Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Creatorul jocului Mafia dezvaluie un nou titlu open-world pentru consolele next-gen

 1. #1 SP
  Senior Member Marinake's Avatar

  Creatorul jocului Mafia dezvaluie un nou titlu open-world pentru consolele next-gen

  Jocul va fi numit Kingdom Come: Deliverance. Acesta va fi un RPG medieval care va oferi jucatorilor libertate de miscare nemarginita. Acest titlu va fi lansat in 2015 de catre Warhorse Studio, iar producatorii precizeaza ca nu vor exista magie si monstri ca in majoritatea titlurilor medievale, ci se vor axa in special pe aria istorica. In cazul in care numele Warhorse Studio nu va suna cunoscut si va intrebati de ce in titlu am precizat "Creatorul jocului Mafia...", ei bine, trebuie sa aflati ca Daniel Vavra (creatorul Mafia) a infiintat acest studio cu putin timp in urma si ca jocul de fata este proiectul lor de debut. Din punctul meu de vedere este un proiect chiar ambitios, iar daca vor face treaba buna cu acesta, atunci vom avea inca un studio de jocuri pe lista celor mari.

  Pe langa aceste vesti, mai este, sau defapt, nu este precizata platforma sau platformele pe care va fi lansat jocul. Nu a spus nimeni nimic despre Xbox One sau Playstation 4. Ori tin asta secret, ori nu au obtinut licentele deoarece sunt developer nou si vom avea un joc pe current-gen sau pe PC?! De asemenea Warhorse Studio nu au semnat niciun contract cu niciun publisher.

  Ca si date despre joc, tot ce se stie este ca, actiunea jocului va fi plasata in mijlocul perioadei de dominatie al Imperiului Roman. Nu vor fi prezente elemente fantastice de nici o forma, culoare si asa mai departe. Mai este stiut faptul ca au un buget asemanator unui film blockbuster, o poveste non-lineara si un sistem revolutionar de lupta la persoana intai.

  Jocul va avea in spate motorul grafic al celor de la Crytek, CryEngine 3. In trecut, am vazut jocuri chiar bune construite pe baza acestui engine, deci si de la acest titlu am asteptari mari. Daca vor reusi sa duca proiectul la bun sfarsit si nu o vor da in bara, cei de la Warhorse Studio vor avea probabil cel mai spectaculos debut din industria gaming-ului, insa pana atunci mai avem de asteptat. Intre timp va las sa urmariti teaser-ul:

  Attached Images Attached Images 2406475-kc_deliverance_dialogue.jpg

 2. #2 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Looks good. Dar daca nu se stie inca pe ce fel de console va fi lansat, de ce spui in titlu ca va fi pe next-gen?

 3. #3 SP
  Senior Member sol1d's Avatar
  Screenshot-ul parca e dintr-un mod de Skyrim
  Partea cu Imperiul Roman suna bine, nu stiu alt joc open-world RPG care sa fi luat in primire perioada asta istorica..
  Nu stiu de ce am impresia ca va fi lansat pe PC pe steam ca sa primeasca si mod-uri, gen Skyrim, si pe X1/PS4. Fiind un studio relativ nou are nevoie de vanzari cat mai mari la primul titlu de asta ma gandesc ca il lanseaza pe toate platformele. Si PS3/Xbox360..banuiesc ca se vor concentra sa lanseze doar pe platformele next-gen si PC, sa-l lanseze cat mai repede si cat mai optimizat si sa lase last-gen-ul deoparte. Daca rateaza primul titlu si care are si un asemenea buget nu cred ca mai primeste studioul o a doua sansa.

 4. #4 SP
  Senior Member Marinake's Avatar
  Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
  Looks good. Dar daca nu se stie inca pe ce fel de console va fi lansat, de ce spui in titlu ca va fi pe next-gen?
  Deoarece jocul este next-gen. Nu se stie sigur pe ce platforma/platforme va fi lansat, dar sigur va fi pe Xbone, PS4 sau ambele. Poate o sa il vedem si pe PiSi.

 5. #5 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  Interesant ca au ales un RPG fara elemente fantasy. Desi au mai aparut cateva titluri de genul (Mount&Blade, Chivalry etc) cam toate m-au lasat rece. I`m all about slaying dragons and saving realms from the end of the world. Poate Kingdom Come imi va schimba aceasta gandire.

 6. #6 SP
  Member Mechatronick's Avatar
  Chivarly e la fel de RPG ca Fifa 98.

 7. #7 SP
  Junior Member GDoG's Avatar
  dezamagitor... vreau Mafia 3... sa lase prostiile si sa faca ce stiu mai bine

 8. #8 SP
  Senior Member Einherjar793AD's Avatar
  Este un alt studio. Citește stirea cum trebuie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. GTA V confirmat pe consolele next-gen si PC By paunstefan in forum Console News
  Replies: 23 Last Post: 22-06-2014, 23:19
 2. Replies: 19 Last Post: 25-09-2013, 16:11
 3. Replies: 0 Last Post: 13-09-2013, 09:50
 4. Replies: 0 Last Post: 17-09-2012, 12:31
 5. Zvon: Criterion lucreaza la un titlu next-gen By erik95 in forum Console News
  Replies: 9 Last Post: 10-08-2011, 11:34

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts