Atunci de ce sa mai votam la concurs?
In acest logo am incercat sa imbin principalele idei pe care a fost fondat consolegames, si anume comunitate si gaming. Am atasat mai jos 3 variatii ale rezultatului final.
Mentionez ca pot fi folosite de oricine doreste in celelalte concursuri. Cine vrea sursa ma poate cauta pe ym
. Multa bafta!
Edit: am uitat sa precizez: 'lorem ipsum dolor sit amet' este placeholder pentru viitorul slogan cg![]()
Mereu cand vad logo-ul lui graft ma gandesc la ceva de genul "cabinet doctor"lol
E bun conceptul, dar cel putin mie imi inspira cu totul altceva(mai ales cand e colorat).
Vacaaaaaaa. Monky, ar trebui sa luam o vaca si sa o aducem la fiecare intalnire. Mascota.
Am uitat sa mentionez. Castigatoul campionatului Forza, va primi o vaca. Dar o va primi, doar daca sta la bloc.
@drikai... tricou cu oase? Daca pun ala pe mine, la cat de gras sunt, o sa spuneti ca am venit dezbracat. lol
Votul meu merge catre drik. Felicitari maestre! De departe cel mai practic logo dintre toate.
Mie unu imi plac toate.
Logo-ul lu drik ma face sa ma gandesc la o pastila din Dr. Mario
Dar si faza cu C <= G imi face mintea sa zboare la alte prostioare!![]()
Eu as fi votat cu Graft. Problema era confuzia D-ului cu G-ul. Am mers atat de departe incat mi-am intrebat toti cunoscutii care nu au treaba cu comunitatea ce litera cred ei ca e (desi nu eram obligat sa fac nimic). Bad news totusi... toti au inclinat pe D.
Si cum e absurd sa ne dam cu parerea pentru ca ne place ceva mult de tot si vrem sa stim ca e exploatata la maxim pentru potentialul ei, my vote has to change.
drik a dus la extrem ideea cu G-ul astfel incat e inconfundabila alaturarea de litere asa ca felicitari!
Oricum, deja am exagerat cu exprimarea parerii mele (doar suntem o natie de comentatori) asa ca scuzele mele pentru ca am uzat tastatura si ca inca mai am ceva sange de roman in vene.
Comentarii sau păreri presărate cu argumente pro sau contra legate de lucrările participante la concursuri nu ar trebui postate după ce se termină votarea?
Graft: it's a free forum... totusi nu e un concurs televizat sau mai stiu eu ce super nebunie. Daca facem cate ceva pe-aici, e de fun... Nu cred ca vreunul din "concurenti" s-a chinuit pt. logo-uri si diverse doar pentru un joc. Concursurile sunt ceva extra, ca sa mai schimbam un pic atmosfera. Iar de obicei dupa votare nu se discuta decat despre cine a trisat, cine a adus cat mai multi sa-l voteze... nu mai e timp de dezbatut "calitatea"![]()
Total de acord, premiile p�nă la urmă ar putea consta �n scobitori și șervețele de masă, participanții presupun că ar fi fost aceeași, nu pentru un joc am deschis Illustratorul/Photoshopul/Wordul/etc majoritatea dintre noi, �nsă influențarea votului și propaganda, fie ele și involuntare, nu-s ok �nainte de a se termina votarea, părerea mea, că tot sunt liber să am una![]()
De ce nu? Pana la urma e o discutie libera. Nu vad de ce crezi ca se face propaganda. Vorbesti de influentarea votului. Ironic nu crezi, din moment ce 2 pagini sunt pline de laude pentru conceptul tau![]()
Bookmarks