Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 22 of 22

Thread: Batman Arkham City Collector's Edition detaliat

  1. #21 SP
    Member Legolas13's Avatar
    1. ce treaba are ubisoft cu asta ?
    2. toate statuile kotobkiya vin cu certificat LEGAL de autenticitate, in care spune clar sculptorul, numarul statuii, locul de fabricatie si stampila de aprobare. tu chiar crezi ca ei ar scrie Made in Japan, daca a fost facut in China ?
    3. Da, sunt sculptate. Daca te-ai uita pe cateva site-uri de statuete (cel mai mare fiind www.statueforum.com) ai vedea ca acolo, fiecare firma de statui are propriul thread in care sunt postate iamgini de WIP-uri, unele chiar cu artistul in timp ce luceaza, si nu am vazut niciodata la o anumita statuie, alt artist decat cel mentionat de ei.

    Prietene, las-o moarta. Tine-ti parerile pentru tine, ca aici nu convinge nimeni pe nimeni de ceva. Noi cumparam statui, ne interesam, avem conturi pe forumuri, vorbim cu sculptorii. Voi vorbiti despre viata si faptul ca totul se face in CHina pe un profit mic. Din punctul nostru, al colectionarilor, de vedere, vorbiti in necunostinta de cauza, de aceea fiecare isi va pastra parerea.


    Si totusi, ce treaba are Ubisoft cu asta ?!

    Ati rmas in epoca de piatra din 1989 cand abia aparusera la noi figurine Kenner sau Toybiz si acum va dati mari ca sunteti in cunostitna de cauza. Obiectele de colectie au evoluat mult de atunci. Si da, statuile sunt intr-adevar hand-painted si hand sculpted. O sa-i fac poze statuii cand imi vine CE-ul, doar asa, de "in your face". Pana una alta am 12 statui acasa si nici una nu a dezamagit. Daca voi nu vreti sa luati ca domne ar fi veo conspiratie la mijloc pentru profit, ok, treaba voastra. noi, astia mai prosti (dupa parerea voastra) vom pune botul si vom lua, pentru ca e de colectie si, avand experienta cu Kotobukiya in trecut, cumparam cu incredere pentru ca stim ca ofera calitate. Pretul nu justifica materialele folosite si pretula cestora, ci munca depusa. Si chiar daca isi primeste artistul 10 dolari din ea. 10 dolari x 100 de statui sunt 100 de dolari, daca adaugi si alte proiecte la care lucreaza, eu zic ca face un profit lunar mai mare decat toti dintre noi, de aici.

    Firmele de succes au ajuns acolo prin munca depusa, nu cat de oieftine sau scumpe sunt materialele folosite, ci ceea ce au stiut sa faca cu ele.

  2. #22 SP
    Member Legolas13's Avatar
    sdcc-2011-dc-direct-58_1311381353.jpg sdcc-2011-dc-direct-57_1311381353.jpg sdcc-2011-dc-direct-59_1311381353.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Batman Arkham City detaliat By erik95 in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 11-08-2010, 16:18

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts