PES a fost si sigur va ramane si in 2013 cel mai bun joc de soccer, fifa e copil mic( e facut pt copilasi).
PES a fost si sigur va ramane si in 2013 cel mai bun joc de soccer, fifa e copil mic( e facut pt copilasi).
PES 2013 | PES 2013: Introducing Kei Masuda | The official page for Konami-PES2013.com
---------- Post added 01-06-2012 at 09:29 AM ----------
A incercat cineva demo-ul ? Mie imi pare promitator, but then again, asa mi s-a parut si la 2012 si varianta finala a fost o catastrofa.
nu te astepta la cine stie ce minunatie, nu difera cu mult de 12. acelasi blur turbat, aceleasi animatii, iar jucatorii inca se misca in 8 directii.
preorder fifa 13.
ma tenteaza varianta PC cu cd-key pentru download digital .. am vazut ceva pe la 30$ dar nu'mi dau seama de unde il descarc(precum FIFA PC de pe 'origin') .. cum mai sta PES,comparativ cu FIFA,la 'online' .. ?lume multa sau ..
plusuri pentru pase&suturi,evident .. plus,destul de mare,cu stadioanele din liga spaniola .. parca atmosfera este mai 'vie'(comentariul,ar fi cazul unui upgrade) .. ramane o alternativa interesanta la FIFA ..![]()
In ultima perioada am cam ignorat Pes din cauza lipsei de manager mode si din cauza lipsei de licente.Poate anul acesta se va toloni la mine pe raft , dar ramame de vazut.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
@x2z .. incerc sa nu dau inapoi din cauza raspunsului tau ..mi'a mai zis cineva ca,la cel din 2010,era 'lag',la fel de 'multa' lume se ingramadea .. descurajant dar o sa ma mai gandesc daca iau o 'cheie' sau .. curiozitatea de a compara cu FIFA,nah ..
![]()
By OEE in forum Videos
By CooL in forum Console Club
By OEE in forum Videos
Bookmarks