Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 82

Thread: Pofta buna in oras...

1. #61 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt curios daca e mai buna Quesadilla la Ruby Tuesday decat la "La Misto" (unde cred ca am mancat cea mai buna de pana acum, cu un sos demential).

2. #62 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Uite ca e iulie... and still no Subway!

3. #63 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Ce preturi sunt la ruby tuesday ?

Eu am mancat la trattoria buongiorno "mix grill" .. nu e foarte stralucit, dar merge pe foamete.

4. #64 SP
    Junior Member Rinzler's Avatar
    Depinde ce vrei sa mananci la Ruby Tuesday. Burgerii incep cam de la 13 lei si trec de 20 lei. Salatele sunt cam 20-25lei. Toata mancarea arata exact ca in poze, pana la ultimul detaliu. Si nu trebuie sa mananci mult ca sa te saturi

5. #65 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stie cineva mai multe de aparitia Subway? Am inteles ca o sa se deschida 5 restaurante prin capitala dar nu am gasit nicio data de "lansare".

6. #66 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ei , pe unde va mai ingrasati ? Ceva sugestii noi de pizza si shaworma?

7. #67 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Pizza dunno, dar saorma clar La Haleala. Mai este edessa 63 in colentina dupa avion, spre voluntari.

8. #68 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De La Haleala am auzit si eu, undeva pe la Basarab daca nu ma insel, am auzit ca e foarte buna shaorma acolo dar mie mi-e peste mana sa merg pana acolo.

9. #69 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu mananc deobicei la KFC , si la shawormeriile din zona ... Aici la piatza chibrit (nu de parte de pod constanta) Este o shawormerie foarte buna si ieftina :

O shaworma cu pui mica 4 lei si una mare 6 lei si au absolut de toate...
    La restaurant mananc cand mai merg cu parintii...
    La fiecare plimbarica in mall un meniu de 5 (sau 8) de crispy strips , 2x sosuri de usturoi si 1 pepsi mare + 1 porumb fiert..
    Cand sunt in graba mai iau cate un covrig , o gogoasa de la patiseriile si covrigariile din apropiere...
    Attached Images Attached Images clubul_la_cataua_lesinata_biliard_dart.jpg

10. #70 SP
    Cristy , Gerard nu intra in standardele mele ... am incercat de cateva ori si mi s-a parut bleah ... but thx for the info !

11. #71 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca ai standarde atat de ridicate, Ruby Tuesday nu te va dezamagi nicio clipa

12. #72 SP
    tudyniuz , n-a spus nimeni ca nu mananc shaworma ieftina gen Doar sa fie si buna ! Eu de ex. sunt foarte pretentios la sosul de usturoi. Daca ala nu-i bun , nimic nu-i bun !

13. #73 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    De La Haleala am auzit si eu, undeva pe la Basarab daca nu ma insel, am auzit ca e foarte buna shaorma acolo dar mie mi-e peste mana sa merg pana acolo.
    E la gara, nu Basarab. Incearca donnerul, e genial. Pacat ca nu mai fac gyros, era divin.

14. #74 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    E buna shaworma la Dristor ? Aud de ea incontinuu ... toti colegii mei din clasa spun ca e buna , ca e mare , etc ...

Si cum eu sunt mutat aici din vara nu prea cunosc sectorul ... eventual daca sunteti amabili si stiti sa imi spuneti si locatia

P.S.: O locatie cu un kebap/ham(chess)burger bun? (inafara de Burger King )

15. #75 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    M-am aventurat si eu ieri pana la "La Haleala" despre care toata lumea vorbeste. Pot spune ca e singura shaworma mancata pana acum din care m-am saturat. Cea mare e chiar mare. Ce o face buna sunt sosurile, ingredientele sunt aceleasi. Daca sunteti in zona, merita incercata.

16. #76 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Voi de unde mai comandati in Bucuresti? Eu incerc des localuri noi, dar de cele mai multe ori sunt foarte dezamagit si mi s-a intamplat de prea multe ori sa arunc mancarea la gunoi.

In ultimii ani de cand a aparut foodpanda, aplicatie pe care v-o recomand, mi-a fost ceva mai usor sa mai filtrez din restaurante si sa le punctez grav atunci cand au comis-o. Sunt surprins insa cum de multe ori vad note bune la diverse restaurante, dar si recenzii de bine, ca apoi sa primesc un pachet din care nu pot numi mare lucru mancare.

De-a lungul ultimului an cred ca am apelat cel mai des la Jerry's Pizza, unde mancarea e ok, desi extrem de putin variata, dar vine mega repede (uneori sub 20min), preturile sunt mega ok si nu am primit niciodata ceva stricat/gresit/rece/etc. Presto Pizza e probabil a doua cea mai folosita de mine, dar in ultimele comenzi am primit mancare mai proasta calitativ, ingrediente schimbate si nebunii de genul si sigur nu mai apelez la ei o perioada.
    Cea mai buna mancare gasita de mine cu livrare a fost Borsalino, care e undeva la Unirii, insa au un personal inapt, care nu iti plaseaza uneori comanda, care iti trimit mancare gresita, iti adauga sau scot ingrediente in functie de ce au ei in stoc uneori si au si o livrare absolut cretina de 2-3h in perioadele mai putin aglomerate. Mancarea de la ei a fost mereu buna, dar am renuntat la ei dupa ce am dat o comanda prin octombrie, am stat 2h si nu au venit, am plecat pe jos la mall, am comandat la Pizza Hut, am mancat si imediat dupa ce am achitat nota m-a sunat livratorul ca nu ii raspund la interfon. Trecusera 3 ore de cand plasasem comanda.

Chiar as fi curios de unde mai comandati voi, eu nu prea am timp si rabdare sa gatesc si in marea majoritate a timpului comand, dar am luat teapa de prea multe ori in ultimele 2 luni incat am zis ca n-ar fi rau sa reinviam topicul asta.

17. #77 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu comand pizza de la Dominium, nu am avut probleme cu ei pana acum, dar nu i-am descoperit de mult timp si s-ar putea ca cele 10-15 comenzi de pana acum sa nu fie complet relevante. Au destul de multe ingrediente si au pizza custom pe care iti pui ce vrei tu.

18. #78 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudy: eu pe cand stateam in Bucuresti, pt. haleala cu livrare ma bazam pe cateva surse:

Ca si tine, pt. pizza de obicei apelam la Jerry's Pizza, Pizza Hut Delivery (mai ales in zilele cu oferte) si Presto (desi in ultima vreme lasau de dorit)

Pentru mancare gatita insa, aveam diverse surse (in functie de pofte). Aveam 2-3 firme de catering (gen Burtoni.ro) si apelam la restaurante cu delivery (ge wuxing.ro)

In perioada in care lucram pe teren, merita City Grill (unde mai primeam niste puncte bonus)... si in rest KFC, McDonalds & Co. sa traiasca!

19. #79 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De la Dominium am mai comandat in trecut si chiar erau ok, insa de aproape 2 ani nu mai livreaza in zona mea si atunci nu am mai cum sa comand de la ei. De KFC, Mc's si chestii de genul sunt scarbit de prea mult timp, iar in plus de asta, ei nici nu livreaza.

Mie Pizza Hut nu imi prea place, mancarea lor are gust de mancare congelata, pizza de la ei e ca o placinta legata, e foarte aiurea si personal nu imi place deloc

20. #80 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Restaurante vegetariene bune prin Bucuresti? Sau mexicane...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast