Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 102

Thread: Concurs "Watch Dogs"

  1. #21 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Haha, aveam copy urma sa dau paste pe topicul watch dog cu lansarea Media Galaxy )
    Chiar, vine cineva ?! Parca as baga o vizita

    daca o sa arate asa pe ps4 sunt multumit
    Attached Images Attached Images 34hjhwl.jpg 1zggm5j.jpg 33u6hdf.jpg

  2. #22 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Pe lângă grafică mi-a plăcut mult ideea că poți interacționa foarte mult cu mediul. Sunt curios cât de bine a fost implementat acest lucru. Mă refer la feelingul pe care îl ai când joci.(PS4)

  3. #23 SP
    Member mihaidinbuc's Avatar
    Imi place ideea de hacking stuff si ca ai control asupra mediului inconjurator. PS4
    Attached Images Attached Images watch_dogs_ss5_99858.jpg

  4. #24 SP
    Junior Member bufu1o1's Avatar
    hack on. xbox one

  5. #25 SP
    Member Smara's Avatar
    Imi doresc o poveste captivanta si un gameplay antrenant- Xbox 360

  6. #26 SP
    Junior Member Zen47's Avatar
    Mi-a placut ideea jocului de a folosi orasul ca arma impotriva celor din jur - si nici grafica n-arata rau in prezentarile lor...
    PS3

  7. #27 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    O idee aparent revoluționară, însă aduce destul de mult cu Assassin's Creed. Atâta timp cât un massive open-world oferă un gameplay decent, idei revoluționare (hacking, interacționare foarte diversificată cu mediul de joc), oferind și câteva ore consistente de gameplay, este un mush-have. Probabil va fi un time-killer din cauza misiunilor secundare și a mediului care poate fi exploatat după bunul plac. (chiar dacă sunt repetitive.. eu mă gândesc la GTA V, unde plecam cu gândul să ajung la o misiune, însă pe drum eram distras de alte lucruri.. probabil în Watch Dogs voi fi distras cu atât mai mut datorită mediului)

    Insă rămâne de văzut dacă așteptarea a meritat sau nu. (Xbox 360)
    Attached Images Attached Images watch_dogs_by_acersense-d68zovg.jpg watch_dogs_by_kyzylhum-d5vpmd5.jpg

  8. #28 SP
    Junior Member freddie91's Avatar
    Mi-ar placea ca jocul sa aibe o diversitate bogata in materie de hacking si un fir narativ care sa exploateze din plin aceasta noua caracteristica adusa de Watch Dogs! (PS3)

  9. #29 SP
    Junior Member tavy3run's Avatar
    Ce imi place cel mai mult la Watch Dogs trebuie sa recunosc ca este aspectul grafic general. Chicago arata fantastic chiar si pe rezolutii mai mici de 1080p fapt care atrage de la sine multe priviri in mai toate comunitatile de gaming. Pe langa asta, eu cred ca abilitatea de a crea un black-out, alaturi de diferitele abilitati de hacking care iti ofera datele trecatorilor si multe altele dau foarte multa credibilitate mediului de joc si ajuta enorm in crearea atmosferei jocului. Partea audio pana acum mi-a lasat o impresie fantastica de asemenea. Tot ce pot sa spun este: Watch Dogs? Can't wait for it. Din pacate PC-ul meu are nevoie de un upgrade major pentru a il rula si astfel o sa ma rezum la o varianta de PS3.

  10. #30 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Desi nu sunt fan multiplayer in general, in cazul de fata e capitolul care pare cel mai interesant.

  11. #31 SP
    Member colossus's Avatar
    "Watch Dogs " este jocul cu cele mai multe controverse adunate intr-o perioada de cel putin doi ani ,intrand astfel in lumina reflectoarelor ,fiind cunoscut de aproape toti gamerii .De la E3 ,Machinima sau Gamespot jocul este atat de popular incat si Jimmy Fallon l-a incercat la show-ul lui ,iar micile retusari de framerate si rezolutii l-au schimbat pozitiv .
    Insa parca este cineva caruia nu-i pasa de critici .El se numeste Aiden Pearce ,eroul singuratic din Chicago .El este "elementul" meu favorit din joc ,ce mi-a placut inca din primul trailer .Felul in care se misca ,perspectiva stealth si confidentialitatea sub care se ascunde ,Aiden parca doreste mereu sa treaca neobservat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ,si poate ca de aceea foloseste si hacking-ul ,pentru a nu alarma lumea din jurul lui .
    Astept deasemenea un gameplay fluid ,pentru ca la capitolul grafica si story se vede de ce jocul are peste patru ani de development .(PS4).

  12. #32 SP
    Junior Member HarryHaller's Avatar
    Mi se pare un joc bine muncit de Ubisoft. Astept cu ne rabdare sa il joc, mai ales sa descopar misiunile separate legate de fiecare om pe care il poti hack-ui. Xbox one

  13. #33 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Ma intereseaza jocul pt ca imi da posibilitatea de a fi hacker si de a controla multe intr-un oras, dupa bunul plac, la un lick distanta Sper sa aibe si o cauza nobila

    multi platform, dar prefer vers de PS4. Cheers

  14. #34 SP
    Member Striker09's Avatar
    Este primul joc bazat pe ideea inovatoare de a implementa hacking-ul online intr-un gameplay Open World. Must-have!

    PlayStation 4 (chiar si PS3)

  15. #35 SP
    Member Buyk's Avatar
    Ce imi place la mult asteptatul Watch Dogs este noua idee de a oferi cat mai multa libertate jucatorului si anume "Hacking", o alta idee interesanta mi s-a parut faptul ca poti vedea cat castiga pe an fiecare personaj din joc, astfel ii poti fura codul PIN si sa dai fuga la primul bancomat interesanta si unica idee de a face bani in joc.
    Ca asteptari ce pot spune, imi doresc sa fie addictive, sa aiba un feeling bun si sa nu fie un esec caci prea mult pret se pune pe publicitate in ultimul timp la generatiile noi de jocuri (gen COD), in alte ordine de idei sunt tare curios daca are aeroport si daca pot lua macar un elicopter ceva... daca nu sa hackuiesc un pilot de avion (au salarii mari astia ).
    In concluzie jocul este ok, plin de libertate, este free world si asta imi place. ( PS4)

    O zi buna.

  16. #36 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Mie imi plac cel mai mult noile moduri Digital Trips: Spider Tank si Madness.
    PS3
    Attached Images Attached Images 3b2355a9e6d90facf6dcf53081b97df6.jpg madness.jpg

  17. #37 SP
    Member rareshica's Avatar
    Abia astept sa fiu urmarit de politie si sa fac un black-out cu ajutorul smartphoneului .Ma inscriu la concurs pe X360

  18. #38 SP
    Member party_man's Avatar
    Vorba cuiva din finalul trailerului "my jaw hit the floor". E ceva ce nu am mai vazut pana acum si cred ca merita de luat indiferent ce consola ai, daca jocul si restul vor fi in ordine online cred ca ubisoft da o lovitura... PS3

  19. #39 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Imi place in primul rand ca jocul combina multe elemente cu ar fi spionaj, impuscaturi, condus, hacking, va fi un joc complex ce sa mai.
    In al doilea rand sper si sunt sigur ca ma va tine mult timp in priza, impreuna cu controller-ul de PS4 desigur, alaturi de o grafica excelenta.

  20. #40 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    Cred ca scenariul conteaza cel mai mult la un joc. Fireste implementarea tehnica a acestuia are si ea un cuvant greu de spus. Deocamdata ideea e de zile mari, dar ramane de vazut punerea in practica. Speranta mea este ca Watch dogs sa devina un fenomen gen Assassin's Creed. Mi-as dori versiunea de PS3 sau Xbox 360 - am ambele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 14-08-2013, 08:35
  2. Watch Dogs va fi "acelasi joc" By Marinake in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 16-07-2013, 13:13

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts