Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 45

Thread: Kinect si protectie Anti-RRoD

  1. #1 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

    Kinect si protectie Anti-RRoD

    Pe forum multi su-a plans ca cei de la Microsoft nu au rezolvat problema incalzirii consolei, din fericire noua versiune de Xbox 360 contine o protectie anti-rrod, daca o putem numi astfel. Atunci cand xbox-ul atinge temperatura critica, aceasta va afisa un mesaj de avertizare pe televizor, iar butonul de power va palpai cu o culoare rosie, atunci consola se va inchide si va putea fi repornita doar atunci cand butonul de power se va stinge. Deasemenea, Kinect a fost afisat pe site-ul oficial "Microsoft Store" cu pretul de 150$, pret cu care a aparut si pe site-uri precum "Amazon", "Wal-Mart" etc. Chiar daca nu este inca oficial, sansele ca noul motion controler de la Microsoft sa coste 150$ sunt destul de mari.
    Attached Images Attached Images kinect.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Interesant. Deci asta inseamna ca inca sunt probleme cu incalzirea, odata ce au introdus un astfel de "feature"... Pe de alta parte, e buna ideea pentru cei care isi tin consola prin sertare, explicand ca e aer suficient acolo

  3. #3 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Mi se pare o tampenie, si pun pariu ca butonul ala o sa inceapa sa palpaie doar in puncte culminante. Deja cred ca nu mai e nici incompetenta, nici vreo strategie de marketing, ci doar sfidare... Ridicau in slavi noul chipset Walhalla cum ca nu are moarte si acum ne spun ca sunt sanse de rrod.

  4. #4 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Tot metoda mea cu Noctua NH-D14 pe Valhalla o sa fie cea mai buna

  5. #5 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Interesant...interesant....dar cand joc un joc un MW2 in multiplayer si se incalzeste consola....ce fac?...astept sa se raceasca?...pai intre timp imi trece cheful

  6. #6 SP
    Junior Member AlexOne's Avatar
    Microsoft fail.... din pacate. E ca atunci cand esti cu o super tipa , aia e fierbinte si dornica si in cel mai culminant moment ... fleosc ... tre sa astepti. Oare ce pofta de continuare e in ambele cazuri ?

  7. #7 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    era mai util ceva de genul: Consola are 60 grade, iti apare pe ecran un mesaj de avertizare care sa nu te scoata din joc. Peste 10 minute consola atinge 70 de grade iar mesajul devine mai "enervant". Consola atinge 100 de grade, se opreste singura dar inainte da un telefon la pompieri....

  8. #8 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    nops66 nu este sfidare, pentru ca sfidarea nu le aduce bani, este marketing 100$ ! Ce aduce mai multi bani ? o consola care tine 10 ani ? sau o consola care are termen de garantie 1 an si ea se strica de 2 ori pe an ? Si ca sa vezi cat de infometati sunt pentru bani, cu kinect nu puteau sa faca legatura intre kinect si xbox cu USB, trebuie o mufa speciala care te obliga sa cumperi un cablu sau o consola noua ! Damn m......uckers !

  9. #9 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ai inteles de te-ai spart. Nu te obliga sa cumperi un cablu, te scapa de folosirea inca unui cablu pentru alimentarea Kinect care va fi separata.

    Cum poate sa aduca mai multi bani o consola care se strica atunci cand inca e in garantie si se va intoarce la ei?

    Nu inteleg totusi de unde atata panica. OK.. avertizeaza cand se supraincalzeste.. DAR cine a spus ca se supraincalzeste des?

  10. #10 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Eu nu inteleg de ce va agitati atata...Daca sunteti obisnuiti cu cel vechi, cu cel nou o sa fie usor ... Stiti destul de bine ca M$ nu ou vazut in viata lor bani ( altfel ar fii fost mult mai ieftin un Kinect, chiar daca e o tehnologie avansata ), un xbox e mai ieftin, decat accesorile pe care trebuie sa le mai cumperi (ma refer la unele, nu in cazul 360-ul cel nou)

  11. #11 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    Cum poate sa aduca mai multi bani o consola care se strica atunci cand inca e in garantie si se va intoarce la ei? Pentru ca consola are o durata de viata mica, aproape identica cu garantia, ai inteles ? De ce noul xbox are garantie doar 1 an ? pentru ca este mai durabila ? pai atunci puteau sa faca garantia 5 ani.

  12. #12 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu stiu de cand urmaresti produsele. Daca apari la sfarsit, logic ca nu stii decat ce era la sfarsit.

    Xbox360 a avut garantie UN AN pana recent, cand au crescut garantia la 3 ani DATORITA RROD-ului. Din start s-a spus ca garantia de 3 ani acopera doar RROD.

    Today, Microsoft announced that it is once again revamping its warranty scheme for the Xbox 360. After mounting anecdotal evidence of the system's failure rate due to the dreaded "red ring of death" (three flashing red lights on the console's front panel), the publisher is changing its warranty to cover systems affected by the red ring for three years from the date of purchase. Any console that suffers the aforementioned failure in any territory the 360 is sold can be returned to Microsoft for repair for free, because the warranty also includes shipping charges.
    Noi aici discutam de tarile unde se vinde oficial. In Ro nu se vinde oficial si nu s-a vandut NICIODATA oficial. Ce fac cei de la Gameshop, cu garantia de 3 ani este pe responsabilitatea/ banii lor. Punct! Nu compara M$ international cu ce ai in Ro.

    X360 a avut garantie un an, DOAR IN CAZ DE RROD, 3 ani si anumiti selleri mai ofereau 3 ani dar, yet again, pe banii lor, separat de M$.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din "pacate" in Romania vor fi obligati sa dea garantie 2 ani... pt. ca asa e legislatia. Bine, ca legislatia nu prea spune cum se procedeaza cu produse care nu se vand oficial

  14. #14 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Atunci cand xbox-ul atinge temperatura critica, aceasta va afisa un mesaj de avertizare pe televizor, iar butonul de power va palpai cu o culoare rosie, atunci consola se va inchide si va putea fi repornita doar atunci cand butonul de power se va stinge
    ...și dacă omul e ON-LINE �ntr-un meci (Gears, Tekken, Fifa, MW, Halo, etc.), ce face? E forțat să stea pe tușă minute bune p�nă ce se răcește grill-ul? (să nu vorbim de eventualele penalizări de pe LIVE pentru quit subit).

    Cool.

  15. #15 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Noul model este mai bine ventilat decat cel vechi, daca ai consola amplasata undeva unde sa aiba aer, cred ca astfel de intamplari sunt foarte rare. Gandeste-te ca asta se intampla numai in stare critica .

  16. #16 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Kinect Sensor for Xbox 360 - Buy from Microsoft Store

    sunt curios ce pret va avea bundle-ul.. 1500 lei, or what? -1000 rep MS.
    totusi, pretul nu a fost inca anuntat oficial..

  17. #17 SP
    Banned cryyo's Avatar
    "sa asteptam sa se raceasca"

    In ce termeni se discuta despre o consola next gen!!!
    Imi aduce aminte de televizorul meu pe lampi.

  18. #18 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    HA ha ha, asa au zis si cu consolele care sunt acum, ca se aprind doua leduri rosii din care se intelege ca e overheat. Multi au primit RROD inainte de ledurile alea doua. Eu cred ca vor fii probleme. Uitati-va la carcasa aia. E mult mai mica, inghesuita si silentioasa "cica".

  19. #19 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Adevarul e ca ne si place sa dramatizam ca romani...cred ca e genetic after all..altii pe afara au majoritatea reactii pozitive sunt multumiti, merg si fac trade-in cu consolelele vechi 360...noi stam si ne gandim la ce e mai rau desi nici n-am pus mana pe ea.

    360 Slim - $299. 250GB, built in Wifi. Available later this week. - NeoGAF

  20. #20 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Khan, nu te enerva. Atat timp cat nu avem date clare de genul X console se strica in 6 luni, X console in 12 luni, X console in 24 de luni nu prea avem cum sa spunem daca garantia de 1 an care se dadea afara e de ajuns sau nu. Personal cred ca media a amplificat mult asemenea incidente care intr-adevar, nici ele nu au fost chiar putine si uite asa s-a ajuns la o isterie nejustificata.

    Cat priveste noua "functie" mi se pare o idee buna implementata prost. Functia respectiva nu este una de avertizare, ci un fail-safe care stinge consola cand aceasta ajunge la o temperatura setata de ei, tocmai ca sa nu ii permita sa creasca pana la un nivel la care ar face poc...sau boom dupa preferinte. Ca te scoate din joc, well, asta e viata. Frumos ar fi fost sa mai fi existat un nivel de temperatura, de avertisment, in sensul ca, ar fi trebuit sa iti apara un mesaj care sa-ti zica....dude, I'm hot, dupa care la citeva minute cand atingea temperatura critica sa se stinga. In felul asta ar fi avertizat jucatorul ca trebuie sa-si incheie repede socotelile si sa iasa. Repet, functia e buna, dar e imho e implementata prost. Cu toate astea.....citi credeti ca vor avea nevoie de asa ceva? Probabil ca veti zice multi asa cum imi vine si mie sa zic insa mai exact cit de multi asta nu vom sti niciodata iar in lipsa acestei informatii termenul de multi poate lua orice forma/procent....de la persoana la persoana. Adevarul e ca lumea e bucuroasa momentan cu noul model, ca are totusi functia asta in plus, ca poti sa pui hdmi si optic in acelasi timp fara sa mai ai nevoie de adaptor, ca arata cooooool (sper ca nu e gri ca primele elite-uri care erau negre in poze si gri in realitate), deci overall pare sa fie un pas inainte.

    care e faza cu mufa ptr kinect? nu se poate instala kinect pe consolele actuale?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts