Free upgrades for all to iOS 4. Some products wont get all the features though.
Deci si 2G ?![]()
Oamenii astia stiu cum sa ne faca sa vrem noul produs...
Grrr.... me gonna go buy one of there iphones or steal a truck filled with them if can't have the first phone...
*asteptand camionul cu iphone-uri*
nu-mi place ca au pastrat acelasi design, dar nu zic nu pana nu il am in mana, sa vad cum se simte.
imi plac noile functii si cred ca deja e comparabil cu ipad-ul, ca si configuratie. totusi tre sa fac ceva sa scap de 3g-u meu si sa-mi iau macar un 3Gs de cand se ieftinesc acum si, poate, un ipad si nu mai am nevoie de altceva
in mod clar nu as da banii pe el acum, cel putin in mod clar nu se merita un abonament pe 2 ani, cand la anu va iesi unu si mai puternic...
"And they come in colors... those are $29. And I'd like to talk for minute about iOS 4 upgrades. For the 3G, not all the features are supported, same with the iPod touch, and this excludes the first generation. Upgrades are free for all these products."
Sa inteleg ca va aparea si pe 2G, ce va avea acelasi facilitati ca si 3G-ul ? Sau "and this excludes the first generation" se refera la intregul sistem de operare ?![]()
Cum vine asta cu facetime video CALLING wifi only? Ca sunt in ceata...adica il sun pe frati-miu in canada pe mobil si telefonul realizeaza in paralel o conexiune prin wifi cu terminalul lui....daca si el e intr-o zona cu wifi?
pai se stia asta de cand a fost prezentat OS4. cei cu 2G sunt lasati deoparte de tot de ex.
Bookmarks