Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 75

Thread: OnLive - disponibil acum si in Europa

1. #21 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ma bucur sa vad ca pot accesa OnLive din nou (a fost o perioada in care romanii, cel putin, nu mai puteau folosi OnLive), mi se pare un concept extraordinar. Si merge destul de bine, majoritatea jocurilor putand fi jucate fara probleme.

2. #22 SP
    Junior Member Biscuite's Avatar
    Deci avem si noi acces la serviciu nu? sa joc ceva Demo-uri si resturile? Nu avem ceva limitari, eu inca nu am incercat sa il testez ca am crezut ca nu avem acces noi la el...

3. #23 SP
    Member LeGenD's Avatar
    aveam tot timpul acces...nu era vorba de aia....doar ca se misca super infect(cel putin mie)....acum probabil o sa avem peering mai bun.

4. #24 SP
    Aa, mersi mult, si eu cand era doar US am avut cont, si l-am lasat balta dupa 10minute din cauza lagului, am crezut ca e ceva Teritorial Limit, anyway, Mersi

5. #25 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    doar ca se misca super infect(cel putin mie)
    ...si se vede infect. Onlive-ul asta reuseste sa randeze 640-480 ?!

6. #26 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Pana nu ofera suport minim 720p cu lag aproape zero nici nu ma gandesc sa-l incerc. 480p + lag mare = gluma proasta.

7. #27 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    ...si se vede infect. Onlive-ul asta reuseste sa randeze 640-480 ?!
    indeed

8. #28 SP
    Se vede ceva in gen 480p, dar se vede destul de clar, pentru un laptop se vede chiar bine, am jucat Mafia 2, Metro, dar din pacate am lag la mouse inregistreaza miscarile dupa 2 secunde, al naibi nici sa conduc nu mai stiu, totusi sper ca isi vor imbunatati serviciul...

9. #29 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Biscuite View Post
    Se vede ceva in gen 480p, dar se vede destul de clar, pentru un laptop se vede chiar bine, am jucat Mafia 2, Metro, dar din pacate am lag la mouse inregistreaza miscarile dupa 2 secunde, al naibi nici sa conduc nu mai stiu, totusi sper ca isi vor imbunatati serviciul...
    ...si audio 2.0.
    Nu stiu cum vad unii aceasta situatie, si cum se impaca cu ea, dar eu nu as fi dispus sa ofer ore intregi din viata mea stand sa ma benoclez la 480p cu 2.0. Revolutie in gaming my ass !
    O fi bun cand ai plecat cu leptopul nu's pe unde si te plictisesti.

Am inteles ca merge si pe iPad. Apropo de asta, a postat MonkY pe aria lui iPad o stire despre noul joc "cutare" (nu mai stiu cum ii zice) si a pus un video cu gameplay. Pfff, pai cum se vedea...haha, ani lumina de Onlive.

Nu am nimc cu acest serviciu. E bine venit, conceptul e interesant, dar parca...

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys... v-ati gandit ca serverele OnLive se prind ca nu aveti latenta/banda care trebuie (si ca nu sunteti din UK)... motiv pentru care va trece in 480p? Sunt o gramada de reviews (use google) cu britanici care spun ca joaca linistiti in 720p la 60fps (5Mbps required - 6.5Mbps optimal).

Daca e careva dintre voi in UK si poate testa... parca Tudoran era pe-acolo

P.S. Exista si posibilitatea ca la 720p sa nu ajungi decat cu "consola" lor oare? Ehh, in timp vor veni raspunsuri la toate intrebarile... Oricum, e un inceput. Si poate un semn de intrebare pentru colosi precum Sony, Microsoft, Nintendo... desi au si ei ideea de cloud gaming in prospecte. Macar acum au de unde invata din greseli, nu?

11. #31 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Clar, cei cu serverul in curte vor putea ajunge si la 720.
    Apropo de cloud gaming, ce vor face impatimitii de "Collector Edition" ?!

12. #32 SP
    E un serviciu bun dar mai au mult de optimizat, dar eu nu m-as axa pe el, prefer sa am consola mea, jocurile mele, cand pica netu meu ( ura eurocable lol ) mai mereu, ma pot juca linistit frumos, nu sa ma tem ca daca fratemio se joaca la el pe pc sau descarca ceva sa am eu probleme cu streamingu, oricum, as cumpara un joc asa la 1Euro, dar lag-u de la tastatura si mouse-u ma face sa nu...

13. #33 SP
    Member emanuel's Avatar
    eu inca nu vad exact care e revolutia cu onlive-ul. Exact ce aduce nou ?
    de ce asi descarca un joc de la ei in loc sa il cumpar in varianta retail ?
    si ce avantaje imi aduce ? (in afara de faptul ca ma pot juca pe buda, vorba cuiva) faptul ca ma pot juca pe ecranelul minuscul de la ipod/ipad si alte traznai de genu ? la ce mi-am mai cumparat ditamai plasma atunci ?
    Daca intr-adevar calatoresc mult timp si ma plictisesc de moarte si vreau neaparat sa joc ceva cand sunt plecat de acasa, imi iau un psp sau un nds - macar joc niste exclusivitati. Asa ca pt mine onlive-ul e o prostie, nicicum revolutie - pt ca nu revolutioneaza nimic - ma rog, afara de faptul ca acum poti juca cod stand pe buda.
    apropo, la ce ai nevoie de 720p pt un ecran de...cat are un ipad, 4' ?

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    apropo, la ce ai nevoie de 720p pt un ecran de...cat are un ipad, 4' ?
    Elev emanuel: Stai jos! Azi ai nota 4. iPad-ul nu are 4" ci 9.7" (fata de un PSP care are 4.3" - exceptie Go cu 3.8").

Exclusivitatea nu vine de la faptul ca te poti juca pe buda... pfft. Cloud gamingul, ca ne place sau nu... e urmatorul pas in gaming. Ca nu e el prea bine realizat prin streaming video, asta e altceva. Probabil cei de la Sony/Microsoft vor gandi mai bine lucrurile, astfel incat sa nu mai fie nevoie de full streaming, si o parte din munca sa o execute consola.

Pe de alta parte, pentru cei care sunt atat de reticenti... aratati-mi si mie va rog un PC sau consola de 69.99 (lire) care poate sa playeze Dirt 3 Nu-ti trebuie decat jucaria lor, un TV si net. Net si TV avem toti...

Don't get me wrong, raman fan console pana la moartea, dar asta nu inseamna ca spun NU oricarei alternative. Si sa fiu sincer, m-am jucat mai mult pe iPad lately decat pe PS3... so...

---------- Post added 25-09-2011 at 01:11 PM ----------

Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Apropo de cloud gaming, ce vor face impatimitii de "Collector Edition" ?!
    Asta e o intrebare grea. Valabila insa nu doar la OnLive, ci la tot ce inseamna digital distribution. Daca stam si ne gandim, Android si iOS au omorat ideea de Collector Edition

15. #35 SP
    @MonkY oncloud gaming nu cred ca e urmatorul pas in gaming nici decum revolutionar cum zice ei, dar e o varianta optionala, nu cred ca cei de la AMD/Intel/nVidia doresc sa nu-si mai vanda placile lor ca s-a inventat o revolutie noua, oricum gameri se for axa pe puterea de sub capota lor decat pe o masina pe care nu o detine ei si au acces limitat la ea, cei care nu prea isi permite sau nu vor sa bage bani in PC-uri si vor sa joace jocurile noi ultima generatie vor folosi servicile oncloud gaming, sau isi cumpara o consola, eu de la PC am trecut la console, e mult mai eficient decat sa bag atatia bani in placute ca sa duc ceva bun...

16. #36 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    (fata de un PSP care are 4.3" - exceptie Go cu 3.8").
    Nu mai zic nimic.

17. #37 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Biscuite View Post
    nu cred ca cei de la AMD/Intel/nVidia doresc sa nu-si mai vanda placile lor
    Ii doare la basca pe cei de la Onlive ca nVidia nu mai vinde.

18. #38 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am jucat FEAR 3 Demo si Dirt 3 Demo pe OnLive. Merge si arata superb. Jos palaria, daca ajunge si in Romania si pretul jocurilor e la jumatate fata de varianta cu disc, cea palpabila, imi vand consolele si trec pe OnLive.

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Nu mai zic nimic.
    Eh, si tu acum... m-am grabit la scris (mea culpa). Era invers

---------- Post added 01-10-2011 at 01:09 AM ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am jucat FEAR 3 Demo si Dirt 3 Demo pe OnLive. Merge si arata superb. Jos palaria, daca ajunge si in Romania si pretul jocurilor e la jumatate fata de varianta cu disc, cea palpabila, imi vand consolele si trec pe OnLive.
    Unde ai testat, pe ce, in ce conditii, ce rezolutie? Probleme cu lagul?

20. #40 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Probabil cum am testat si eu demo-uri. Pe calculator, cu aplicatia lor si un gamepad de X360 (desi e posibil sa mearga o simpla tastatura + mouse).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast