Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 37 of 37

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 anuntat!

1. #21 SP
    Junior Member hulkster's Avatar
    PES a fost si sigur va ramane si in 2013 cel mai bun joc de soccer, fifa e copil mic( e facut pt copilasi).

2. #22 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Un argument cu adevarat plauzibil.

3. #23 SP
    Ω Pira's Avatar

4. #24 SP
    Ω Pira's Avatar
    Screenshot nou
    Attached Images Attached Images pes2013_preview_screenshot_may29.jpg

5. #25 SP
    Ω Pira's Avatar
    Hmmm... nimic spectaculos. Parca ar fi PES 2012...
    Attached Images Attached Images 02_corinthiansvcruz-azul.jpg 03_flamengovsvascodagama.jpg 04_fluminensevsboca.jpg 05_santosvinternacional.jpg 06_barcelonavsvalencia.jpg

6. #26 SP
    Ω Pira's Avatar
    PES 2013 | PES 2013: Introducing Kei Masuda | The official page for Konami-PES2013.com

---------- Post added 01-06-2012 at 09:29 AM ----------

7. #27 SP
    Ω Pira's Avatar

---------- Post added 06-06-2012 at 11:05 PM ----------

Minciunele

8. #28 SP
    Ω Pira's Avatar

9. #29 SP
    x2z
    A incercat cineva demo-ul ? Mie imi pare promitator, but then again, asa mi s-a parut si la 2012 si varianta finala a fost o catastrofa.

10. #30 SP
    Ω Pira's Avatar
    nu te astepta la cine stie ce minunatie, nu difera cu mult de 12. acelasi blur turbat, aceleasi animatii, iar jucatorii inca se misca in 8 directii.
    preorder fifa 13.

11. #31 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    A incercat cineva demo-ul ? Mie imi pare promitator, but then again, asa mi s-a parut si la 2012 si varianta finala a fost o catastrofa.
    mi se pare acelasi joc de vreo 2 ani incoace, din pacate voi spune pas simulatoarelor de fotbal, am fost prea dezamagit de fifa 12

12. #32 SP
    Member BatsBike's Avatar
    ma tenteaza varianta PC cu cd-key pentru download digital .. am vazut ceva pe la 30$ dar nu'mi dau seama de unde il descarc(precum FIFA PC de pe 'origin') .. cum mai sta PES,comparativ cu FIFA,la 'online' .. ?lume multa sau ..
    plusuri pentru pase&suturi,evident .. plus,destul de mare,cu stadioanele din liga spaniola .. parca atmosfera este mai 'vie'(comentariul,ar fi cazul unui upgrade) .. ramane o alternativa interesanta la FIFA ..

13. #33 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Pro Evolution Soccer 2013 anuntat!

In ultima perioada am cam ignorat Pes din cauza lipsei de manager mode si din cauza lipsei de licente.Poate anul acesta se va toloni la mine pe raft , dar ramame de vazut.

Sent from my E15i using Tapatalk 2

14. #34 SP
    x2z
    La PES 2012 era jale pe servere. Se misca infect si lume putina. Poate pe console sa fie altfel, dar mi-e teama ca nu.

Quote Originally Posted by wackorine View Post
    ma tenteaza varianta PC cu cd-key pentru download digital .. am vazut ceva pe la 30$ dar nu'mi dau seama de unde il descarc(precum FIFA PC de pe 'origin') .. cum mai sta PES,comparativ cu FIFA,la 'online' .. ?lume multa sau ..
    plusuri pentru pase&suturi,evident .. plus,destul de mare,cu stadioanele din liga spaniola .. parca atmosfera este mai 'vie'(comentariul,ar fi cazul unui upgrade) .. ramane o alternativa interesanta la FIFA ..

15. #35 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @x2z .. incerc sa nu dau inapoi din cauza raspunsului tau .. mi'a mai zis cineva ca,la cel din 2010,era 'lag',la fel de 'multa' lume se ingramadea .. descurajant dar o sa ma mai gandesc daca iau o 'cheie' sau .. curiozitatea de a compara cu FIFA,nah ..

16. #36 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Pro Evolution Soccer 2013 anuntat!

Quote Originally Posted by wackorine View Post
    @x2z .. incerc sa nu dau inapoi din cauza raspunsului tau .. mi'a mai zis cineva ca,la cel din 2010,era 'lag',la fel de 'multa' lume se ingramadea .. descurajant dar o sa ma mai gandesc daca iau o 'cheie' sau .. curiozitatea de a compara cu FIFA,nah ..
    Am incercat si PES 13 Demo si Fifa 13 Demo , dar anul acesta Fifa este mai avantajos.

Sent from my E15i using Tapatalk 2

17. #37 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    dar anul acesta Fifa este mai avantajos.
    sa nu-mi spui ca pes 12 a fost peste fifa 12...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2