Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 83

Thread: PSP-Go Anuntat

1. #21 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Eu cred ca o sa-l iau... este ce mi-am dorit de la un PSP... sa fie mai MIC !...

Eu zic ca este exact ce trebuie. Este mic, butoanele sunt acoperite, contentul este in memorie, 16gb ?...eu zic ca este de ajuns.
    Problema este a romanului ... Romanul nu prea poate, sau stie, sa cumpere de pe PSN... Si chiar daca stie sau poate, NU VREA !... cheap little bastard. Asa ca ... la partea cu modarea, mai aveti de asteptat lol , inca un an cel putin.
    Pe mine nu ma deranjeaza, oricum imi cumparam jocurile de pe PSN, oricum nu am jocuri decat in format UMD ... oricum, oricum, oricum, i like to buy games, makes me feel better.
    Deci ... SONY PSP GP !,... here i come.

2. #22 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cu jocuri sau fara, sunt dezamagit de Sony. Astia chiar nu asculta cererea pentru un al doilea analog?

Vor scoate UMD-ul, dar avem garantia ca pun pe PSN toate jocurile din libraria PSP? Sau doar selectiv, ce vor ei.. si tre sa astept enspe luni sa apara un joc din 2005.

3. #23 SP
    Parca sunteti niste incepatori/amatori , fara replica cu relevanta.

Voi nu stiti, nu ati inteles, ca pentru adaugarea celui de-al doilea analog, este nevoie de reprogramarea jocurilor?! ...

4. #24 SP
    Member slabunator's Avatar
    jucaria asta va avea propria biblioteca de jocuri? sau e doar alt psp cu un face lift, niste feature-uri noi si aceeasi biblioteca de jocuri ca originalul?

5. #25 SP
    3.8" screen
    43% lighter than previous version
    16 GB on-board flash memory
    Bluetooth support
    No UMD drive
    Memory Stick Micro support
    Download games and movies via Playstation Store
    Single analog stick

Si, bineinteles, foloseste aceasi biblioteca de jocuri. Nu este consola multasteptata nextgen handheld de la Sony

6. #26 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post

Voi nu stiti, nu ati inteles, ca pentru adaugarea celui de-al doilea analog, este nevoie de reprogramarea jocurilor?! ...
    Nu e envoie de reprogramarea jocurilor.
    De exemplu la Syphon Filter in loc sa folosesc butoanele pentru aiming, folosesc analogul. Pur si simplu pun un switch care inlocuieste functiile butoanelor cu directiile de pe analog.
    Iar jocurile noi care vor aparea, folosesc ambele functii diferit, nu le mai trateaza la fel. Totul pleaca dintr-ul FW update care sa stie cum sa trateze jocurile.

Toata lumea e fericita si toata lumea intelege cum s-ar putea implementa.

7. #27 SP
    Cred ca era mai simplu daca aveau update-uri cum au cele de PS3 , Nu update de FW, Nu cred ca se poate rezolva asta printr-un simplu update de FW... Si nu stiu de ce am impresia, ca jocurile de pe PSP Go, vor avea update-uri, avand in vedere memoria on board, sa speram.

Bine, avand in vedere ca "Nu este consola multasteptata nextgen handheld de la Sony" ... Va trebui sa ne asteptam la al doilea analog in viitoarea versiune de PSP.
    Momentan suntem pusi in fata faptului implinit. Comentariile sunt de prisos. Trebuie sa ne bucuram sau sa cugetam la ce ne ofera sony in acest timp.

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Multumim pentru aprecieri...
    Cred ca tu nu ai inteles ce inseamna al doilea analog stick, si anume o biblioteca de cateva zeci de mii de jocuri de PS2. Normal ca trebuie "reprogramare", insa numai pentru anumite titluri, ceea ce ar insemna 1% fata de a scrie jocul de la zero. Oricum, la ce design are acum, 2 analog sticks ar fi "cramped gaming" si nimic mai mult...

Din pacate, PSP-Go, pe langa dezavantajele includerii touch screen, dual analog stick, etc... are cel mai mare dezavantaj posibil: no media support. Prin urmare, va ajunge visul piratilor. Hack it and play it. Colectionarii si cei care prefera un produs palpabil vor fi exclusi din start. Si intrucat downloadable games sunt de obicei niste "arcade-uri", cred ca limiteaza si mai mult targetul. Mai ales ca nu este si telefon... Nu vad multa lume cumparand PSP-Go, pur si simplu... cu toata priceperea mea de "incepator/amator si cu replici fara relevanta"...

9. #29 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Arata binisor. Doar ca analogul este pozitionat cam "fara cap"..

Am vazut un Walkman de la sony care are meniul foarte similar cu cel al PSP-ului.

10. #30 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    This does nothing 4 me.. Noul meu motto 4 this "revolutionary product" is:"Go as in go away!"

11. #31 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    E urat cu spume.Daca va arata asa ,sunt 80% sanse sa raman cu 2004 mele.
    Dar un link ceva oficial avem?Ca eu nu cred ca asta va fi varianta oficiala.

12. #32 SP
    Member octav's Avatar
    pana la urma mi se pare si incomod pentru cineva cu mana mai mare

13. #33 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    E urat cu spume.Daca va arata asa ,sunt 80% sanse sa raman cu 2004 mele.
    Dar un link ceva oficial avem?Ca eu nu cred ca asta va fi varianta oficiala.
    Pozele sunt luate de pe Eurogamer si sunt cat de oficiale posibil .

14. #34 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Eu zic ca marita o sansa ! Sa vedem ce poate. Parca vad ca dupa ce apare toti o sa ne laudam cu ellol! Sunt sigur ca va fii ceva de capul lui , poate nu mai bun ca predecesorul lui , totusi ceva frumos.Eu cred ca PSP-Go este doar un lucru ca sa mai scoata niste bani cei de la sony.Sunt sigur ca producatorii vor mai scoate si un PSP 2(nu acesta) care cu siguranta nu ne va dezamagii. Poate mai au nevoie de fonduri ca sa il scoata si pana atunci au scos PSP-Go! Let's see what PSP-Go can do ?!

15. #35 SP
    Banned Razor's Avatar
    e foarte frumos...cand va aparea cu siguranta il voi cumpara

16. #36 SP
    Stati linistiti, ca nu sunteti voi in target. Daca este sa o luam asa, si DS-ul este urat cu "spume" , dar se vinde de rupe norma.

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stati linistiti, ca nu sunteti voi in target. Daca este sa o luam asa, si DS-ul este urat cu "spume" , dar se vinde de rupe norma.
    O fi NDS-ul "urat cu spume" dar are mute atuuri pe care PSP-Go nu le are:
    1. Are 2 screens ! PSP-Go are 1.
    2. Are touch screen ! PSP-Go are 0.
    3. Are suport GBA, SNES, etc (mii de jocuri)... PSP-Go n-are decat downloadable PSN games (zeci).
    4. Are camera (DSi-ul doar). PSP-Go are vointa.
    5. Tine bateria cel putin 10 ore. PSP-Go se anunta a fi mai slab la baterie decat PSP-ul.
    6. NDS-ul are jocuri pe suport magnetic. PSP-Go are doar downloadable. Adica resale la jocuri = zero.
    Si alte mici amanunte... cred ca singura diferenta este ca NDS nu are Bluetooth... si deloc analog stick (dar unul din cele mai bune dpad-uri).

18. #38 SP
    PSP Go are 16gb
    PSP Go are Bluetooth
    PSP Go are jocuri avansate, evoluate din punct de vedere tehnologic, grafic vorbind.
    PSP Go citeste mp3-uri , mp4-uri ...
    PSP Go are un store online deja destul de avansat (lots of stuff) spre deosebire de DS

Duuude, cut the crap, ca le am pe amandoua si PSP si NDS ... am avut si stiu cu ce se mananca, in continuare.
    Crede-ma ca am DSi si nu tine bateria 10ore . Nu ma intereseaza speculatiile aruncate pe net de catre toti idiotii, care considera sau cred ei ca deja nu tine bateria sau nu este mai buna. Hai sa fim seriosi.
    Eu prefer sa pun mana pe aparat, si atunci sa-i fac un review. Pana atunci, GOD SPEED !

Vreau sa te vad in metrou jucandu-te cu stylus-ul How about that for a lame ass gadget. (asta apropos de touch screen)

Am doua PSP-uri, Unul al meu, unul al prietenei mele. Si crede-ma, ca-l folosesc mai mult decat DSi-ul. Tu de ce crezi ? ... Ca deh, DS-ul este mai bun, tine bateria mai mult, are jocuri mai jmechere, mai bune, cum sunt la moda. lol

Eu zic, sa chill-out si lasa cifrele la o parte.

19. #39 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ziceti mersi ca aveti de unde alege. eu prindeam oua, pe un display de 3 cm

arata bine noul PSP, pacat ca au micsorat ecranul. sper in schimb, sa nu mai poata fi piratat.

20. #40 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Tot tampiti au ramas...l-au ingramadit si mai mult acum iar lipsa celui de al doilea analog ma lasa rece.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast