Your post count prohibits you from posting new replies in this forum! Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Da ce ai man cu ei. Sincer nici eu nu suport pirateria dar cand mi-am numarat jocurile care zac umplute de praf in vitrina si am vazut cati bani am aruncat pe ele m-a cam facut sa-mi schimb parerea.Fiecare face ce vrea cu consola lui. e o tara libera nu mai fiti comunisti .
Baieti,vreau sa-mi cumpar un monitor tv sau televizor care sa fie full hd(nu neaparat led) de maxim 66cm.Am gasit un sharp aquos ffb. dar ceea ce ma deranjeaza,este f.ca are timpul de raspuns de cca 6.5 ms,iar dupa cum am auzit,timpul de raspusn treb sa fie cat mai mic ca jocurile sa ruleze repede.Ce imi recomandati?
Cumperi un TV c�t mai performant, jocurile se mișcă mai repede, se știe!
in loc sa ii spuneti omului ca nu stiti..sau ca nu vreti sa ii spuneti,va coborati la un nivel jenant de a face critici si de a face pe aia smecheri care au bani sa isi ia jocuri originale....ca cica voi munciti...si de aia aveti bani de ele. pun pariu ca sunteti niste copii cu ochelari cu dioptria de 6 pe ambii ochi si plini de cosuri...care toata ziua dupa scoala ...va jucati intruna si cereti parintilor bani de jocuri. daca omu vrea sa o modeze...treaba lui..daca a luat-o modata iarasi treaba lui. nu mai tot latrati "originalilor" ajutati cu un raspuns sau gura.
WOW.Ce-mi place ca omuletul acela compara acneea, probleme olfactive, adolescentii cu jucatul pe o consola, respectiv modarea ei.Chiar WOW! Haios si trist in acelasi timp.
mesaj catre RO-Mircea... stiu ca nu postezi nimic aici ci doar citesti, cred ca nu poti face nimic nici chiar tu pt a rezolva problema dar da-mi un mesaj te rog sa-mi explici ce sa intamplat....
Originally Posted by Graft
tacconi, vezi că există PM, folosește-l cu �ncredere.
Originally Posted by tacconi
daca aveam cum era bine.... pana acum luam legatura cu el doar prin ps3... este o umbra... apre in orice joc online si poate face orice... am ramas stupefiat de fiecare data... scuze daca am deranjat pe cineva cu postul meu... stima
Feriti-va de RO-Mircea!! Este o umbra ce apare in orice joc online si poate face orice. Ati fost avertizati!
Salut deci am o mica mare problema baieti cine ma poate ajuta mi'am facut cont pe psn acuma fro 4sapt m'am jucat linistit aveam doar romani la add friend's am avut si italieni care ma intelegeam ok +n'am vb urat si n'aam donwloadat nimic free si akm cand fac conectiune prin wireles pe la trei 3neturii imi da eraore psn nu stiti de ce va rog ajutatima si pe mine cu problema asta
Originally Posted by Csander
E o problema cu PSN-ul... se discuta pe celelalte thread-uri.
a luat legatura cu mine RO-Mircea care eu cred ca e printre cei mai buni hackers de la noi si mi-a spus ca da pariu ca in momentul asta nimeni de la sony nu stie o data sigura.... dar nu are rost sa m-a contrazic cu voi... mai vorbim pe 4 de ziua mea.....
RO-Mircea strikes again!
Se pare ca are legaturi si cu Hacker, cel cu care Sony are probleme.
Your post count prohibits you from posting new replies in this forum! Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Bookmarks