Dap, hosting plus cheltuieli. Momentan sincer, se vor duce pe cheltuieli. Pe langa hosting, sa nu uitam ca sunt plati anuale pt. licenta vB & Co (pe care nu le-am luat in calcul initial). Oricum toate cele sunt facturate, asa ca suntem acoperiti pe partea de seriozitate. Tot ce avem e cu licenta, factura, etc...
Mai sunt si mici dude gen "de trimis luna asta 10 premii prin curier". Pare o nimica toata, dar daca pui curierul, plicul cu bule (sa mor daca inteleg de ce sunt asa scumpe) pentru 10 in fiecare luna... iese o suma "frumusica" rau. Dar, nu ne lasam batuti![]()
adica nu te-am suspectat ca ai face manarii pe-aici..la asta ma refeream..nu stiam daca se continua "traditia" cu licitatiile pt cg sau iau cei care ofera chestii banii...
Stai linistit. Daca era sa fac "manarii", n-as fi facut credit pe 5 ani si bagat toate savings-urile in server si site
So, it's our baby... can't do "manarii" with it![]()
man..nu imi mai raspunde ca si cum as fi zis eu ceva rau sau ca as fi suspicios ca mi se bataie capu dejaacu mi-ai raspuns cu stai linistit...pey ERAM!!
nu e vorba de niciun up....
chestia e ca eu, de exemplu, verific mai rar licitatiile deoarece am vazut ca nu prea se ofera multi sa dea ceva. si daca se ofera e de ps![]()
Sau mai sunt unii care liciteaza o data, la inceputul licitatiei, se supraliciteaza, ei pastreaza linistea si iti liciteaza cu un sfert de ora inainte de deadline...
Am avut eu o faza de genul asta, omul licitase cu vreo 13 minute inainte de deadline, eu n-am observat, am supralicitat, dar am renuntat cand am vazut ca ma chinuiam degeaba, supralicitasem dupa ora la care se anuntase incheierea licitatiei.
Am o propunere: poate se pot incheia licitatiile mai pe seara (ca regula), ora 10:00 nu prea e fezabila pentru cei care lucreaza (la ora aceea eu unul sunt ori in trafic ori deja la vreo intalnire, nu pot urmari licitatiile de pe CG nici daca as vrea).
Nu e o critica, e doar o propunere.
Sure thing SublimingSun. Am pus ora 10:00 pentru ca la ora aceea am postat licitatiile... si am zis sa fie 7 zile in cap. Dar, voi "reglementa"![]()
Stiu, m-am gandit ca asa este, dar s-ar licita mai bine asa (in ultima instanta => mai multi bani pentru comunitate).
Tot incercam de o gramada de vreme sa luam si un sistem de plata via SMS. Din pacate, majoritatea impun niste conditii foarte proaste. De exp. ti se impun 500 de SMS-uri pe luna. Daca nu ai decat 10, asta este, platesti tu restul. Sau ti se iau 10% din suma... de parca esti partener de afaceri cu ei, nu utilizator...
Am o intrebare,daca eu deschis o licitatie,si userul x castiga,cand ii trimit colet-ul,eu suport taxele postale sau el? Chestia asta nu prea am inteles-o ...
Scrie in primul thread foarte clar: http://www.consolegames.ro/forum/f76...-licitatii-cg/
- castigatorul se obliga sa achite transportul produselor castigate (exceptie facand cazul in care vanzatorul doreste sa faca acest lucru)
Bookmarks