Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 56 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1118

Thread: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti

1. #701 SP
    Member Mariush's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post970565

Nu-i bai, ne invata scoala vietii ce trebuie sa stim...

P.S. are si report de la mine...mmmmmmmmonster kill

2. #702 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deleted... m-a luat durerea de cap...

3. #703 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai macar de se salva ce a zis baiatul, sa putem rade si peste cativa ani cand recitim topicul cap coada pentru o portie de ras.

4. #704 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai macar de se salva ce a zis baiatul, sa putem rade si peste cativa ani cand recitim topicul cap coada pentru o portie de ras.
    Credeam ca a dat Mariush quote. Uite aici ce a "scris":
    Quote Originally Posted by fakegame13 View Post
    ......Am uitat sa specific motivul pentru care m-am retras din campionat,asa ca sa stie toata lumea de aici ce fel de oameni avem si noi in tara asta.

a inceput asa....l-am sunat pe the spider acum cateva zile si a trebuit sa joc ultima etapa cu el.mi-a zis ca jucam a 2 zii....dar nu a mai dat nici un semn,,,daca vroia sa joace ma cauta desi a trecut 10 zile....al 2 motiv e foarte interesant.eu m-am inscris in campionat datorita lui donbassil care sa rugat de mine si de moarteapasiuni....cica o sa fie mishto distractiv....mda....nu e chiar asa cand te chinui sa dai de unu si de altu ca sa joci meciurile....
    dar hai sa va zic bomba finala.am vorbit cu donbassil sa jucam niste amicale acum cateva zile...a castigat vreo 2 zile la rand doar el,2-3 meciuri pe zii.radea de mine cu gura pana la urechi(om destept) si nu am zis nimic ma facut praf cu ou si cu otet ca sunt slab si ca nu sunt de nivelu lui,
    dar sa intors roata am jucat iara cu el.primu meci l-am batut 2-1 dupa ce a condus 1-0 si a inceput cu mesaje ca am avut bulan,,,,,, dar al 2 meci in min 40 a dat quitgame dupa ce am avut 3-0.totusi era un amical el cand a avut 4-1 eu nu am sints jocu,dar bomba ii ca sa suparat ca de ce l-am facut prost....eu nu lam facut sa facut singur avand in vedere ca joci cu un PRIETEN.....nu ai cum sa stingi jocu...trebe sa fii tzaran sa faci asa ceva ....pe langa asta ma sters si de la prieteni spunand ca eu sunt nesimtit......ea explicane doncopilas(donbassil) comportamentu tau asta de copil ca stie toti de tine ce fel de jucator esti tu......

---------- Post added 29-04-2013 at 11:21 AM ----------

si mesaj de la MOARTEAPASIUNI pentru donbassil:esti un prost si stiam de la inceput....imi pare rau ca te am cunoscut!

5. #705 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Si uite asa ajung la tensiune 19, atac cerebral ^

6. #706 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by sollo View Post
    cel de PS3 este cel mai bun pentru mine...dar am jucat numai cu el, nu am incercat cel de xbox(care am auzit ca e cel mai bun), dar oricum nu cred ca asi mai avea rabdare sa joc si dupa un controller de xbox
    Greu sa joci dupa el

7. #707 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vad ca joaca poker, are o pereche de Asi

8. #708 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by DeMons View Post
    Vom vedea ce mai lanseaza Intel-u . Daca apare generatia a 4-a, mai scad preturile la i5 3rd gen???.. C-am scump un i5 3570k..suntem de mult in "era" quadcore-urilor si preturile al dracu daca scad. i5 3570k si i7 3770k sunt aproape la fel(performanta), uneori i5 scoate mai mult iar alte ori i7.
    AMD v-a lansa(t) seria G si inca una parca..
    Totusi Intel HD 4000 nu se compara cu AMD Radeon HD 7660D. (A10 5800K BL)

https://www.youtube.com/watch?v=LCFLqBgX4Ac
    V-a luat durerea de cap?c-am eu una....

9. #709 SP
    Member TheSpider's Avatar
    chiar m-a sunat fakegame credeam ca am jucat cu el habar n-aveam cine e. e un moldovean din ce mi-am dat seama de la telefon.

10. #710 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Moaaar...acum serios.Un warning n-ar strica tipului si pentru ca e agramat, dar si pt. ca abereaza in legatura cu ce zice
    Quote Originally Posted by DeMons View Post
    Uitate la Gaming, nu la bench-uri.

Intel in zona GPU nu o sa faca mare chestie.

APU-urile oferite de AMD sunt foarte bune si la pret mic, bine in romania cu TVA si importatori astia v-a fi un pic mai mult de cat pretul recommandat.

OFF2: Ex Radeon HD 7990 "MALTA" e 999$=32 mill, dar in Romania importatori au gasit pretul perfect 59 de mill .

Revenin l-a subiect, sunt curios ce performanta vor scoate gen 4 Intel.

11. #711 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mikael View Post
    pt cei care cumva nu apuca sasi ia bilet online, veti putea gasi si la intrare la conventie deci nu e nici un motiv de panica

also miam luat si eu ae pt pc pt cei care mai sunt pacolo id: kazamamike
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post972524

Alt user cu state vechi in pocirea limbii romane. Dupa destule warning-uri am realizat ca omul oricum n-are nicio treaba si se complace in dizgratie. Cautati-i posturile, in majoritatea e o mizerie de nedescris, o romgleza de cea mai proasta speta.

12. #712 SP
    Junior Member DJAndy's Avatar
    Quote Originally Posted by gforce View Post
    Schimb Call of Duty black ops astept ofertele voastre.
    Starea jocului: Jocul este PAL full english, are carticica, sidiul intretinut perfect, merge online, carcasa. Toate sunt originale microsoft.
    Pentru un pret spunetim.
    Pentru mai multe detali ma puteti contacta prin:-PM
    -telefon: 0723972071
    [email protected]
    Auuu!

13. #713 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    ma autodenunt..las Partidul sa ma pedepseasca..de fapt il rog..e spre binele meu..
    Baga-ti degetele in priza daca nu sunteti socati destul..
    Soca-ti-va ! Apare plants vs zombies 2!

14. #714 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ma autodenunt..las partidul sa ma pedepseasca..de fapt il rog..e spre binele meu..
    Pe mine cel putin m-a socat

15. #715 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    daca mai jucati (inca) da-ti un add...id il aveti mai jos

Greşit

16. #716 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Luffy123 strikes back:

Cine Joaca NUNS3 PS3
    NU prea stiu cum se joaca ca e primul joc naruto jucat pe consola
    Asi dori ca cine joaca sa facem meciuri sa ma invat Combo Prieteni si sa facem cat mai multe
    Numele meu in joc este KiilBee

17. #717 SP
    Junior Member Luffy123's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Luffy123 strikes back:
    Scuzati Gramatica Si pentru thread nu prea am stiut unde sa il postez

18. #718 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Pa imedebe ieste nota optvirgulaunu. Nu va mai aruncati cu capul inainte, inainte sa verificati. Ieste posibilitatea ca o persoana sa fie de acord 100% cu ce scrie imedebeul.
    Oh God...

19. #719 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    My guess..incerca sa para interesant..un analfabet nu poate sa scrie asa..iar apoi asa..

Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Atata timp cat filmul are o nota asa de mare ce mai e de zis? Du-te sa-l vezi linistit ca merita vazut. Ieri a fost avanpremiera in Romania si la cinematografele cu 2 pe un bilet cu orange film nu mai aveau locuri decat in primele 2 randuri, asa ca m-am dus la cinema city in sun plaza unde nu e valabila oferta cu orange film.
    Nici eu ...dar macar nu e agramat....i'll give him that..

20. #720 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    N-am inteles nimic din ce ai citat, deci am impresia ca o forma de cretinism e totusi prezenta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 56 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast