intre in cleaning mode de vreo 5-6 ori deja.

17. #157 SP
    DY2
    Junior Member DY2's Avatar
    Eu ma descurc cu un delonghi lowcost, iese un expresso de zile mari, folosesc cialde lavazza.

18. #158 SP
    Junior Member ravenblack's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Aparatul ma avertizeaza ca trebuie decalcifiat. De unde va luati voi pastilute pentru decalcifiere ?
    Gasesti pe Okazii la 68 lei setul de 6 pastile. foarte bune, BOSCH.

19. #159 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Salutare, am cumparat o masina de spalat vase Bosch asa ca m-am pricopsit cu un Tassimo cadou. Am cumparat cateva sample-uri de cafea pe care le aveau deja in magazin si care sunt exclusiv Jacobs insa nu sunt prea multumit. Aveti idee pe unde pot sa gasesc alte branduri de cafea incapsulate sub forma de T-DISC? Am citit prin link-urile postate de MonkY insa, in materie de cafea, mai toate ofertele de cafea sunt Jacobs. In schimb, m-am bucurat sa vad ca thread-ul asta este al doilea rezultat de cautare in Google .

20. #160 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AlanPoe: in principiu cel mai mare magazin de asa ceva, online... ar fi acesta: Buy Tassimo at About-Tea.de Shop. Livreaza in .ro si la momentul in care l-am gasit era cel mai bine aprovizionat (avea inclusiv t-disc-uri mai "exotice" - importate din US). In plus au si cam toate accesoriile posibile si imposibile pentru Tassimo (si alte marci). Give it a try.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast