Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 174

Thread: Regulament Licitatii CG

1. #121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    --Monky , jocul care trebuia eu sa il trimit lui Aquadan nu l-am mai trimis deoarece cand a platit i-am zis ca nu pot sa il trimit ca plec ca in vacanta si o sa il trimit peste 9 zile cand ma intorc a zis ca e totul ok dupa ce am venit din vacanta acuma 1 luna i-am trimis pm si nu a raspuns cred ca i-am trimis vreo 3 pm-uri . deci ce sa fac ? ore sa intamplat ceva cu el ( doamne fereste ) .Am scris astea deoarece cand aparea sa nu faca crize si sa zica ca sunt neserios
    Daca esti din Bucuresti mi-l poti lasa mie si i-l dau eu... din cate stiu era in zugraveli si alte nebunii.

2. #122 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Azi la 2 am ajuns din nou in Bucuresti. Voi trimite maine jocul.
    nu conteaza cand...ca nu ziceam ca nu mi-l vei trimite...ziceam doar sa-mi spuneti cu ce il trimiteti si cand pt ca daca este prin curier o sa-mi ceara bani cand ajunge si uneori uit sa-i tin pregatiti si fac alte drumuri

3. #123 SP
    banii de la licitatiile astea tot la hosting se duc, nu?...ca pt anul trecut

4. #124 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dap, hosting plus cheltuieli. Momentan sincer, se vor duce pe cheltuieli. Pe langa hosting, sa nu uitam ca sunt plati anuale pt. licenta vB & Co (pe care nu le-am luat in calcul initial). Oricum toate cele sunt facturate, asa ca suntem acoperiti pe partea de seriozitate. Tot ce avem e cu licenta, factura, etc...

Mai sunt si mici dude gen "de trimis luna asta 10 premii prin curier". Pare o nimica toata, dar daca pui curierul, plicul cu bule (sa mor daca inteleg de ce sunt asa scumpe) pentru 10 in fiecare luna... iese o suma "frumusica" rau. Dar, nu ne lasam batuti

5. #125 SP
    am zis eu ceva? doar am intrebat daca e acelasi sistem..

6. #126 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    am zis eu ceva?
    Pai ai intrebat. Si eu am raspuns.

7. #127 SP
    adica nu te-am suspectat ca ai face manarii pe-aici..la asta ma refeream..nu stiam daca se continua "traditia" cu licitatiile pt cg sau iau cei care ofera chestii banii...

8. #128 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit. Daca era sa fac "manarii", n-as fi facut credit pe 5 ani si bagat toate savings-urile in server si site
    So, it's our baby... can't do "manarii" with it

9. #129 SP
    man..nu imi mai raspunde ca si cum as fi zis eu ceva rau sau ca as fi suspicios ca mi se bataie capu deja acu mi-ai raspuns cu stai linistit...pey ERAM!!

10. #130 SP
    omg!! ce jocuri ai dat monky..where was i?!

11. #131 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    omg!! ce jocuri ai dat monky..where was i?!
    Nu stiu... ca multi imi spun ca le pare rau ca au ratat unele jocuri... desi m-am chinuit si sa le dau UP. Asta este, data viitoare fac Hot Story

12. #132 SP
    nu e vorba de niciun up....
    chestia e ca eu, de exemplu, verific mai rar licitatiile deoarece am vazut ca nu prea se ofera multi sa dea ceva. si daca se ofera e de ps

13. #133 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Sau mai sunt unii care liciteaza o data, la inceputul licitatiei, se supraliciteaza, ei pastreaza linistea si iti liciteaza cu un sfert de ora inainte de deadline...

Am avut eu o faza de genul asta, omul licitase cu vreo 13 minute inainte de deadline, eu n-am observat, am supralicitat, dar am renuntat cand am vazut ca ma chinuiam degeaba, supralicitasem dupa ora la care se anuntase incheierea licitatiei.

Am o propunere: poate se pot incheia licitatiile mai pe seara (ca regula), ora 10:00 nu prea e fezabila pentru cei care lucreaza (la ora aceea eu unul sunt ori in trafic ori deja la vreo intalnire, nu pot urmari licitatiile de pe CG nici daca as vrea).

Nu e o critica, e doar o propunere.

14. #134 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sure thing SublimingSun. Am pus ora 10:00 pentru ca la ora aceea am postat licitatiile... si am zis sa fie 7 zile in cap. Dar, voi "reglementa"

15. #135 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Stiu, m-am gandit ca asa este, dar s-ar licita mai bine asa (in ultima instanta => mai multi bani pentru comunitate) .

16. #136 SP
    Junior Member danielraoul's Avatar
    Nu exista posibilitatea de a face plata la vreo licitatie prin SMS?

17. #137 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by danielraoul View Post
    Nu exista posibilitatea de a face plata la vreo licitatie prin SMS?
    Tot incercam de o gramada de vreme sa luam si un sistem de plata via SMS. Din pacate, majoritatea impun niste conditii foarte proaste. De exp. ti se impun 500 de SMS-uri pe luna. Daca nu ai decat 10, asta este, platesti tu restul. Sau ti se iau 10% din suma... de parca esti partener de afaceri cu ei, nu utilizator...

18. #138 SP
    Member klausn's Avatar
    Am o intrebare,daca eu deschis o licitatie,si userul x castiga,cand ii trimit colet-ul,eu suport taxele postale sau el? Chestia asta nu prea am inteles-o ...

19. #139 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by klausn View Post
    Am o intrebare,daca eu deschis o licitatie,si userul x castiga,cand ii trimit colet-ul,eu suport taxele postale sau el? Chestia asta nu prea am inteles-o ...
    Scrie in primul thread foarte clar: http://www.consolegames.ro/forum/f76...-licitatii-cg/
    - castigatorul se obliga sa achite transportul produselor castigate (exceptie facand cazul in care vanzatorul doreste sa faca acest lucru)

20. #140 SP
    Member klausn's Avatar
    Ah,scuze me,multumesc mult !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast