Cred ca e vorba doar de "PSP 4000", dar cu o alta forma si i-au zis Go. Probabil o sa existe si un PSP2 care nu va fi doar o evolutie, ci o revolutie![]()
Cred ca e vorba doar de "PSP 4000", dar cu o alta forma si i-au zis Go. Probabil o sa existe si un PSP2 care nu va fi doar o evolutie, ci o revolutie![]()
"eXist", my friend, zii ce vrei despre Go dar nu-ti bate joc de DS pentru ca numa te faci de rusine. Si eu le am pe amandoua(PSP si NDS) si sunt foarte multumit de ele dar c'mon DS-ul rulz la capitolul games(ex: sunt mai multe rpg-uri pe ds decat pe toate celelalte console puse la un loc). Anywayz, pot sa-ti garantez ca DS-ul este mai durabil si tine bateria dublu cat la psp si cat despre jucatul in metrou, nu te pune nimeni sa te joci cu stylus-ul ca doar poti sa alegi din sutele de jocuri care au control scheme normal.
Eu zic ca tu sa "chill-out" cu poza asta: http://i44.tinypic.com/14mt11d.jpg si s-o lasi mai moale cu criticele in plus...
eXist: pentru un editor, nu crezi ca esti cam agresiv ? Lucrezi la Sony si nu stiam noi ? Fiecare isi spune opinia... nu e nevoie de chestii gen "Duuude, cut the crap" ca nu ne-am tras de sireturi niciodata. Vad ca lauzi atata PSP-Go desi n-ai pus mana niciodata pe el... Cat despre jucat in metrou, sorry... n-am mai mers cu metroul de vre-o 5 ani... Oricum nu stiam ca targetul lui Sony sunt cei care se joaca in metrou...
Intrucat la noi oricine poate posta news-uri... noi consideram ca este editor CG. De fapt aici toti suntem gameri, editori, graficieni, moderatori... o comunitate mica, dar unita. Tocmai de aceea cred ca nu-si au rostul astfel de discutii "de sus". Now, back on-topic please![]()
PSP-ul este portabil, nu este de metrou, este de orice, era un exemplu. Ca eu de exemplu ma joc la PSP doar in metrou sa nu ma plictisesc pana ajung la birou.
Eu vorbesc de facts...
16gb sunt 16gb , Bluetooth este Bluetooth.
Pana si greutatea lui, mult mai usor.
Eu am pus mana pe PSP-ul vechi nu pe PSP-GO... Care oricum este mult peste DS, din punct de vedere tehnologic. Sau voi JRPG-istii va limitati doar la manga-like chinese/japan crappy games ?...
pana la urma nu o sa imi iau panarama aia...tot umd-ul e baza.sa ai jocul in mana sa il simti nu sa il cumperi dupa psn.si mi se pare si mic ,iar la capitolul fiabilitate ma cam lasa rece
Am zeci de UMD-uri stranse... M-am sictirit sa tot scot si sa bag discul cand vreau sa ma joc ceva. M-am sictirit de sunetul produs de UMD. M-am sictirit sa-mi manance bateria aiurea. M-am sictirit de timpul lung de incarcare (loading).
Deci, no more UMD for me.
bateria ti-o mananca oricum si cred ca ajungi mai bine cu un psp normal decat cu GO.dupa cum ai vazut bateria este mai slaba
Ce consola a vandut Sony fara sa se vanda? Fara sa aibe succes?...
"sina" aia de care zici tu, functioneaza la telefoanele mobile de ani buni, nu s-a plans nimeni ca a ramas cu telefonul pe jumate din cauza "sinei" lol . Sigur il vor face dintr-un plastic cheap, ieftin, tipic chinese. Sigur consolele se vor strica dupa 2 saptamani de folosinta, lumea le vor returna iar Sony va da faliment lol
dupa cum stii daca scapi psp-ul Slim de la 1 m se face praf.si cred ca lumea decat sa dea un ban in plus pe ceva care nu vine cu chestii utile si care le poti adauga si la un psp normal(la ce te ajta bluethoot-ul de exemplu?sau cardul de 16 gb?imi pot lua unul din magazin si tot ma ajunge mai putin un psp normal+1 card de 16 gb decat un psp go)prefera sa isi cumpere psp 2000 sau 3000 care e mai ieftin si sa fim sinceri este mai la indemana in materie de jocuri(gigi din ardeal nu o sa plateasca cu cardul jocurile dupa psn, ci o sa le cumpere din magazin)
L.E: Razor daca imi dai un link in care Sony spune ca acea sina se va putea regla si nu exista niciun pericol te voi crede
Dar unde scrie ca Sony va face o sina ieftina care se va slabi in 2 saptamani?Eu am scapat psp-ul si nu a patit nimic..Are 2 ani si e din vechea garda(White ceramic,PHAT).
pastilutza,am zis de SLIM ,nu de FAT. si nu am spus ca va tine 2 saptamani, dar probabil mai mult de 1 an nu cred.aceasta este doar parerea mea si nu inseamna ca este adevarata
Esti incalificabil "eXist" draga, oricum nu-ti voi mai da fuel pt. flame ca dupaia va trebui sa dau cu ochii de posturile tale fara sens...
By AndRewqp in forum Console News
By naz in forum Console News
By naz in forum Console News
By erik95 in forum Console News
By Mika in forum Console News
Bookmarks