Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Bioware vrea PS3!

1. #1 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

Bioware vrea PS3!

Versiunea de Playstation 3 a jocului Dragon Age Origins a fost criticata pentru problemele de performanta, dar Bioware spune ca acum s-au familiarizat cu platforma. Ca urmare, studioul planuieste sa extinda numarul de proiecte ce vor fi disponibile pentru PS3 �n anii urmatori. Bioware a facut un parteneriat cu Edge of Reality, un studiou specializat in producerea de jocuri de consola, in special pentru Playstation 3, �n vederea asigurarii ca vor avea cunostintele necesare pentru a crea jocuri pentru această platforma. Cei de la Bioware cred ca PS3 este o platforma cheie, asa ca vor continua sa o sprijine. Pana nu demult, Bioware a fost un studiou dedicat consolei Xbox 360, cu PC-ul luand un rol secundar, lucru ce s-a schimbat odată cu Dragon Age.

De acum va puteti astepta sa vedeti din din ce in ce multe jocuri Bioware pentru Playstation 3, poate nu chiar Mass Effect, dar cu siguranta pe succesorul sau.
    Attached Images Attached Images dragonageorigins_10.jpg

2. #2 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Bioware n-a fost niciodata dedicat xbox-ului, sa fim seriosi... Au scos seria Baldur's Gate pe piata (PC) prin 1996 (daca nu ma insala memoria), au avut Neverwinter Nights, Icewind Dale, s.a.m.d., toate pe pc.

Cu Edge of Reality au lucrat si la Dragon Age: Origins...

Ultima fraza e foarte tare, daca e adevarata: Mass Effect 2 iese "cu siguranta" pe PS3?

Legalize!

3. #3 SP
    Member kane86's Avatar
    Probabil se referea la succesorul ME 2. Cand a spus "poate nu chiar Mass Effect", era de inteles ca nu se refera la ME 1, deja aparut....

4. #4 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    sa nu fie vorba de succesorul lui ME 2
    nu de alta dar din cate am citit nu se prea auzea nimic de ME 2 pe ps3

5. #5 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Nu am jucat Dragon Age nici pe xbox, nici pe alta consola, nu prea este genul meu, dar din comparatiile care le-am vazut pe gametrailers si pe ign, varianta de PS3 are grafica mai buna decat xbox la texturi, umbre si distanta la care se vede si nu este o parere de fanboy (eu am xbox). Daca Bioware o sa reuseasca sa continue dezvoltarea de jocuri pentru PS3 la standarde ridicate asta este un lucru bun pentru posesori, pentru ca o sa fie mai multe western RPG.

6. #6 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    can't w8 for this!!!!!!! bestiale toate jocurile de la Bioware .... cred ca e singurul studio la care pot sa spun ca mi-au placut absolut toate jocurile , de Baldur's gate la Icewind , NwN , Mass effect .... iar acum Dragon Age ... daca esti fan Rpg , esti fan Bioware ...... also , stie cineva daca Dargon Age e bazat pe reguli DnD precum Nwn sau Icewind ? n-am apucat sa-l joc ....

7. #7 SP
    Nu este acelasi set de reguli ca la NwN si Icewind Dale, este AD&D in alta versiune.

8. #8 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    Nu am jucat Dragon Age nici pe xbox, nici pe alta consola, nu prea este genul meu, dar din comparatiile care le-am vazut pe gametrailers si pe ign, varianta de PS3 are grafica mai buna decat xbox la texturi, umbre si distanta la care se vede
    Asta e confirmat si in review de gamespot. Cu referire in special la Dragon Age, stirea e pe invers, varianta xbox arata mai putin bine.

9. #9 SP
    Junior Member Diabolik's Avatar
    Eu joc Dragon Age pe ps3 acum si pot sa confirm ca are probleme de frame rate destul de des.
    De asemenea in collectors edition-ul de ps3 nu este inclusa armura de Mass Effect 2

10. #10 SP
    Eu il joc pe 360 si pot sa confirm ca cine se asteapta ca grafica sa fie mai mult decat functionala intr-un joc ca asta is missing the whole point .

11. #11 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu il joc pe PC si desi suntem pe un forum de consolisti trebuie sa recunosc ca pe PC e cel mai bine de jucat, si nu vb aici de grafica ci de gameplay.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.