Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 83

Thread: PSP-Go Anuntat

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

PSP-Go Anuntat

Astazi au aparut primele poze oficiale cu PSP-Go, mult-zvonitul PSP2. Cu cateva zile inainte de conferinta de la E3 a jocului se pare ca toate zvonurile se adeveresc. In primul rand lipsa UMD-ului, dupa aceea numele zvonit de PSP-Go s-a adeverit si acum poze reale cu aparatul. Ultimul numar din Qore ne-a confirmat aparitia PSP-ului si faptul ca va avea 16GB memorie interna, Bluetooth integrat si un memory slot nespecificat.

Daca totul iese cum vrea Sony, consola va iesi in toamna pentru un pret ce va fi stabilit si NU va inlocui PSP-3000, ci vor incerca sa stea amandoua pe rafturile magazinelor.
    Attached Images Attached Images pspgo.jpg pspgo2.jpg pspgo5.jpg pspgo1.jpg pspgo3.jpg pspgo4.jpg pspgo7.jpg pspgo6.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar

3. #3 SP
    Senior Member huber's Avatar
    arata ok , dar am si eu o intrebare nu vor exista jocuri pentru el ci doar downloadate .

4. #4 SP
    Member octav's Avatar
    ma indoiesc de fiabilitatea lui cu acea sina....

5. #5 SP
    Member krOOm's Avatar
    deci nustiu ce sa zic acum trebuie doar sa asteptam sunt unele lucruri misto la el si cateva dezavantaje normal ca la orice lucru de genu asta ce sa spun as dori sa am unul chiar in mainile mele sa ma joc sau sa umblu pe el si dupa daca imi place sa cumpar

6. #6 SP
    Banned Mario's Avatar
    WaW sigur il voi cumpara deabia astept:X:X

7. #7 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Mie nu-mi place cum arata Mi se pare prea ingramadit. Dar din moment ce urmareste portabilitatea...
    Cat despre fiabilitate, sunt sigur ca s-au asigurat ca nu vor aparea probleme importante.

8. #8 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Arata destul de bine, astept sa-l vad pe viu, desi nu-s mare fan al gamingului portabil!
    Mana din poza 2 e haioasa tare

9. #9 SP
    Member octav's Avatar
    tot psp-ul normal e baza...nu o sa iau asa ceva

10. #10 SP
    Member krOOm's Avatar
    da mai taceti odata asteptati sa apara si dupa aia comentati ca asa ati facut la fiecare psp cand trebuia sa apara daca va pricepeti faceti voi unul mai bun...bafta!

11. #11 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Mi se pare foarte prost pozitionat analogu ala pentru jocuri.

12. #12 SP
    Member Vami's Avatar
    nu imi place

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Design = OK, arata frumusel...
    Ergonomie = Failed ! Total. Nu numai ca nu are 2 analog sticks, dar si cel existent este mult prea incomod de folosit.
    Well... we'll see, poate-l salveaza touch screen-ul (desi nu va nimic referitor la asta)...

14. #14 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Pt o perioada de criza,un ban in plus! asta a fost MOTTO-ul!!!!

15. #15 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Superb, dar nu pare ceva rezistent.

16. #16 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Imi place enorm Bring the juice!

17. #17 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am inteles eu gresit dar are ecranul de 3.8inch?asta e prea mic...trebuia macar sa il faca la dimensiune celui normal.Urasc gadgeturile cu ecran mic.

18. #18 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Sincer nu prea ii inteleg pe cei de la Sony.Au promis dupa ceva timp de la iesirea psp-ului (ca-m vreun an) ca atunci cand vor scoata PSP 2 va fii mult mai bun nu numai ca grafica fata de predecesorul lui.Sper sa mai gasesc interview-ul de atunci.Este un device destul de ok , dar cred ca toti aveam asteptari mult mai mari pentru psp 2.Intr-un fel ma face cumva sa ma gandesc.PSP-Go cred ca a fost scos pe piata doar ca sa mai scoata niste bani avand in vedere ca lumea este inca in criza economica..Cred ca este doar un mic exemplu, adica doar 50% din psp 2 daca il vor scoate,.Sunt sigur ca psp 2 va fii mult mai bun decat acesta.O sa vedem ce poate PSP-Go cat mai curand!

19. #19 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Arata OK, dar nu pare foarte bun pentru joaca. Un singur analog si butoanele destul de prost pozitionate. Poate ma insel, dar nu cred ca merita

20. #20 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    hmm eu zic ca daca il faceau cu touch screen merita mai mult ,parerea mea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast